arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye.saçlarımı kısackken bakımlarla uzatıp azda olsa gürleştirmiştim.kendi saç rengim kumral.üstüne ombre yapayım dedim gittim bi kuaföre kuaför demeye dilim varmıyor ama
saçlarıma ombre yapabilirmiyiz dedim kndi saçımın üstüne yaparım çokta güzel olur dedi ben sarısı yumuşak geçişleride yumuşak olsun birden sapsarı olmayim dediim tabi tabi hallederiz dedi ve sonuç saçımın yarısından fazlasını alıp direk çig bir sarıya batırmış gibi ara ara turuncular bakırlar akşamfönden kremden anlamadıgım yanan saçlarımla kalakaldım
tekrar gittim düzelt dedim bunu bişey yapamam çok güzel oldu sen takıntı yapıosn diye üste çıkmaya çalıştı şunu düzelt parası neyse vericem dememe ragmen bana al 10 numara boya demesiyle tepem attı. gittim başka kuaförleree morelim sıfır biri düzeltemem ombreligi fln kalmaz biri direk kumrala boyuyalım öyle kullan biride keselim dedi sinirimden 3 gün yemek yiyemedim.eskiden gittigim kuaförüm yurtdışından gelmiş.onun yanına gittim daha agzımı açmadan mahvetmişsin saçlarını dedi.kumrala boyadı üstüne ombre yapıcak ama daha dogru bişekilde.saçlarım kıtır kıtır oldu nasıl bi bakım yapmalıyım şaşırdım kaldım morel sıfır hevesimde gursagımda kaldı