Omad + Chloe ting. Yeni yil challengi

yannisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
9
5
29
Merhabalar, gecen sene cok guzel spor ve siki diyetle 14 kilo verdim uzun sure kilom sabitti ama yemeye baslayinca yemenin sonu yok. Ama ben artik o sona geldim kilom cok degil ama eski resimlerime bakinca resmen 2 kati genisledim. Yaglandim. Kiyafetlerim ustumde eskisi gibi durmuyor ve psikolojim bozulmaya basladi. Gobus sahibi oldum gene. Herkes belli bir kiloda, yada zayif olacak diye birsey yok ama ben kendimi begenmemeye ve ozguvenimi kaybeteye basladim gene. Bugunden itibaren OMAD ( one meal a day) tek ogun beslenip chloe ting 2 weeks shred e baslayacagim. Su an kilom 62 civari olmadi lazim tartimin pili bitmisti benimde isime geldi ve almadim. Bu aksam alip yarin tartilacagim ve toplamda 2 defa tartilacagim. 2 hafta icinde ne kadar inceldim ve ne kadar gitti ona bakmak icin. Nefsimi koreltmem lazim. Ben kilodan cok mesuraya bakiyorum hep. 2 hafta az bir sure ama cok sey degisebilir. Benimle birlikte bu challenge baslamak isteyenler varsacok mutlu olurum. Yeni yil yeni ben'e baslangic.

ilk gun ilk ogun: izgara tavuk gogsu, mantar sote, ispanak ve lahana salatasi.
Her gun 13 ila 14 arasinda yemeyi planliyorum simdilik.
Dusundukce aclik hissediyorum gibime geliyor. oncelikle psikolojimi duzeltmem lazim.
Gun icinde soda, sekersiz kahve ve cay tuketecegim sadece.
Bol sans, canim kendim.

Merhaba başlangıçta aralıklı oruç(intermitent fasting)yapın bence haftada iki günde omad yapın daha sağlıklı olur biranda omad’la başlarsanız açlık krizleri yaşarsınız pskolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…