• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ombre saç nasıl yapılır?

Güzel arkadaşım çok üzgünüm ,çünkü Avrupa Yakası'nda.Florya'da Tria kuaför var ama memnun kalırsın eminim.Ben de malum sebepten boyayamadım,bekliyorum hevesle. :)) Orda buluşalım olmadı.:31::31:

canım ya, çok uzakmış bana. ama bir düşüneyim bunu. sana haber veririm olmazsa. orada buluşuruz.

Güzel arkadaşım çok üzgünüm ,çünkü Avrupa Yakası'nda.Florya'da Tria kuaför var ama memnun kalırsın eminim.Ben de malum sebepten boyayamadım,bekliyorum hevesle. :)) Orda buluşalım olmadı.:31::31:

Lirik, ben de tam tria'yi arastiriyordum, onerir misin? bir de fiyatlar nasil, tony & guy, most etiler ve tria arasinda kalmistim. Mesajini gorunce hemen sorayim istedim

Lirik, ben de tam tria'yi arastiriyordum, onerir misin? bir de fiyatlar nasil, tony & guy, most etiler ve tria arasinda kalmistim. Mesajini gorunce hemen sorayim istedim
saçın uzunluğuna göre 150-300 arası yapıyorlar.Hatta Esra Erol'da değişim kısmında saçları boyayan Serdar işin ustası.Rengi çok güzel tutturuyor.Ben kolay kolay memnun kalmam da... :)

canım bunu alıntı yapmadan yazmışsın şimdi gördüm. ne oldu ne yaptın üst kısımları? kahve yapabilirsin akar ama yine yaparsın. ton farkı olur mu dersen illaki olacaktır aynı doğal renk birebir tutmaz canım:50: boya olduğu için ama sarı olmasın diyorsan benim aklımada başka bir çare gelmedi..siyah değilde kahve tonlardan seçersen(4 veya 5 numara) aksa bile o kadar bariz çiğ bir renk olmaz en azından daha hoş durur diye düşünüyorum.

cnmm ne zamandır giremedim siteye aşırı yoğunum evde durmuyorum telefonum android değil o yüzden yazamadım. rengi tutturdum hiç belli değil biraz aktı tekrar boyadım bile. :52: boyanın hepsini karıştırmamıştım. ondan kullanıyorumm zaten bi tutam ve kısa saç zor olmuyor . ayda bi o sarılar uzayana kadar boyarım 2 ay sonra iyice aşağı gitmiş olur boyamam bile artık:16: ombreye de alıştım yaza doğru yine yaparım belki hoşuma gidiyor.

Kızlar benim saçlarım omuzlarında kısa fotoğraftaki gibi. Ombre yapmak istiyorum ancak kısa olduğu için tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum. Bi de kullandığınız röfle seti boyalı saçı açar mı onu merak ediyoum.

bence harika duruyor kısada daha bile güel gibi hatta . ama yardım sart çünkü senin göremeyeceğin yerlerde tatlımm:)

cnmm ne zamandır giremedim siteye aşırı yoğunum evde durmuyorum telefonum android değil o yüzden yazamadım. rengi tutturdum hiç belli değil biraz aktı tekrar boyadım bile. :52: boyanın hepsini karıştırmamıştım. ondan kullanıyorumm zaten bi tutam ve kısa saç zor olmuyor . ayda bi o sarılar uzayana kadar boyarım 2 ay sonra iyice aşağı gitmiş olur boyamam bile artık:16: ombreye de alıştım yaza doğru yine yaparım belki hoşuma gidiyor.

yaza doğru bende yapıcam ya biraz dinlendiriyorum saçımı... sevmene sevindim =) bu arada okudun mu bilmiyorm yazmıştım ama loreal ombre serisi türkiyeye girdi. gratis, watsons şubelerinde var haberin olsun =)))

Loreal paris red ombre denedim ama sonuç felaket diyebilirim kızlar. :( Şimdi saçlarım çok tuhaf duruyor. :mad: Çok rahatsız oldum ve üstünü boyamak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Loreal paris red ombre denedim ama sonuç felaket diyebilirim kızlar. :( Şimdi saçlarım çok tuhaf duruyor. :mad: Çok rahatsız oldum ve üstünü boyamak istiyorum

bende istiyordum ondan yapmak nasıl oldu çok merak ettim canım

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar loreal feria wild ombre serisi ile saçlarıma ombre yapmak istiyorum fakat hangi rengi seçeceğimi hiç bilmiyorum ACİL YARDIM LÜTFEN !! Saçlarım şu an sütlü çikolata renginde tam, resimdeki gibi yapmak için dibini ve uçlarını hangi renklere boyamalıyım? Dibinin bu renk olması için loreal ya da palette'nin kaç numarasını almam gerekir ve tabi uçları için loreal ombre'nin hangi numarasını önerirsiniz? Çok sordum ama hiçbir bilgim yok ayrıntıları öğrenmeliyim :1: $orta-ton-saçlarda-ombre-saç-renkleri.jpg

ne yaptın canım çözebildin mi sorunu? red ombre hiç denemedim açıkçası cidden cesaret işi sanki baya iddalı bir renk =) beğenmediysen saç tonuna yakın ama kırmızıyı kapatacak kadar da koyu bir renk ile boyarsan tutar sanırım. ama kızıl hiç kullanmadım yanlış bilgi vermek istemem. kızıllarda önce akıtma işlemi yapılıyor. beyaz sabun baya akıtır. istersen akıtıp boya. ama bakımı ihmal etme çok yıpranacak =(

Selam kızlar loreal feria wild ombre serisi ile saçlarıma ombre yapmak istiyorum fakat hangi rengi seçeceğimi hiç bilmiyorum ACİL YARDIM LÜTFEN !! Saçlarım şu an sütlü çikolata renginde tam, resimdeki gibi yapmak için dibini ve uçlarını hangi renklere boyamalıyım? Dibinin bu renk olması için loreal ya da palette'nin kaç numarasını almam gerekir ve tabi uçları için loreal ombre'nin hangi numarasını önerirsiniz? Çok sordum ama hiçbir bilgim yok ayrıntıları öğrenmeliyim :1: Eki Görüntüle 1029840

canım altlarında yazıyor ben lorealin serisini kullanmadım hiç. ama dibin sütlü çikolata dediğine göre açık bir kahve. 2 numara uygun olabilir sana. tek başına değilde birinden yardım alırsan daha kolay boyarsın. videoları muhakkak incele boyamadan önce. boyanacak yerleri mümkünse klips ile tuttur boyama kolaylığı sağlar. boyayınca resim paylaşırsan çok sevinirim merak ediyorum çünkü :16::16:

kızlar saçıma aralıkta ombre yapmıştım. ama baya oldu ve rengi cansızlaştı. hemde saçım uzadığı için aşağılarda kaldı. sizde yukarı nası taşıyabilirim tekrar mı krepe yapmam lazım :24:

kızlar saçıma aralıkta ombre yapmıştım. ama baya oldu ve rengi cansızlaştı. hemde saçım uzadığı için aşağılarda kaldı. sizde yukarı nası taşıyabilirim tekrar mı krepe yapmam lazım :24:
ilk uyguladığınız şekliyle tekrar yapabilirsiniz. krepe yaparak ombrenin yoğunluğunu azaltabilirsiniz. ben konuyu açtığım dönem loreal ombre serisi daha türkiyeye girmemişti. isterseniz onların önerdiği şekilde de yapaiblirisiniz biraz daha pratik oluyor.

Back