• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne kıskancız biz

kıskançlık sonradan kazanılan bir özellik değildir kıskanç olunmaz kıskanç doğulur
:82:ohhh ne alaaa kıskançılığın mı var huzurn var:27:

Evet sloganımızı bulduk o zaman.
''Kıskanç olunmaz kıskanç doğulur'' sloganıyla yola devammm:10::10:
hoşgelmişsin:1:

:8: evetttt sloganımızın isim anası oldum reca ediyorum kıskançlık yapmayın:1:
meselaaaa şu anda sorunsuz bir şekilde fotoğraf ekleyebilen tüm form arkadaşlarımı kıskanıyorum lakinnn benim bilgisayarım devamlı hata vermekte:47:

meselaaaa şu anda sorunsuz bir şekilde fotoğraf ekleyebilen tüm form arkadaşlarımı kıskanıyorum lakinnn benim bilgisayarım devamlı hata vermekte:47:

Tabi ki kıskanıcazzz:1:Burada kıskanmamak abes olur dimi ama :27:

Ben de forumda acayip nickli arkadaşları kıskanıyorum.Mesela ''baglacolanki'',''Dingiltere Kralicesi'' vs:9:
Benim niye aklıma gelmez ki :36::36:

Son düzenleme:
:82: kıskandın mı:60::60::60: teşekkürler tatlım:69:
:42:
:60::60::60:
Ben de seni kıskanayım o zaman :34:
Yaşım 31 zira :30::30:
ohooo 21 değilsen yaşlısın...o yüzden sen ben hepimiz kartızz:27::27:
:27:valla mesleğim gereği(!) benim düşünmem gerekirdi bu rumuzu! kıskandım tabii ne sandın:9::9::9:
bence geldiğin nokta bunu kanıtlar annem:9::9:
Günaydınnnnnnnnnnn:16::16::16:

günaydın dünürümmmm:29:

Tabi ki kıskanıcazzz:1:Burada kıskanmamak abes olur dimi ama :27:

Ben de forumda acayip nickli arkadaşları kıskanıyorum.Mesela ''baglacolanki'',''Dingiltere Kralicesi'' vs:9:
Benim niye aklıma gelmez ki :36::36:

Dingiltere Kraliçesi güzelmiş ya:1:

:27:valla mesleğim gereği(!) benim düşünmem gerekirdi bu rumuzu! kıskandım tabii ne sandın:9::9::9:

bende sizi kıskanıyodum zaten:63: Eşi,işi,bebişi olan kadınları hep kıskanmışımdır.:22::60::60: öğrencilik zor ya:31: bak kıskanan bile yok:86:

Back