• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne kıskancız biz

sevgilisinden böööyle durup dururken çiçek alan kızları kıskanıyorummmmm
(benim düşünceli sevgilim işlerinden vakit ayırıp ameliyatmdn snra bile almadı bide" senin beklemediğin bi zaman alcam ki değeri olsun" diyo kadınların bunu beklemediği bi an mı varki yaaa :5:

sevgilisinden böööyle durup dururken çiçek alan kızları kıskanıyorummmmm
(benim düşünceli sevgilim işlerinden vakit ayırıp ameliyatmdn snra bile almadı bide" senin beklemediğin bi zaman alcam ki değeri olsun" diyo kadınların bunu beklemediği bi an mı varki yaaa :5:

aman bu erkeklerin bizi şok etme çabası da nedir yahu:19: alın siz her zaman biz şaşırmasak da olur :27::27:

bende geldim :27:

hafta içi 8-5 çalışıp hafta sonu 2 gün tatil yapan memurları,
memur olmasa bile cumartesileri çalışmayanları kıskanıyorum:27:

ben benden güzel bayanları kıskanıyorum hele de eşim güzel Allah saihbine bağışlasın dediğindee:47:sana ne sahibi üdşünsün:47:

uykusu gelince uyuyabilenleri kıskanıyorum şu an.:47:uykum çookkkkk ama oturup şu kahrolası deneme sınavında hata var mı yok mu kontrol etmeli, soru analizi yazmalıyım!veeee 56 soru bekliyor beni:14::14::14::14::14::14:

bebeğinin ense kalınlığı 2.6dan küçük çıkanları kıskanıyorum şuan.Hamileliğini sorunsuz geçirenleri çokkk kıskanıyorum.Hasetlik yapmıyorum canımmmmm sadece imreniyorummm:77::77::89:

Back