- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Okursanız ekleyelim1000 adet de ben okuyabilirim.Sayı tamamlanmadıysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okursanız ekleyelim1000 adet de ben okuyabilirim.Sayı tamamlanmadıysa
Tabi ki bugün başlıyorum.Okursanız ekleyelim
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar diliyorumMaalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..
Yaaaaaa çok üzüldüm off hiç beklemiyordum bunu Canım Kraliçem başınız sağolsun, rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah mekanı cennet olsun,çok üzgünümMaalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kalanlara sabırlar diliyorum çok üzüldümMaalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine sabır versin.Maalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..
Okuyalım İnşaAllah nevrestem konu başlığı "Kelime-i tevhid" diye değişim yapılsa buradan devam ederiz.
Sen bilirsin canım ister buradan devam edelim istersen yeni konu açalım. Ya da buradan devam et başlığı sonra değiştirelim. Benim bu bölümde yetkim yok.Okuyalım İnşaAllah nevrestem konu başlığı "Kelime-i tevhid" diye değişim yapılsa buradan devam ederiz.
Yeni konuda açabilirsiniz, nasıl isterseniz. Ben etiket yaparım
Ömer Faruk kardeşimizin ruhuna 70.000 Kelime-i Tevhid okuyoruz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunMaalesef Ömer'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim anacığına, babacığına, kardeşlerine sabırlar versin. Çoook zor..