- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
ben gelmem hacı titreklere tahammül edemiyom...bu bahsettiğin arkadaş sen misin yoksa :))
konuya dönecek olursak nasıl el atalım? o esnada kızın yanında olup elinden tutup korkma biz yanındayız bişey olmayacak felan mı diyelim?
ölümüne orgazım olmasın oda canım..
dadunda bıraksın..
ben gelmem hacı titreklere tahammül edemiyom...
haklısın hacı belki kızı sakinleştirelim diye elinden tutarken elektirik çarpmışa dönmeyelim . o ne titremedir öyle demek kiben gelmem hacı titreklere tahammül edemiyom...
arkadaşlık anlayışın karşısında gözüm yaşardı ciddenneyin kafasını yaşıyosunuz ya?
ya adam gibi bir şey yazın ya susun.
haklısın hacı belki kızı sakinleştirelim diye elinden tutarken elektirik çarpmışa dönmeyelim . o ne titremedir öyle demek ki
haklısın hacı belki kızı sakinleştirelim diye elinden tutarken elektirik çarpmışa dönmeyelim . o ne titremedir öyle demek ki
Geyiğe gerek yok sohbet edecekseniz özelden konuşun. Bana edepsiz diyen arkadaşlar olmuşta siz de saygısızsınız sanırım.toplu orgazm
Bence arkadaşınız psikolojik olarak zorluyor kendini.O zirve anından sonra rahatlamayı yaşarsa korkmaz.
bu bahsettiğin arkadaş sen misin yoksa :))
konuya dönecek olursak nasıl el atalım? o esnada kızın yanında olup elinden tutup korkma biz yanındayız bişey olmayacak felan mı diyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?