Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre felaketi :(

Argan yagi iyiymis bebek yagi agirlastirabilir ama o da iyi gliserin sacta nemi hapsediyormus o açıdan öneriliyor o da satılıyor rossmanda falan, diller zaten koyu ya aksa da yakin tonlarda olur uyumlulasir artik güzel olmuş güle güle kullan :)

bubenim akşam çektigim fotolar.burda bile daha iyi görünüyor normalde ışıkta çok kötü turunculuk ara ara hiç istemedim şey.oryalle açıp bıraktı üstünden numnex bile atmamış yeni ögrendim doreligini alsın diye yapılıyormuş

Buna ombre diyen kuafor bence dukkanini kapatsin baska meslek baksin. iki senedir ombre yaptiran biri olarak diyorum omrede amac kendi sac rengini cok bozmadan dipten uclara hafifce acmaktir bu adam bildigin boyamis gecmis. Dip boyasi da yapilir ombrede ama asil ustune vurulan renk oldugu gibi atilmaz ki. Gecmis olsun ama uzulme de sac magduriyeti yasadim ben de civciv sarisi bile olmustum bir hafta bereyle gezdim boyattim Isinin ehli birine git rengi duzeltir ve sok serum bakimi da yapar. kendin de evde zeytinyagi saf olacak badem yagi ile kur yap mutlaka banyodan sonra durulanmayan krem edin bi tane ve onu kullan. ben ayrica phyto 7 kullaniyorum uclara sacin nemini tutuyor memnunum. Belli bir sure fonden falan uzak durursan uc ayda bir uclardan azicik aldirisan bikac ay sonra duzelir tamamen.

Son düzenleme:
11053613_356591577875489_5631729728215080944_n.jpg 11053613_356591577875489_5631729728215080944_n.jpg 11064798_356591677875479_2835836099805240424_n.jpg 10428487_356591724542141_2771624681542864973_n.jpg 10442943_356591801208800_5795255016183654404_n.jpg 11011188_356591701208810_6621598987395793650_n.jpg 11038251_356591631208817_9069610285264149401_n.jpg

resmen sevincim gursagımda kaldı yıkadıkça daha kötü oluyor.bu kuaförde önce kumrala boyadı üstüne sarı attı ama şimdi hem o dipleri boyadıgı kumral akıp kızıllaştı hemde alttan acayip renkler çıkıyor yani 2 senede uzattıgım saçlarımı mahvettigimemi yanıyim istedigimin olmamasına mı yanayim dünya para ödedigimemi yanayim saçma sapan bi kafayla gezdigimemi yanayim dünden beri tekrar hayallerim suya düştü ben bu saçı neyapayim yine kestiricem mecburen makas yolu göründü allahım yaa :KK43:

saçlarım püskül gibi oldu.. :KK43: arkadaşlar tekrar ombre yaptırma demiştinız..ama ben annemin bikere yaptırıcaksın bidahada yaptırmazsın kuaföründe bundan daha fazla yıpranmıcak sözlerine kandıgım için şuan kndimi nekadar suçluyorum bilemezsiniz gidip kestirim diyorum saçlarımı enazndan belki yıpranmış yerleri azalır üstünede boyatim diyorum koyu bi renge ama kafam çorba gibi başımın agrısından uyuyamıyorum inanınki. ne renge boyatıcam ben bu saçları akıcak turuncu olucak bidaha bidaha boyatmam gerekicekdahada kötü olucak saçlarım bi akıl verin ben neyapayim böyle kullanamam bu saçı okadar kötü oldukii

canım benim. çok daha kötüsü başıma geldi. kuaföre ombre yapsın diye bir hevesle gittim. saçlarım omuz hizasındaydı ve o kadar zor uzuyorki :KK43: saçların dümdüz biraz hareket verelim kat yapalım boya kendini göstersin diye ısrar etti bi anlık etkilenmeyle kabul ettim. saçlarımın ön taraflarını daha uzun bıraktı ve saçma sapan arkasına katlar yaptı. modeline bile şok olurken bi de eve gelince ayna karşısında baktıkça saçımın ombreyle alakası bile olmadığını iyice anladım. saatlerce saçımla uğraştı güya ve sonuç sapsarı çiğ bi renk ve diplerden başlıyordu renkler. herşeyi kafasına göre uygulamıştı.bide sen bi kaç güne gel cila yapıcam düzelicek dedi. ertesi gün gittim kuaförde elektrikler yoktu:KK70: beni geri çevirdiler ve sabredemedim Ben daha o gün akşamına saçlarımı düz kumrala boyadım soluk bi renge döndü renk. saç uçlarım zaten yanık yanıktı püskülden farkı yoktu. ve renk iğrençleşiyordu ben uğraştıkça. herkes naptın saçlarına diye söylendikçe üzüntüm kat kat artıyordu. ve ben üçüncü günü saçlarımı bronz kahve rengine boyadım koyulaştırdım. her zaman boyadığım ve açılınca daha da çok sevdiğim bir renk. ama bu renk bile saçımı adam etmedi. soluk saçma bi hale geldim. mucizevi yağ ve argan yağlı pantene kullandım sürekli onları sürdüm saçlarıma. her aklıma geldikçe. ve o yanık yerleri kendim kestim uçlardan biraz biraz. zaten kısalmış mafolmuştu hiç bi yaptığımı düşünmeden yapıyordum sinirimden. böyle bir kaç ay geçti yavaş y avaş toplandı saçlarım.renk de açıldı o kötü renge biraz sabrettim. ama ben de turunculuk yoktu canım. öyle bi artım vardı iki kere üst üste kendim boyayınca da küllğ gibi soluk renge dönüştü hatta tam aksine. zaman geçtikten sonra. loreal ombre setini aldım kendim yapmayı denedim. saçlarımda biraz toparlanmıştı. ve o kadar pişmanımki en başta kuaförler saç kesmeler üst üste boyamalar.. bunlarla uğraştığım için. sonuç harika tam istediğim gibi oldu. ve ben resmen tövbe ettim kuaföre gitmemeye. biraz sabırla sçalarını düzeltmeye çalış. ve sonrasında ombre setini dene. kendin kes biraz biraz uçlardan. kuaföre gidip kestirme derim ben. sana bak düzeldi sağlıklı saçların diyebilmek için büyük ölçüde kesicektir saçlarını ve bu sefer buna da üzülceksin zaten zor uzatmışsın:KK43:

Eklentiler

• 10984052_706283596157049_1787961785570957387_n.jpg
    10984052_706283596157049_1787961785570957387_n.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 365
canım benim. çok daha kötüsü başıma geldi. kuaföre ombre yapsın diye bir hevesle gittim. saçlarım omuz hizasındaydı ve o kadar zor uzuyorki :KK43: saçların dümdüz biraz hareket verelim kat yapalım boya kendini göstersin diye ısrar etti bi anlık etkilenmeyle kabul ettim. saçlarımın ön taraflarını daha uzun bıraktı ve saçma sapan arkasına katlar yaptı. modeline bile şok olurken bi de eve gelince ayna karşısında baktıkça saçımın ombreyle alakası bile olmadığını iyice anladım. saatlerce saçımla uğraştı güya ve sonuç sapsarı çiğ bi renk ve diplerden başlıyordu renkler. herşeyi kafasına göre uygulamıştı.bide sen bi kaç güne gel cila yapıcam düzelicek dedi. ertesi gün gittim kuaförde elektrikler yoktu:KK70: beni geri çevirdiler ve sabredemedim Ben daha o gün akşamına saçlarımı düz kumrala boyadım soluk bi renge döndü renk. saç uçlarım zaten yanık yanıktı püskülden farkı yoktu. ve renk iğrençleşiyordu ben uğraştıkça. herkes naptın saçlarına diye söylendikçe üzüntüm kat kat artıyordu. ve ben üçüncü günü saçlarımı bronz kahve rengine boyadım koyulaştırdım. her zaman boyadığım ve açılınca daha da çok sevdiğim bir renk. ama bu renk bile saçımı adam etmedi. soluk saçma bi hale geldim. mucizevi yağ ve argan yağlı pantene kullandım sürekli onları sürdüm saçlarıma. her aklıma geldikçe. ve o yanık yerleri kendim kestim uçlardan biraz biraz. zaten kısalmış mafolmuştu hiç bi yaptığımı düşünmeden yapıyordum sinirimden. böyle bir kaç ay geçti yavaş y avaş toplandı saçlarım.renk de açıldı o kötü renge biraz sabrettim. ama ben de turunculuk yoktu canım. öyle bi artım vardı iki kere üst üste kendim boyayınca da küllğ gibi soluk renge dönüştü hatta tam aksine. zaman geçtikten sonra. loreal ombre setini aldım kendim yapmayı denedim. saçlarımda biraz toparlanmıştı. ve o kadar pişmanımki en başta kuaförler saç kesmeler üst üste boyamalar.. bunlarla uğraştığım için. sonuç harika tam istediğim gibi oldu. ve ben resmen tövbe ettim kuaföre gitmemeye. biraz sabırla sçalarını düzeltmeye çalış. ve sonrasında ombre setini dene. kendin kes biraz biraz uçlardan. kuaföre gidip kestirme derim ben. sana bak düzeldi sağlıklı saçların diyebilmek için büyük ölçüde kesicektir saçlarını ve bu sefer buna da üzülceksin zaten zor uzatmışsın:KK43:
ah canım ahh ayaklarım kopaydıda gitmeyeydim o kuaföre mahvoldu saçım.ben hayatta kesemem saçımı.boyayıda evde kndim yapim diyorum ama çok siyah yapıcak bi boya istemiyorum bu saçta kesilmeden iflah olmaz mısır püskülü ne ki yanında ilk günler anlamadım ama şimdi yıkandıkça dahada içinden çıkılmaz bi hal alıyor çıldırıcam ya mecburen kestiricem zaten saçımın yarısından fazlası mahvoldu kesim olduktan sonra idare edebilirsem bi 10.15 gün o saçla gezip sonra koyu kahve fln ne bulursam boyamak istiyorum kndi saçım siyah olsa siyaha boyarım ama kumral kahveye boyarsam uçlar platin akıcak hemen biliyorum 2 hafta sonra tekrar boyasam otururmu o renk kafam çorba aglıyorum sinirimden elimi atamıyorum saçıma yaa :KK43:

bu renge dönebilirmiyim hangi boyayı kullanmam lazım birinci boyamada akar biliyorum 2 ci boyamada oturucak bi boya lazım bana zaten mahvoldu en iyisi koyu renge boyamak bazı markalar çok yıpratıyor renk de güzel olmuyor colestona boyamıştım daha önce 6 numaraya simsiyah olmuştu açılıncada alabula bişey olmuştu başka bi marka önerebilirmisiniz :KK43:

Eklentiler

• koyu-kestane-saç-rengi.jpg
    koyu-kestane-saç-rengi.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 4.422
bu renge dönebilirmiyim hangi boyayı kullanmam lazım birinci boyamada akar biliyorum 2 ci boyamada oturucak bi boya lazım bana zaten mahvoldu en iyisi koyu renge boyamak bazı markalar çok yıpratıyor renk de güzel olmuyor colestona boyamıştım daha önce 6 numaraya simsiyah olmuştu açılıncada alabula bişey olmuştu başka bi marka önerebilirmisiniz :KK43:

Bu rengi bulabilirseniz çok doğal duran siyaha yakın koyulukta bir renk. Çok beyazım var sık sık kullanıyorum. Eve de depolamıştım resmen indirim oldukça :)

Saça çok güzel bir yumuşaklık ve uzun süreli bir ışıltı veriyor.

http://www.lorealparis.com.tr/sac-boyalari/renkler/casting-creme-gloss/323-bitter-cikolata.aspx

Sacimi katli kestim enbasa dondum yine ama enazndan yipranan sacin buyuk bolumu gitti kalanida bakimlarla uzadkca kestirerek aticam artk.kesimim biraz yamuk yumuk oldu ama snirimdenaldim elime makasi kestim azicik sacim kaldi kurleer yapicam uzatmaya calisicam artk saclarimi en bastan.daha sonrada kuafore gidip duzelttiririm zaten surekli toplicam malesef :KK43: yaz da geldi kisa artk biraz toparlar insallah yaniii

Hoşgeldin benim dünyama....
Ben de aynı mağdurum!!!!! Ve o kadına hakkımı helal etmiycem.
Şu canımmm saçlarımı dedim ki kahveleri biraz daha arttır, daha doğal olsun.

İlk önce gitti saçımı, komple kumrala boyadı uçları gri oldu saçlarım!!!!!
Cingar çıkarttım kuaförde bu sefer ay. Saçlarının sarışınlıktan pigmentleri ölmüş diyerek, komple sarı yaptı saçlarımı. Yandı haliyle ve küt kestirdim saçlarımı mecburen. Hala ve hala uzatamadım :KK43:

Şimdilerde bu yağı kullanıyorum, çok inceltilmiş bir yağ, çok faydasını gördüm
hair-oil-color.jpg

1395420_10201461637036378_2095348232_n.jpg

canım valla kıydım kestim güzelim saçlarım gitti ama dünden beri saçım azıcıkta olsa elimi atınca yumuşacık geliyor. o braz avutuyor beni zamanla uzar bikere düzelttiririm o sarılarda uçlarda kalır diyorum kndimi biraz teselli ediyorum :KK43: o yanık yerler azaldı o bile yeter toplarım napim biraz adam olana kadarr

buda kestigim saçımın hali katlı oldu açamam ama enazndan yukarılardanda yıpranan yerlerin büyük bölümü gitti

Canım benim geçmiş olsun.. Diplerini çok koyu yaptırmışsın, onu bile azıcık yumuşatsan çok daha içine siner.

bende saclarımı ombre yaptırmak ıstıyorum ama guvenılcek bı kuaför bulamadım ankarada sırf bayan calısan :KK43: varmı kefılım dedıgınız ankarada tesettürlülere hızmet veren bı kuaför ??

X