• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur olmadık şeylerden korkuyorum.

ShawtyAnderson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
24
0
36
İstanbul
Bu hastalığın adı nedir bilmiyorum yada psikolejik olarak mı yapıyorum bilmiyorum ama olur olmadık şeylerden korkuyorum. Olur olmadık derken şöyle. Mesela bız annemle bı tatlı yapmıştık tencerenın dibi bıraz tutmuştu. Dibinde böyle delık delık bışıyler olmuştu tencernın dıbıne baktıgım an ıçımde çok agır basan bı korku hıssı oldu. Yada bı keresınde de silgimin ortasını bırısı ısırmışi gibi acayip küçük bi iz gibi bişiy vardı. Sılgıye bakıp o izi gorunce çok korktm uçurumdan dusermıs gibi oldum boyle. Çok saçma seylerden asırı korkuyroum. Bu bı hastalıkmı yada baska bıseymı yardım edın :s sızede oluyormu :S:110:

Kucukken yasadıgın bırseyden etkılenmıssındır o da olabılır cunkuu bılınc altı yasadıgın herseyı kayıt eder kamera gıbıdır cok ılgınctır...Ama tabıı dokrora danısmakta fayda var...

Canım daha önce yaşadığın ve seni çok korkutan birşeyle ilgili olduğunu düşünüyorum. İnsan beyni çok ilginçtir, o olayı hatırlamazsın, fakat böyle küçük şeyler rahatsız eder, bilinçaltıyla ilgili. Psikiyatrdan yardım al canım

Bu arada birçok kişide vardır böyle, mesela benim arkadaşım ayaklardan korkuyor. Bildiğin ayak. Kimbilir ne yaşadı da bu korkusu meydana geldi. Sadece sende değil yani

Back