• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omad ile zayiflama

beklenenan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
126
64
48
37
Merhaba, ben hamileyken 100 kilo olmuştum, sonra aralıklı oruç ile 3 ayda 16/8 ile 74 kiloya kadar düştüm derken tekrar hamile kalıp 90 kiloyu gördüm. Şimdi 80 kiloyum tekrar başladım 1 hafta önce.Omad ile sert bir giriş yaptim. 40 dk yürüyüş ile başladım.gelismeleri yazacağım. Var mı bana eşlik etmek isteyen ?
23 Aralık 2024 80 kg

Son düzenleme:
Omad ın açılımı One meal a day, yani günde tek öğün yemek anlamında. Aralıklı orucun yollarından birtanesi, günün belirli bir saatinde güzel bir öğün hazırlıyorsunuz tabiki diyet olmalı, o arada ne yediniz yediniz sonrasında bir dahaki güne kadar ağzınıza lokma atmıyorsunuz. Çay, kahve ve su hariç bunlardan tükleyebilirsiniz.

Zorlanırım diyorsanız, bunu 2mad veya 3mad yani 3 öğün olarak ta yapabilirsiniz. Önce 3 veya 2 den bşlayip daha sonra 1 e yani omada indirebilirsiniz. Öğünlerinizin arasında çok fazla saat farkı olmamalı birbirlerine yakın olmalı, yemek yemeyi bitirdiğinizde diğer güne kadar uzun bir zaman geçmeli ki aralıklı oruç olsun.

Daha net ve detaylı bilgi için bu videoyu izleyin benim işime çok yaramıştı bu omad gerçekten hala da ara ara yapıyorum bu sıra yine başladım.

Bu arada bu adamın zayıflamak ve diyet ile alakalı çok güzel videoları var tavsiye ederim.

Bugun yediklerim

30 gr beyaz peyni
1 domates
1 salatalik
2 ceviz
3 zeytin
1 hurma
2-3 br az sutlu kahve
150 gr danone yogurt - 170 kaloriydi
limonlu su

selam bugun yine tek ogune devam, biraz once tartildim 74.8 kg ciktim, buyuk ihtimalle sudur , aslinda baya da su iciyorum, bakalim 1 haftaya ne kadar gidicek ( 3 gun once 76.6 kgydum)

Merhaba, ben hamileyken 100 kilo olmuştum, sonra aralıklı oruç ile 3 ayda 16/8 ile 74 kiloya kadar düştüm derken tekrar hamile kalıp 90 kiloyu gördüm. Şimdi 80 kiloyum tekrar başladım 1 hafta önce.Omad ile sert bir giriş yaptim. 40 dk yürüyüş ile başladım.gelismeleri yazacağım. Var mı bana eşlik etmek isteyen ?
23 Aralık 2024 80 kg
merhaba aynı durumdayız 100 kilodan 72 ye düştüm iki hamilelik üst üste geldi ve tekrar 100e yaklaştım. 2 3 haftaya doğum yapicam. gelirim yanına

Ben omadla çok hizli verdim canım çok başarılı bir yöntem ilk günler çok acikiyorsun ama alışıyorsun

bakalım yarın tartılacağım arkadaşlar çok sert bir giriş yaptım aynı şekilde devam ediyorum bu şekilde 60 kiloya gelene kadar ne sofralardan vazgeçtim ve vazgeçeceğim bakacağız 😌 yarın haber ederim kilomu 😇

Back
X