canım benim. çok daha kötüsü başıma geldi. kuaföre ombre yapsın diye bir hevesle gittim. saçlarım omuz hizasındaydı ve o kadar zor uzuyorki
saçların dümdüz biraz hareket verelim kat yapalım boya kendini göstersin diye ısrar etti bi anlık etkilenmeyle kabul ettim. saçlarımın ön taraflarını daha uzun bıraktı ve saçma sapan arkasına katlar yaptı. modeline bile şok olurken bi de eve gelince ayna karşısında baktıkça saçımın ombreyle alakası bile olmadığını iyice anladım. saatlerce saçımla uğraştı güya ve sonuç sapsarı çiğ bi renk ve diplerden başlıyordu renkler. herşeyi kafasına göre uygulamıştı.bide sen bi kaç güne gel cila yapıcam düzelicek dedi. ertesi gün gittim kuaförde elektrikler yoktu
beni geri çevirdiler ve sabredemedim Ben daha o gün akşamına saçlarımı düz kumrala boyadım soluk bi renge döndü renk. saç uçlarım zaten yanık yanıktı püskülden farkı yoktu. ve renk iğrençleşiyordu ben uğraştıkça. herkes naptın saçlarına diye söylendikçe üzüntüm kat kat artıyordu. ve ben üçüncü günü saçlarımı bronz kahve rengine boyadım koyulaştırdım. her zaman boyadığım ve açılınca daha da çok sevdiğim bir renk. ama bu renk bile saçımı adam etmedi. soluk saçma bi hale geldim. mucizevi yağ ve argan yağlı pantene kullandım sürekli onları sürdüm saçlarıma. her aklıma geldikçe. ve o yanık yerleri kendim kestim uçlardan biraz biraz. zaten kısalmış mafolmuştu hiç bi yaptığımı düşünmeden yapıyordum sinirimden. böyle bir kaç ay geçti yavaş y avaş toplandı saçlarım.renk de açıldı o kötü renge biraz sabrettim. ama ben de turunculuk yoktu canım. öyle bi artım vardı iki kere üst üste kendim boyayınca da küllğ gibi soluk renge dönüştü hatta tam aksine. zaman geçtikten sonra. loreal ombre setini aldım kendim yapmayı denedim. saçlarımda biraz toparlanmıştı. ve o kadar pişmanımki en başta kuaförler saç kesmeler üst üste boyamalar.. bunlarla uğraştığım için. sonuç harika tam istediğim gibi oldu. ve ben resmen tövbe ettim kuaföre gitmemeye. biraz sabırla sçalarını düzeltmeye çalış. ve sonrasında ombre setini dene. kendin kes biraz biraz uçlardan. kuaföre gidip kestirme derim ben. sana bak düzeldi sağlıklı saçların diyebilmek için büyük ölçüde kesicektir saçlarını ve bu sefer buna da üzülceksin zaten zor uzatmışsın