Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre felaketi :(

bende saclarımı ombre yaptırmak ıstıyorum ama guvenılcek bı kuaför bulamadım ankarada sırf bayan calısan :KK43: varmı kefılım dedıgınız ankarada tesettürlülere hızmet veren bı kuaför ??

Canım valla hiç niyetlenme ikimizide rezil ettiler ya elinde fotoğrafla git. Ya da iyi bir kuaför bulmadan gitme.

vazgeç canım vazgeç. bu ombre sevdası mahvetti beni :KK43: yaptırıcasanda çok araştır daha önce yaptıranların fotolarını fln gör nebilim bi kuaförde takılma sor soruştur bizim durumumuza düşme :KK43: benim istedigimi 2 kuaförde yapmadı yani 2cisinde herhalde kurtuldum dedim ama 2.3 gün sonra çıktı ortaya herşey :KK43: çok üzgünüm çoook mahvoldum resmen.bu saçları uzatmam gerekıyor ama nasıl yapıcam bilmiyorum açamıyorum saçlarımıı

Canım saçların çok yıpranmış daha fazla zorlama bence:KK43: Ayrıca ombrede sarı renk bu kadar dibe yakın boyanmaz. Ne biçim bir kuaförmüş. Dipleriniz çok koyu uçlarınız çok açık kalmış. Sanki sarı saçınızın dibi gelmiş gibi duruyor.

arkadaşlar uzun süredir giremiyordum siteye.saçlarımı kısackken bakımlarla uzatıp azda olsa gürleştirmiştim.kendi saç rengim kumral.üstüne ombre yapayım dedim gittim bi kuaföre kuaför demeye dilim varmıyor ama :KK43: saçlarıma ombre yapabilirmiyiz dedim kndi saçımın üstüne yaparım çokta güzel olur dedi ben sarısı yumuşak geçişleride yumuşak olsun birden sapsarı olmayim dediim tabi tabi hallederiz dedi ve sonuç saçımın yarısından fazlasını alıp direk çig bir sarıya batırmış gibi ara ara turuncular bakırlar akşamfönden kremden anlamadıgım yanan saçlarımla kalakaldım :KK43: tekrar gittim düzelt dedim bunu bişey yapamam çok güzel oldu sen takıntı yapıosn diye üste çıkmaya çalıştı şunu düzelt parası neyse vericem dememe ragmen bana al 10 numara boya demesiyle tepem attı. gittim başka kuaförleree morelim sıfır biri düzeltemem ombreligi fln kalmaz biri direk kumrala boyuyalım öyle kullan biride keselim dedi sinirimden 3 gün yemek yiyemedim.eskiden gittigim kuaförüm yurtdışından gelmiş.onun yanına gittim daha agzımı açmadan mahvetmişsin saçlarını dedi.kumrala boyadı üstüne ombre yapıcak ama daha dogru bişekilde.saçlarım kıtır kıtır oldu nasıl bi bakım yapmalıyım şaşırdım kaldım morel sıfır hevesimde gursagımda kaldı :KK43:
kuaförün bayan mi erkek mi ? merak ettim.

bende bir ay önce ombre yaptırdım. çok memnun kaldım küllü kızılsız bir koyu kumral kahve üstü var. altındada benim bal rengi güneş rengi bir ton ama yine kızılsız parlak ama küllü bide daha açık küllü bir sarıdan aşağılarda krepeli balyaj var. ben çok memnun kaldım. bir kaç kere yolda çevirip nereye boyattığımı sordular hatta. benden sonra bir arkadşımda aynı yere gitti o da memnun kaldı.kuaförüm ankarada adını özelden mesaj atabilirim isteyene. ben tesadüfen bulmuştum orayı. çok küçük basit bir yer ama çok lüks mekanlarda bulamadığımı orda buldum.

Maalesef ben de ayni durumu yasadim. Mis gibi saclarima gittim ombre yaptirdim o kadar hizli gecisli kotu bir sari olduki.. Mecburen boyadim saclarimi.benim kendi sac tonum acik oldugu icin l'oreal 8.1 le boyadim kendi rengimin bir ton acigi oldu asagieaki renklede homojen oldu guzel oldu.

2 side bayandı kuaförümün.ah ah her kuaföre gidlmiyor işte bu iki kuaförde çevremdekilerin tavsiyeesiyle gittigim kuaförlerdi ama mahvoldu saçlarım :KK43: kürler yapıp uzatıp düzgün bi kısa kesim yapıp salıcam artık napim baglıyorum dışarda sürekli :KK43: hiç yakışmıyor baglamak ama mecbur :KK43: bu kndi saçımın üstündeki kumral boyada akıyor tuhaf acayip bi renk oldu yaa inş tamamen akarda kendi rengim olur dipler :KK43:

2 side bayandı kuaförümün.ah ah her kuaföre gidlmiyor işte bu iki kuaförde çevremdekilerin tavsiyeesiyle gittigim kuaförlerdi ama mahvoldu saçlarım :KK43: kürler yapıp uzatıp düzgün bi kısa kesim yapıp salıcam artık napim baglıyorum dışarda sürekli :KK43: hiç yakışmıyor baglamak ama mecbur :KK43: bu kndi saçımın üstündeki kumral boyada akıyor tuhaf acayip bi renk oldu yaa inş tamamen akarda kendi rengim olur dipler :KK43:
Canim uzuldum, biliyorum bu durumu. Cok can skici oluyor gercekten... Ben fotoda biraz turunculuk goruyorum maalesef. Insanin icine sinmeyince de sinmiyor. Ben de saclarimi cok yiprandigi icin kestirdim. Belime kadardi, ama su an inan cok memnunum. Bob modellerini deneyebilirsin. Hem onden uzun gorunur, hem de yipranmis saclarindan kurtulursun.

orielle açtılar 2 keree üstüste ama salaklık bende birinci yapamamış ikinciye niye güveniyorsun.şimdi bekleki saç uzasın yıpranmış sarılar uçta kalsın :KK43: o sarılardan kurtulursam bikaçsenede elimi sürmicem saçıma tövbe yaaa

Canim uzuldum, biliyorum bu durumu. Cok can skici oluyor gercekten... Ben fotoda biraz turunculuk goruyorum maalesef. Insanin icine sinmeyince de sinmiyor. Ben de saclarimi cok yiprandigi icin kestirdim. Belime kadardi, ama su an inan cok memnunum. Bob modellerini deneyebilirsin. Hem onden uzun gorunur, hem de yipranmis saclarindan kurtulursun.
canım fotolarda belli olmuyor ben foto çekip atınca arkadaşlarım bayıldı ama canlı görünce yer yer turuncu kızıl sarı 4.5 renk oldu malesef ;:KK43:

kuaföre pek gitmemeye özen gösteriyorum ,tüm boyalarımı kendim yapıyorum ben, ombreyi bile.. ki kumralın üzerinede gayet iyi tutardı kuaförlük bi durum yokmuştu bence

ilk fotografı bugün çektim.diger iki fotografta 18 martta çektim baya fark var gibi daha yumuşak saçlarım keçegibi olan kısımlar gidince sanki rahatladı 18385_361681300699850_8153068461279599103_n.jpg 11079660_361681360699844_1111294360791795827_n.jpg 11091527_361681334033180_5364865041669523898_n.jpg

kestigim katlar hızla uzamaya başladı kesildigi için sanırım saçlarım açık bırakıcak bi hale geldi biraz yumuşacık oldu inşallah uzaması böyle devam eder

Florya da flyınn alısverıs merkezının yakınında tria kuaför var boya işinde usta serdar ve ekibi

X