Ömer Coşkun'un Şifal Bitkilerini kullanan var mı ?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3

3-4 gün kadar önce televizyonda Ömer Coşkun isimli bir doktorun şifalı bitkiler hakkında açıklamasını izledim....o kadar iddialı konuşmaları vardı ki...etkilendim....kendi ürettiği şifalı bitkiler ,birçok hastalığa iyi gelmiş....

içinizde bu bitkilerden kullanan veya bahsi geçen doktorun şifalı ürünlerinden kullanan oldu mu arkadaşlar?...

ömer coşkun dersen ben korkarım çünkü bi çok kişinin ölümüne sebep oldu diye biliyorum ufacık bir otu bile 600 milyona satan biriymiş

çok şaşırdım canım....ben de sadece 1 defa gördüm....o kadar iddialı konuşunca ben de işe yarayacağını düşündüm...bir yandan da üzüldüm..çünkü şifalı bitkilerini almayı düşünüyordum...mafoldumben

arkadaşlar ben öyle olduunu net olarak biliyorum yani ama yine de kullanıp kullanmamak size kalmış bi çok doktor varken niye ömer coşkunun ürünlerini kullanıyorsunuz ben onu anlayamadım bi ara televizyona cıkmıştı bu adam ortalığı karıştırmıştı dobra dobra programında neyse size hangi bitki kürlerini önerdi çok merak ettim veya siz hangisini almak istiyorsunuz.

soğan kürünü araştır derim ben hakkında bi çok güzel yorum okudum adnan saraçoğlu araştırmasıdır

ömer coşkun denen adam önceden , bitkilerle tedavi ederken öldürdüğü yada daha da beter ettiği için tv çıkmıştı.
bu aralarda lokman hekimmiş gibi tvlerde.
adamın zaten bana göre güven vermeyen bir durumu var.
yanlış hatırlamıyorsam üniversiteden de atılma durumu vardı.
aman dikkatli olun...

ömer coşkun denen adam önceden , bitkilerle tedavi ederken öldürdüğü yada daha da beter ettiği için tv çıkmıştı.
bu aralarda lokman hekimmiş gibi tvlerde.
adamın zaten bana göre güven vermeyen bir durumu var.
yanlış hatırlamıyorsam üniversiteden de atılma durumu vardı.
aman dikkatli olun...

hımmmm....anladım canım...peki iyileştirdiği hastalar var...belki de kendi internet sitesinde reklam amaçlı yayınlamıştır....kafam karıştı gerçekten....:uhm:

iyileştirdiği hastalar mutlaka vardır ama bana doktor olarak güven vermeyen bir insan ibrahim adnan saraçoğlu soğan kürü

O adam yalancı ben şuradan alıyorum çok da memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X