canım bence bu renk gayet guzel bır kumrallık olmus bıraz ıdare et bence ombreyı de bır ay sonra fln yaptır yoksa sacın ıyıce yıpranırcanım benim bende evde yapsam daha iyi yapardım bu fotolarda kesilmiş hali saçımın şimdi daha da kısaldı mecburen. buda yeni boyanmış hali biraz aynaya bakıcak duruma geldim
Kuaforle anlastim dun parasini bile verdim snirlerim bozuk.abartmiyorm evet boyle cok kotu gorunmuyor ama normalde ozellikle arka taraflarindaki turunculuk en nefret ettgm seydi ozellikle uyardim eger turuncu olursa yapmayalim dedim yokyok olmaz dedi ve saclarimi kestirmek zorunda kaldim 2 senedr anca uzamisti.nerden yaptirdim ddim yine pisman oldum.saclarim yumusackken supurge sapi gbi oldu birazdan gidicem ustune hafif aticak sariyi bubdan sonrada daha sacima boya surdurmicem.
canım bence kesinlikle tekrar ombre yaptırma zaten yıprandı diyordun simdi tekrar omreyi nasıl kaldırıcak o saclar komple kumrala boyanmıs zaten yıkandıkca ombrenin sarıları tekrar ortaya cıkar merak etme acılır yani rengi oturur,cünkü bakyaj zaten bir boyamada kapanmıyor mutlaka akar.hem saclarında dinlenmis olur snra yaparsn tekrar balyajı.bence simdi tekrar o balyajı sakın yaptrma kalsın kumralda maffolır sacınarkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye.saçlarımı kısackken bakımlarla uzatıp azda olsa gürleştirmiştim.kendi saç rengim kumral.üstüne ombre yapayım dedim gittim bi kuaföre kuaför demeye dilim varmıyor amasaçlarıma ombre yapabilirmiyiz dedim kndi saçımın üstüne yaparım çokta güzel olur dedi ben sarısı yumuşak geçişleride yumuşak olsun birden sapsarı olmayim dediim tabi tabi hallederiz dedi ve sonuç saçımın yarısından fazlasını alıp direk çig bir sarıya batırmış gibi ara ara turuncular bakırlar akşamfönden kremden anlamadıgım yanan saçlarımla kalakaldım tekrar gittim düzelt dedim bunu bişey yapamam çok güzel oldu sen takıntı yapıosn diye üste çıkmaya çalıştı şunu düzelt parası neyse vericem dememe ragmen bana al 10 numara boya demesiyle tepem attı. gittim başka kuaförleree morelim sıfır biri düzeltemem ombreligi fln kalmaz biri direk kumrala boyuyalım öyle kullan biride keselim dedi sinirimden 3 gün yemek yiyemedim.eskiden gittigim kuaförüm yurtdışından gelmiş.onun yanına gittim daha agzımı açmadan mahvetmişsin saçlarını dedi.kumrala boyadı üstüne ombre yapıcak ama daha dogru bişekilde.saçlarım kıtır kıtır oldu nasıl bi bakım yapmalıyım şaşırdım kaldım morel sıfır hevesimde gursagımda kaldı
canım yeni boyanmıs halinin resmini simdi grdüm sakın elleme sacını cünkü yıkadıkca alttan sarılar cıkıcak zaten uclar acılcak doğal bi ombre olur sakın elletme canım.sarı bir boyamada kapanmıyor ki senin bir de acık renge boyanmıs her türlü o sarılar birkac yıkamada ortaya cıkar ben sarıyı siyahla kapattm 2 ayda yine sarılar belli olmaya basladı.bence tekrar ombre yaptrma sadece bekle bu sekilde bol bol yıka sarıların doğal bi sekilde ortaya cıkar zaten.canım benim bende evde yapsam daha iyi yapardım bu fotolarda kesilmiş hali saçımın şimdi daha da kısaldı mecburen. buda yeni boyanmış hali biraz aynaya bakıcak duruma geldim
arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye.saçlarımı kısackken bakımlarla uzatıp azda olsa gürleştirmiştim.kendi saç rengim kumral.üstüne ombre yapayım dedim gittim bi kuaföre kuaför demeye dilim varmıyor amasaçlarıma ombre yapabilirmiyiz dedim kndi saçımın üstüne yaparım çokta güzel olur dedi ben sarısı yumuşak geçişleride yumuşak olsun birden sapsarı olmayim dediim tabi tabi hallederiz dedi ve sonuç saçımın yarısından fazlasını alıp direk çig bir sarıya batırmış gibi ara ara turuncular bakırlar akşamfönden kremden anlamadıgım yanan saçlarımla kalakaldım tekrar gittim düzelt dedim bunu bişey yapamam çok güzel oldu sen takıntı yapıosn diye üste çıkmaya çalıştı şunu düzelt parası neyse vericem dememe ragmen bana al 10 numara boya demesiyle tepem attı. gittim başka kuaförleree morelim sıfır biri düzeltemem ombreligi fln kalmaz biri direk kumrala boyuyalım öyle kullan biride keselim dedi sinirimden 3 gün yemek yiyemedim.eskiden gittigim kuaförüm yurtdışından gelmiş.onun yanına gittim daha agzımı açmadan mahvetmişsin saçlarını dedi.kumrala boyadı üstüne ombre yapıcak ama daha dogru bişekilde.saçlarım kıtır kıtır oldu nasıl bi bakım yapmalıyım şaşırdım kaldım morel sıfır hevesimde gursagımda kaldı
canım öyle gerçekten insan aynada kendini görünce sinirleri bozuluyor.yaptırdım ombreyi hiç turunculuk kalmadı kumraala boyadıgımdan daha fazlada yıpranmadı kuaförüm gerçekten gerçekten işin ustası çıktı bukadar iyi hissedicegimi düşünemezdim.arganyaglı açıcıkullandı daha çok yıpranmasın diye platin yapptık ama bekledigim gibi yolunma kopma vs hiçbişey olmadı herkeze teşekkür ederim anlayan anlamayan herkeze.şuan çok mutluyum.sadece uzun süre işlem görmicek bir sene 2 sene gerekirse 3 sene dokunmucam uçlarındanda azar azar aldırıcam bakım yapıcam kndini toparlar inş resim atıcam ama karanlık oldugu için kötü durabilir gündüz çeker atarım birde kuaförüm bi yag bakımı verdi ersan bakım yagı argan keratin herşey var bunu kullan toparlarsın dedi.İnsanlar dışarıdan bakınca durumu tam anlayamayabiliyorlar.. sen memnun değilsen bir de üstüne para verip saçının yıpranmışlığıyla kaldıysan elbette ki sinirlerinin bozulması normaldir.. umarım bu sefer içine sinen bir işlem olur.. benim yıpranmayla alakalı önerim keratin yüklemesi yaptırman.. saçları inanılmaz yumuşatıyor.. sonrasında da hindistancevizi yağı alıp evde her yıkamadan önce dip boy uç saçının her yerine yedirip 2 3 saat beklemen ya da ne kadar bekleyebiliyorsan ama her banyo öncesi yapmaya çalış.. bu şekilde saçların kendine gelene kadar devam.. sonrasında haftada bire düşürürsün.. bir de keratin yüklemesini bir kere daha tekrarlaman gerekebilir iki üç ay sonra.. bu işlemlerden sonra eskisinden daha yumuşak ve sağlıklı saçlara sahip olacaksın.. son olarak saçını kestirmek zorunda kalmışsın hindistancevizi yağı saçları çabuk uzatıyor dolayısıyla bu problemine de iyi gelecektir.. kolay gelsin..
canım öyle gerçekten insan aynada kendini görünce sinirleri bozuluyor.yaptırdım ombreyi hiç turunculuk kalmadı kumraala boyadıgımdan daha fazlada yıpranmadı kuaförüm gerçekten gerçekten işin ustası çıktı bukadar iyi hissedicegimi düşünemezdim.arganyaglı açıcıkullandı daha çok yıpranmasın diye platin yapptık ama bekledigim gibi yolunma kopma vs hiçbişey olmadı herkeze teşekkür ederim anlayan anlamayan herkeze.şuan çok mutluyum.sadece uzun süre işlem görmicek bir sene 2 sene gerekirse 3 sene dokunmucam uçlarındanda azar azar aldırıcam bakım yapıcam kndini toparlar inş resim atıcam ama karanlık oldugu için kötü durabilir gündüz çeker atarım birde kuaförüm bi yag bakımı verdi ersan bakım yagı argan keratin herşey var bunu kullan toparlarsın dedi.