Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre tutkunları size harika bi haberim var!

deneyen oldumu kızlar bunu ??????????? cok güzel bi ürünmüs bende kuaföre yaptırıym diye düşünüyodum burada bulursam bi deniyim bakalım umarım güzel olur

Youtubeta loreal ombre yazınca uygulayan kişiler var sonuçları görebilirsiniz yarın ilk işim watsonsa gitmek olucak umarım Bursada vardır :)

cok güzel bi ürün canım ama türkiyede yok sanırım daha bulursan bizede bi haber versene açıcıyla yapılabilir ama ben cesaret edemedim daha

Bursa Carrefour watson'sta da yok bugün kozmetik deposunada bakıcam bulamazsamda açıcı alıcam artık hayırlısı

1sene önce açılmış bu konu hala daha bu boya türkiyeye gelmemiş şaka gibi modası geçtiğinde görürüz artık raflarda. hiçbiryerde yok arıyorum arıyorum bulamıyorum. ulaşabilen var mı merak ediyorum.

Çok kullanışlı bi set Almanya'da yaşayan kuzenim uygulamış çok ta güzel olmuş bana sorarsanız ben saçlarıma krepeli balyaj yaptırmıstım bundan 1 sene önce bence bu seti bulamıyorsanız kendiniz denemeyin gidin kuaföre ohh uzatın bacaklarınızı bi endişeniz kalmasın çünkü derece derece açıldığı görünmediği zaman net bi çizgiyle açılınca hiç hoş durmuyor benim saçlarım o dönem kısaydı ben uygun bi fiyata yaptırmıştım

ben dediğim gibi bi ara watsonsda gördüm diye hatırlıyorum yanlış yönlendirme olmasın yanlış görmüş de olabilirim yurtdışından getirtme imkanınız varsa süper:13:

Son düzenleme:
ya ama öyle fırçayla yapılması doğal durur mu ki ben öyle kalıp gibi istemiyorum doğal olsun istiyorum.bi de watsonsta bulabilir miyim?

ya ama öyle fırçayla yapılması doğal durur mu ki ben öyle kalıp gibi istemiyorum doğal olsun istiyorum.bi de watsonsta bulabilir miyim?

rengin derece derece açılmasını gösteren tarak zaten ama güvenemem dersen krepe atıp boya derim böylece keskin bi görüntü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…