Saç Rengi ve Saç Boyama Olur mu ki?

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
Kızlar yaklaşık 2 ay önce saçıma hint kınası yakmak gibi bi gaflette bulundum şimdi küllü kumral yapmak istiyorum ama o kadar çok olumsuz yorum okudum ki nette bilemedim. Hiç umut yok mu sizce ? Kesin yanar mı yani açtırsam kına üstüne boya deneyen var mı aramızda yardım :26:

kınanın ustune koyu renkte boyalar boyabılırsın problem olmaz derim.çünkü kayınvalıdemde hint kınası suruyor ilk kez boya aldım onun için koyu kahve tonları yapa yapa iyice acmaya basladık guzel gorunuyor yinede tercih senin cnm :)

Ya bi yanlış yaptım ben galiba Saçlarımı normalde düzleştiren biri değildim fakat bugün ilk kez nemliyken düzletirdim ya bi sorun olur mu acaba?

Canım onu bende çok yaptım çıtır çıtır ses geliyo böyle yandıgını duyuyosun resmen ama öyle çok aşırı bi zarar vermiyo endişelenme bidaha yapmamaya çalıs

Canım onu bende çok yaptım çıtır çıtır ses geliyo böyle yandıgını duyuyosun resmen ama öyle çok aşırı bi zarar vermiyo endişelenme bidaha yapmamaya çalıs

Tamam teşekkür ederim ya çok saol uykum kaçtı vala akşam yıkamştım yarında hasthaneye gitcem dedemi ziyarete geçv akitte açamam fön makinesini önceden kurutmuştm ama biraz nemli kalmıştı içim gitti yani sorma öyle her hafta düzleştirenbiri de değilm belkiayda 1 kez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…