• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "ölümüne sevmek" ??????

ölümüne sevmek! gercekmidir ????

• Ankete Katılan
    39

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
arkadaslar

ölümüne sevmek !!!!

bu nasil birsey ?

bu gercekten varmi ?

ankete katilin bakalim hangi taraf agir basacak............:asigim:

eger bir anne iseniz bunu bilirsiniz..
ölümüne sevebileceğim yegane varlık kızım dır...
eşim içinde ölürüm ama ama kızımdaki kadar hesapsız ve sorgusuz diil..
evlat sevgisi herşeyin üstünde..
deli gibi aşık ta oldum..ama sıra ölüme geldiğinde durup düşündüm..
kızım söz konusu ise düşünmeye gerek yok! hazırım...

ölümüne sevmek gerçektir..
ama bence ölmek gerçekten bir karlı bir durum ortaya cıkaracaksa,bir manası olur.
aksi mantıksızlıktır.(hoş bu durumda mantık aramak ne kadar doğrudur o da ayrı mesele-tatlicadiarzu-)

kesinlikle var.ve yaşamım içinden geçti..şimdi düşünüyorum da doğrumuydu tabiki doğru değildi.hayatımız bu kadar ucuz değil çünkü o bize emenet verilmiş her kuruşunu özenle harcamalıyız..geldi geçti geçmesini istemesemde..önüne geçilemedi...karşımdaki benim kadar sevmemiş çünkü.o yüzden aptallıkmış..ama hala unutmuş değilim..yüreğimin bir yerinde saklı..tebessümle andığım gzüel bir hayat kesiti..sonu kötü olsa da ya bende aşkı tattım bu dünya da dedirttiği için en azından gene de tşk ediyorum yaşatana...aşk ona çok yakışıyordu bana da yaşattı işte:)geçmiş olsun...bana.zaten üstünden 4 yıl geçti...ama o ban tek şeyi öğretti mantıklı olmayı ve yüreğinle bakmamayı herşeye...neyse kıslar tesaüdf buldum zaten bu konuyu bi an yara deşti işte,
hepinize iyi geceler..

ölümüne sewmek menfaatsiz sewmektir..sadece sewgili eş deil...anne baba kardes gibi sewmektir..

Vardir inaniyorum....ben Askimi ölümüne seviyorum eger ona birsey olursa (Allah korusun) ben ölürüm...Allah a hergün dua ediyorum eger onun canini alacaksa benimkini de alsin cünkü ben onsuz yasayamam....offffffff neyse ben inaniyorum

Ölümüne sevmek gercektir. Bu tabiki herkes icin gecerli degildir ama ölümüne sevenlerde var...

ölümüne seviyorum eşimi.o da beni.ölümüne sevmek bence vardır.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Back