• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne kıskancız biz

ben de şu anda annesinin evinde olup anne yemeği yiyen insanlardan kod adı deece olan kişiyi kıskanıyorum. :62::52:
ayrıca yarın işe gitmeyecek olanları, yarım gün çalışacak olanları kıskanıyorum.
pazar günü işe gitmeyenleri hele daha da çok kıskanıyorum!:83::83:

ben de şu anda annesinin evinde olup anne yemeği yiyen insanlardan kod adı deece olan kişiyi kıskanıyorum. :62::52:
ayrıca yarın işe gitmeyecek olanları, yarım gün çalışacak olanları kıskanıyorum.
pazar günü işe gitmeyenleri hele daha da çok kıskanıyorum!:83::83:
:60::60::60::60:kıyamam ama ben sanaaaa:29:cumartesi çalışmayanları ben de deli gibi kıskanıyorumm:52:ne işim var benim burda yaaaaaa:84::84:
bende çalışanları kıskanıyorum evde boş boş oturmakta sıkıldım :50:

bence o boş oturmanın kıymetini biiiiiiiil:9:

ailesiyle yaşayıpta akşam eve geç kalma problemi olmayan insanları kıskanıyorummmmmmmmmm
benimkiler 6 oldumu evde olmamı istiyor :18:

ailesiyle yaşayıpta akşam eve geç kalma problemi olmayan insanları kıskanıyorummmmmmmmmm
benimkiler 6 oldumu evde olmamı istiyor :18:

üniversiteden mezun olucam kaç yaşına geldim bu kurallar hiç değişmiyor..Katılıyorum canım sana..Gerçi saatler ileri alındı da hava biraz geç kararıyor:87:
Neden başkaları için bize yasaklar konuluyor anlamış değilim

üniversiteden mezun olucam kaç yaşına geldim bu kurallar hiç değişmiyor..Katılıyorum canım sana..Gerçi saatler ileri alındı da hava biraz geç kararıyor:87:
Neden başkaları için bize yasaklar konuluyor anlamış değilim

bende ünv 1. sınıfım ablam il dışında okuyor o rahat onun o halini gördükçe beni afakanlar basıyor dedğin gibi başkaları yüzünden bize yasak konuluyor :59: saatler ileri alındığında babama dedim artk 19,30 da hava kararıyor daha geç gelebilcem diye :1: :65:

bende ünv 1. sınıfım ablam il dışında okuyor o rahat onun o halini gördükçe beni afakanlar basıyor dedğin gibi başkaları yüzünden bize yasak konuluyor :59: saatler ileri alındığında babama dedim artk 19,30 da hava kararıyor daha geç gelebilcem diye :1: :65:

canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde abim var dışarda okuyo gerçi ben atlaya atlaya yetiştim ona :4:onun da son senesi..Bazen acaba dışarda mı okusaydım diyorum ama onun da zor yanları var...
Acaba çalışıp iş sahibi olsak yine aynı şeyleri mi yapacaklar:90:

Son kıskanç olarak bende geldim:)topacımız hayırlı olsun canım benim:71:
Hımmm bir bakalım ben neleri kıskanıyorum:44:
Sabah erken kalkıp,tüm gününü dolu dolu yaşayanları kıskanıyorum bir kere,
bir oturuşta dünyaları yiyen ama hiç kilo almayanları ise deli gibi kıskanıyorum:84:
Aylık giderlerini planlayıp,o plana bağlı kalanları,ihtiyaç fazlası alışveriş yapmayanları,
para biriktirmeyi başaranları kıskanıyorum:68:
Sorunsuz apt hayatı olanları,komşusu adile teyze,hulusi kentmen gibi tonton ve sevimli olanları:60::7:
Yumurta kapıya gelmeden önce düzenli ders çalışabilenleri kıskanıyorum:63:
En çok da sahil kasabalarında müstakil evlerinde yaşayan,bahçelerinde domates,salatalık,biber yetiştiren,alışverişe bisikletle çıkan,akşamüstü balık tutup bahçesinde mangal yapan ve o sade hayatları bize ultra lüks gelen bütün kasaba eşrafını şuursuzca kıskanıyorum:84:
Ayyy ne kıskançmışım beee:1:

Son kıskanç olarak bende geldim:)topacımız hayırlı olsun canım benim:71:
Hımmm bir bakalım ben neleri kıskanıyorum:44:
Sabah erken kalkıp,tüm gününü dolu dolu yaşayanları kıskanıyorum bir kere,
bir oturuşta dünyaları yiyen ama hiç kilo almayanları ise deli gibi kıskanıyorum:84:
Aylık giderlerini planlayıp,o plana bağlı kalanları,ihtiyaç fazlası alışveriş yapmayanları,
para biriktirmeyi başaranları kıskanıyorum:68:
Sorunsuz apt hayatı olanları,komşusu adile teyze,hulusi kentmen gibi tonton ve sevimli olanları:60::7:
Yumurta kapıya gelmeden önce düzenli ders çalışabilenleri kıskanıyorum:63:
En çok da sahil kasabalarında müstakil evlerinde yaşayan,bahçelerinde domates,salatalık,biber yetiştiren,alışverişe bisikletle çıkan,akşamüstü balık tutup bahçesinde mangal yapan ve o sade hayatları bize ultra lüks gelen bütün kasaba eşrafını şuursuzca kıskanıyorum:84:
Ayyy ne kıskançmışım beee:1:

tüm bunları ben de kıskanıyorum ya:27::52:

canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde abim var dışarda okuyo gerçi ben atlaya atlaya yetiştim ona :4:onun da son senesi..Bazen acaba dışarda mı okusaydım diyorum ama onun da zor yanları var...
Acaba çalışıp iş sahibi olsak yine aynı şeyleri mi yapacaklar:90:

onlarla birlikte yaşadığımız sürece böyle yapacaklarından emin olabiliriz :10:

kafası sayısala zehir gibi basan insanları kıskanıyorummmmmmmmmmmmmm :50:

onlarla birlikte yaşadığımız sürece böyle yapacaklarından emin olabiliriz :10:

kafası sayısala zehir gibi basan insanları kıskanıyorummmmmmmmmmmmmm :50:

benim kafam basar sayısala ama gel gör ki iki satır şeyi ezberleyemem?????..ee ben de sözel hafızası olanları kıskanıyorum:27:

mutlulukcum şekerim o kasaba eşrafını ben de çok kıskanıyorum yaa :84:

Son düzenleme:
Mimarları çok kıskanıyorum hele stajerleri olanları daha bi kıskanıyorum.Hele karnı içe göçük olanlara tahammül edemiyorum:27:

Kpssden 85 ve üzeri alanlara deliriyorum.O atanan öğretmenler hele gözüme gözükmesinler bile:19::63::63::63:

bende evinde hizmetcisi olanları kıskanıyorum...hergün ne pişirsen derdi olmayanları kıskanıyorum..... 4b li olarak 657ye tabi devlet memurlarını kıskanıyorum...ama en cok ama encok kazayla hamile kalanları kıskanıyorum......yeni topiğiniz HAYIRLI OLSUN....:21:

bende evinde hizmetcisi olanları kıskanıyorum...hergün ne pişirsen derdi olmayanları kıskanıyorum..... 4b li olarak 657ye tabi devlet memurlarını kıskanıyorum...ama en cok ama encok kazayla hamile kalanları kıskanıyorum......yeni topiğiniz HAYIRLI OLSUN....:21:

:9::9::9: teşekkür ederiz sen de hoşgeldin aramıza:21:

Back