- 30 Ocak 2014
- 4.441
- 8.677
2000 de ben aldım kalan 56.0002.000 aldım
Kalan:58.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2000 de ben aldım kalan 56.0002.000 aldım
Kalan:58.000
500 aldım2000 de ben aldım kalan 56.000
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallahRabbim sevenlerine sabırlar versinMaalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..
Sağolun, Allah razı olsun..Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar diliyorum
Yaaaaaa çok üzüldüm off hiç beklemiyordum bunu Canım Kraliçem başınız sağolsun, rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah mekanı cennet olsun,çok üzgünüm
Amin inşallah, Allah razı olsun canım..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kalanlara sabırlar diliyorum çok üzüldüm
Ömer kardeşimizin ruhuna 3 İhlas 1 fatiha 1 Yasin-i Şerif bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Sağol canım, Allah razı olsun..Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine sabır versin.
Sağol canım, amin...Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin .
Amin inşallah..Allah hepinizden binlerce kez razı olsun canım ..Ömer Faruk kardeşimizin ruhuna 70.000 Kelime-i Tevhid okuyoruz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
innâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun
Lâ İlâhe İllallah
70.000
2.000 aldım
Kalan 68.000
Maalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..
Maalesef Ömer kardeşimiz rahmetli olduBir gelişme varmı acaba inşallah uyanmıstır