- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
Eki Görüntüle 949161 kızlar tarak buna bezer olacak.. dar kısa uçlu daha iyi olur..
cok guzel anlatmıssın canım tesekkurler
rica ederim umarım işinize yarar =)
suan degil ama saclarım toparlanınca mutlaka deneyecegım kuaforlerı sevmeyen biri olarak ısıme cok yarayacak :)
slm kızlar http://www.youtube.com/watch?v=prMxFPCwRmA septembr ın bahsettiği palette röfle serisi ile tam olarak ombre mi bilmiyorum ama ona benzer bi model yapılmış. en azından rengi görmek adına paylaşmak istedim bu hafta düşünüyorum ama saçlarımı yakmam umarım ilk kez kendim yapacağım bana yardım edinnyani ne de olsa açıcı olacak saçımın en az zararla ombre olması için öncesinde ya da uygulama sırasında saçıma krem zeytinyağı gibi veya rengi en iyi şekilde yakalamak için tavsiyeleriniz neler bilenler yardımcı olursa bi sürü arkadaşımız bu aralar ombre yapmak istiyor hepimize faydası olur
evet işte tam da istediğim böyle bir seydi
o videodaki ombre değil uçlara ışıltı atmış ama gayet güzel gözüküyor bence =) canım saçını yakmamak için hindistan cevizi yağı alıp boyama öncesi sürüp 1 saat bekletiyorsun sonra saçını YIKAMADAN boyayı uyguluyorsun saçı yakmıyor ve yıpratmıyor. ayrıca boyanın yada açıcının saçta tutmasına da engel değil(miş). bende bunu şu linkten öğrenmiştim: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=534058 tabi yinede boyayı saçta tutma süresi çok önemli.. önerilen süreyi aşmamak lazım..
bu arada o yağ o marka 6tl yazıyor sitesinde 50mlboya ile birlikte onu da alacağım kesinlikle benim için sağlık çok önemli sağlıklı güzellik en iyisi bencee
aynen cnm marka önemli değil tabiki zaten bulayım da hangisi olursa
canım ben aldım ama o markanın değil.. şart değil ki o markayı alman.. aktardan aldım ben ufak boyu da var baya az çıkıyo ama tek boyama için yeter sana 5 tl falan verdim. mecitefendinindi.. markada iyi yani ben onun badem yağını falanda kullanıyorumm. tek dikkat etmen gereken hindistan cevizi yağı katı kıvamlı olması lazım... yani yağ gibi olmuyor donmuş beyaz bişi olması lazım..
aynen cnm marka önemli değil tabiki zaten bulayım da hangisi olursadediğin gibi 20derece altında donmuş oluyormuş zaten kış ayındayız sıvı olmaması gerekir.. kızlar mucize gibi demiş kullananların saçları hiç yanmamış ve açılmasına da engel olmamış
evet o yüzden aldım bugün yanmasından çok korkuyordumm sayende korkmuyorummben hindistan cevizi yağını açma işleminde kullanmadım ama boyama öncesi kullanıyorum. cidden yıpratmıyor..
evet o yüzden aldım bugün yanmasından çok korkuyordumm sayende korkmuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?