• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre tutkunları size harika bi haberim var!

rengin derece derece açılmasını gösteren tarak zaten ama güvenemem dersen krepe atıp boya derim böylece keskin bi görüntü olmaz

teşekkür ederim cevap verdiğin için.ama ben çok istiyorum bu saçı ama daha önce hiç boyamadım.acaba bu set değil de normal bi boya alsam karamel veya koyu bi sarı öyle boyasam güzel olur mu acaba?

teşekkür ederim cevap verdiğin için.ama ben çok istiyorum bu saçı ama daha önce hiç boyamadım.acaba bu set değil de normal bi boya alsam karamel veya koyu bi sarı öyle boyasam güzel olur mu acaba?

karamel tonlarında nasıl durur bilmem ama açma işlemi kullanmadan direkt boyayla açmaya çalışırsan sarı renkte turunculuklar ortaya cıkabilir canım ben uzman değilim bir kuaföre danışabilirsin :12:

Yeni gördüm ben bunu ne kadar hoş bi şeymiş böyle :)) Dün saçlarımı ilk defa sarı yaptım biraz alışayım buna sonra hemen denerim :D

karamel tonlarında nasıl durur bilmem ama açma işlemi kullanmadan direkt boyayla açmaya çalışırsan sarı renkte turunculuklar ortaya cıkabilir canım ben uzman değilim bir kuaföre danışabilirsin :12:

evet kuaföre yaptırıcam bu pazartesi şu sınavlar bi geçsin.yapabilirsem resim de atarım size de fikir olur :)

Kızlar merhaba.. Bu ombre olayına bayılıyorum ben :1: saçımı boyamadım hiç doğal rengi koyu kumral sayılır belki biraz daha açık.. Loreal ile boyamayı düşünüyorum da önce açıcı lazım mı bunun için de yoksa direk sürüyor muyuz?

merhabalar :) bende normalde asla saçıma boya sürmem erken yaşta diyodum, yaşım 21 dün birden bi değişiklik yapasım geldi aslında saçımı tümden boyatacak olsam karamel tonlarında isterim ama dibi geldi yıprandı filan uğraşmak istemedim araştırırken ombreyi buldum ve çok çokk hoşuma gitti, Fakat lorealin kitini hiçbir yerde bulamadım, Ankarada watsons migrosta ve bi kozmetikçiye sordum bırakın Lorealin ombresini daha ombre ne onu bilmiyolar nasıl iş anlamadım, sonuç olarak bulamadım :( ve kuaföre krepe diye tarif edip yaptırmaya karar verdim , saçım koyu bi renk nasıl olur hiç bilemiyorum ama değişiklik zamanı geldi sanırım :46:

Benim de saçlarım doğal rengi ve ombreyi görünce acaip bir hevesle kalktım almaya gittim ama yok daha gelmemiş memlekete sonuç hayal kırıklığı ve doğal saçlara devam tabii türkiyede satışı başlayana kadar :1:

ben yaptırdım bizim kuaför krepe balyaj diye biliyomuş, kendi doğal saçımın üstüne oryalle yaptı galiba.ben esmerim saçlarım da bayağı koyu bi kahve o yüzden çok tereddütlüydüm ama 2 aydır gayet memnun kullanıyorum açıcıyla yaptığı için istedğin oranda açtırabiliyosun ama kesinlikle ciladan sonra daha güzel oldu.saçımda da hiç yıpranma olmadı

ben denedim ve iğrenç ötesi oldu , bunalıma girdim resmen, ertesı gün hemen boyadım saçımı, ayrıca saçıda cok yıpratıyor

Kizlar lutfen yardim edin. Sacim ombre onler ve kullagimdan assagisi sari ustler cok cok acik kahve sari gibi. Saridan ziyade kahve - simdi sormak istedigim soru ben kutu boya alip sacini cok cok acik kullu sariya boyamak istiyorum. Heryeri kullu sari olsun istiyorum. Olurmu ? Kahve kisimlari acilmaz sacinda bir ton acilir diyolar boya boyayi acmazmis bir arkadasim oyle soyledi dogrumu ? Bir cok insan kutu boyayla neler yapiyo lutfen biri bana yardim etsin

çok riskli gibi geldi bana yahu...ombre beceri isteyen bişey sonuçta tek renge boyamıyorsun ve sarı tonlarında turunculaşma tehlikesi var.zaten çok yıpratıcı tut ki olmadı hadi üstüne tekrar boya...maceraya gerek yok.iyi bir kuaför bulup orda yaptırmakta fayda var.tabi biraz maliyetli olabilir ama:(

Back