ölüyorum korkusu! biraz garip

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Kızlar bugün bir arkadaşım başından geçen bir olayı anlattı internetten araştırdım ama hiçbir şey bulamadım bu konu hakkında bir fikri bilgisi olan varsa bekliyorum

Arkadaşım cinsiyeti kız bu arada ilişki sırasında orgazm oluyormuş hani boşalmaya yakın bütün vücudumuz titriyor ya o esnada arkadaşım bu durumdan korktuğunu öleceğini sandığını ağladığını ve ilişkiyi yarıda kestiğini söyledi partneriyle bu durumu çözmeye üstüne gitmeye çalışmışlar ama her defasında sonuç aynı olmuş kız kendini öleceğim sanıyormuş aklım ermedi kızlar ya bi el atın

Eeee orgazm olabiliyormus yani bunu anladim. İlk orgazm olunca ölmüsmü? Ölmediğine gore korkmasin. Ayrıca olabildiği için dua etsin.

Yanlış anlattım galiba kız ilişkiden zevk alıyormuş tam b.şalması gerekiyoken iliskiyi bitiruyomus . Ya bu konu hakkinda bilgisi olan varsa ozelden mesaj atabilir mi gercekten her sey tam acikligiyla yazilmiyor burada

bu bahsettiğin arkadaş sen misin yoksa :))
konuya dönecek olursak nasıl el atalım? o esnada kızın yanında olup elinden tutup korkma biz yanındayız bişey olmayacak felan mı diyelim?

bu bahsettiğin arkadaş sen misin yoksa :))
konuya dönecek olursak nasıl el atalım? o esnada kızın yanında olup elinden tutup korkma biz yanındayız bişey olmayacak felan mı diyelim?

Yok hayır benim böyle bir sorunum yok :)
Ama anlamadım nasıl boyle bir sey olabilir

Konuya bi el mi atalım hahahah nasıl bi el atalım
Derdi büyük arkadaşının Allah yardımcısı olsun!!!

Allah (cc) im neler oluyor bu insanlara...
Bacim kusuruma bakma ama arkadasinin derdi seni mi gerdi ???
Ne kadar seviyesiz... ne kadar igrenc tazilar yazabiliyorsunuz ya...
Insan boule ozel konularindaki sikintilarini doktora bile utanarak anlatirken bu ne yuzsuzluktur ya...
Az edep haya olmali biz bayanlarda...
Lutfen Ama ............

kızlar forumda cinsellik diye bir bölüm var konu açılmadığı için buraya yazdım madem çok edepsiz bu tarz sorular sıkıntılar konuşun yönetimle kaldırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…