Gebeliğe Hazırlık Ölüyorum ağrıdan :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
İlişkinin üzerinden 5 gün geçti ama bendeki bel ağrısı gün be bün katlanıyor sanki var mı bi öneriniz? Bu kadar erken belirtiler olmaz heralde sarımsı bi akıntı başladı bazen su gibi ve kırılacak şekilde bel ağrısı artık uykularımı etkiliyor

Biraz da kendimiz belirti arıyoruz bence çocuk düşünmeye başladığımdan beri aynı şeyleri sorguluyorum ama 1 yıl oldu henüz gelmedi. Kimyasal gebelik geçirdiğim ay farklı olarak sol kasığımda ağrı ve batma oluyodu ve sol kasığım dolu gibi hissediyodum. İnşallah bebiş vardır ama bu kadar erken belirti arayıp kendini de strese sokma adetine 3 4 gün kala kan testi yaptırırsan çıkar geç döllenme olmazsa. İnşallah sağlıklı bi bebiş haberi alırsın

Yumurtan catlamistir onu agrisi ola bilir, benim hep agrili oluyor ama 1-2 gun suruyor. Bat ne zaman?

Yumurtan catlamistir onu agrisi ola bilir, benim hep agrili oluyor ama 1-2 gun suruyor. Bat ne zaman?
yok canım 5 gün önce yımırta çatladı ov testiyle öğrendim değerlendirdik o günleri dün yazdım bel ağrımı bugün o kadar yok sanki bat 13

amin canım inlallah ben hayorlı haberi vermeden sen yazarsın buraya. benimki belirti aramadan cok niye oluyo merak ediyorum acıkcası pek umıtlu da değilim yani

yok canım 5 gün önce yımırta çatladı ov testiyle öğrendim değerlendirdik o günleri dün yazdım bel ağrımı bugün o kadar yok sanki bat 13
Usutmus ola bilirsin, hamilelikse boyle erken belirrisi olmaz canim, insallah hamilesin, 10 cu gunu test yaprsin.

Allahım telefon azizliğine gell :) her yazdığım nasıl karışmış birbirine

Usutmus ola bilirsin, hamilelikse boyle erken belirrisi olmaz canim, insallah hamilesin, 10 cu gunu test yaprsin.
geçen ay 2 gün geciktim dedim tamam var bişeyler o kadar ağrılı oldum ki sana anlatamam bu ay gecikmeyi beklemicem stres oluyo insan 4 5 gün sonra kan veririm cıkmazsa zaten kafa olarak rahatlarım adet gecikmez bari

geçen ay 2 gün geciktim dedim tamam var bişeyler o kadar ağrılı oldum ki sana anlatamam bu ay gecikmeyi beklemicem stres oluyo insan 4 5 gün sonra kan veririm cıkmazsa zaten kafa olarak rahatlarım adet gecikmez bari
Gec yumurtladiysan cikmaya da bilir canim, acele etme, test yaprsin varsa cikar benim adete 9 gun kala testte cikmisti

amin canım inlallah ben hayorlı haberi vermeden sen yazarsın buraya. benimki belirti aramadan cok niye oluyo merak ediyorum acıkcası pek umıtlu da değilim yani
Ben hiç umutlu değilim yazamam heralde yakın zamanlarda. Doktor aşılama yapalım dedi ama gitmedim memlekete falan gidicem diye bi kaç ay sonra inşallah. Yumurtlamadan 10 gün sonra test yaparsan çıkar inşallah bekletmeden gelir bebişin

bugün karnım ağrıyor benim ya vücut afalladı bu ay heralde yumurtlama günlerini ovulasyonla tespit ettim ya herhalde psikolojik kendimi hazırladım bu ay olur diye :) hiç beklemediğin an gelir belki güzel haberler verirsin ben beklemedeyim kafam atmıyo değil yani kan testi için :))))

10 gün geçmediyse yapma bence yumurtlamadan ama geçtiyse çıkar büyük ihtimalle :)

10 gün geçmediyse yapma bence yumurtlamadan ama geçtiyse çıkar büyük ihtimalle :)
bugün bata 11 gün var karın ve kasık ağrım basladı belim ağrıyo sarı akıntı falan geliyo bilmiyorum valla canım da cayır cayır yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…