• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ombre saç nasıl yapılır?

bi kaç ay sonra biraz kestirip böyle yukardan başlarım belkii yaza doğru filan. şimdi bu deneme oldu gibi benim için.. hatalarımı eksiklerimi gördüm öğrendim az çok daha cesur olurum ikinci kez yaparsam:16:

bi kaç ay sonra biraz kestirip böyle yukardan başlarım belkii yaza doğru filan. şimdi bu deneme oldu gibi benim için.. hatalarımı eksiklerimi gördüm öğrendim az çok daha cesur olurum ikinci kez yaparsam:16:

evet biraz daha almış turunculuğu canım... istersen kalan ile 2 hafta sonra tekrar yapabiirsin bi zararı olmaz =) 20 dk beklet canım saçında. boyanın iyice işlemesi için. istersen yine 1 yemek kaşığı kadar oksidan ilave edebilirsin. kalan turunculuğu alacağını düşünüyorum. ama şuanda da gayet güzel bence =) birde dip not: bende yeni öğrendim. o turunculuğun oluşmaması için açıcıya boyalı saçı alüminyum folyoya sarıp sıcak kalmasını sağlıyorlarmış.. turunculuk oluşmuyormuş.. röfledede aynı mantıkla sarıyorlar ya.. sende öyle yapabilirsin bir dahakine:16: yaza doğru bende tekrar ombreye dönücem resmimi atarım o zaman :46:

evet biraz daha almış turunculuğu canım... istersen kalan ile 2 hafta sonra tekrar yapabiirsin bi zararı olmaz =) 20 dk beklet canım saçında. boyanın iyice işlemesi için. istersen yine 1 yemek kaşığı kadar oksidan ilave edebilirsin. kalan turunculuğu alacağını düşünüyorum. ama şuanda da gayet güzel bence =) birde dip not: bende yeni öğrendim. o turunculuğun oluşmaması için açıcıya boyalı saçı alüminyum folyoya sarıp sıcak kalmasını sağlıyorlarmış.. turunculuk oluşmuyormuş.. röfledede aynı mantıkla sarıyorlar ya.. sende öyle yapabilirsin bir dahakine:16: yaza doğru bende tekrar ombreye dönücem resmimi atarım o zaman :46:

e o zaman bu yeni bilgi çok işimizi görecek ikinci için :) buradan yine haberleşelimm değişiklikleri öyleysee:16:

$Fotoo2753.jpg sptembr yardımm ben uçlara odaklandığım için üst kısmı çekp gnddermedim ama tepedekileri hiç sevmedim bunları nasıl yok ederim:18: kendi doğal saç rengimin numarası hangisi ki acaba alıp sadece şu kısmı doğal rengine boyasam hemen akar mı? bi de boyaları açınca hepsini o anda mı tüketmek gerekiyor hani bunun için azıcık boya kullanıp gerisini annemin dibi gelince ona karıştırsam olr mu ? daha bir ay sonra anca boyası gelir annemin o da bu tonlarda kullanıyor zaten bekletilirse en azından bi sürü boya boşa gitmezz :27:

galiba benim saçım kahve siyah diye geçiyor yani kahve desen değil siyah desen değil kestane desen kızıllık yok ki.. benm saçım kahve siyah oluyor sanırım ama işte onu da yaparsam siyah tutarsa iğrenç olabilir. genelde mesela çikolata kahve alıyoruz anneme nerdeyse siyah gibi oluyor renk.. ondan ben pek bilmem de..:6:

gerçi buradan anladığıma göre kalan boya sonra da kullanılabiliyor :26:

canım oksidan ile boyayı karıştırmadıysan kullanılır.. ikisnide ayrı ayrı kendi kutularında saklayabilirsin.. ama karışım kullanılmaz koyulaşıyor zaten bir süre sonra

tmm cnm teşekkür ettim. ben bu arada 4 numara kahve aldım o en öndekileri yarın aksam yok edeceğimm:ssz:

Eki Görüntüle 971893 sptembr yardımm ben uçlara odaklandığım için üst kısmı çekp gnddermedim ama tepedekileri hiç sevmedim bunları nasıl yok ederim:18: kendi doğal saç rengimin numarası hangisi ki acaba alıp sadece şu kısmı doğal rengine boyasam hemen akar mı? bi de boyaları açınca hepsini o anda mı tüketmek gerekiyor hani bunun için azıcık boya kullanıp gerisini annemin dibi gelince ona karıştırsam olr mu ? daha bir ay sonra anca boyası gelir annemin o da bu tonlarda kullanıyor zaten bekletilirse en azından bi sürü boya boşa gitmezz :27:

canım bunu alıntı yapmadan yazmışsın şimdi gördüm. ne oldu ne yaptın üst kısımları? kahve yapabilirsin akar ama yine yaparsın. ton farkı olur mu dersen illaki olacaktır aynı doğal renk birebir tutmaz canım:50: boya olduğu için ama sarı olmasın diyorsan benim aklımada başka bir çare gelmedi..siyah değilde kahve tonlardan seçersen(4 veya 5 numara) aksa bile o kadar bariz çiğ bir renk olmaz en azından daha hoş durur diye düşünüyorum.

Kızlar benim saçlarım omuzlarında kısa fotoğraftaki gibi. Ombre yapmak istiyorum ancak kısa olduğu için tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum. Bi de kullandığınız röfle seti boyalı saçı açar mı onu merak ediyoum.

Eklentiler

• $Screenshot_2014-02-23-19-15-44.jpg
    $Screenshot_2014-02-23-19-15-44.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 208
Ombre'de sadece uçlarda balyaj olurken ,sobrede saçların önünden başlıyor.instgram kullanıyorsanız seda önder 'i takip ederseniz saçlarının son halini görürsünüz. ;)

Kızlar benim saçlarım omuzlarında kısa fotoğraftaki gibi. Ombre yapmak istiyorum ancak kısa olduğu için tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum. Bi de kullandığınız röfle seti boyalı saçı açar mı onu merak ediyoum.

canım loreal ombre serisini çıkardı. orda kısa saç ile uygulamada gösteriyor. youtube üzerinde de aratabilirsin. ama nereden boyamaya başlaman gerektiğe karar vermen açısından bir örnek alıp benzer şekilde uygulaman daha iyi olur.

bahsettiğiniz krepe balyaj kızlar.kumral saça çok yakısıyor bende çok kullandım.

canım loreal ombre serisini çıkardı. orda kısa saç ile uygulamada gösteriyor. youtube üzerinde de aratabilirsin. ama nereden boyamaya başlaman gerektiğe karar vermen açısından bir örnek alıp benzer şekilde uygulaman daha iyi olur.
Demek çıktı çok sevindim bugün alcaktım röfle seti iyiki almsmışım teşekkürler canım. Kısa zamanda edinmeyi planlıyorum.:21:

Back