- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
ben de şu anda annesinin evinde olup anne yemeği yiyen insanlardan kod adı deece olan kişiyi kıskanıyorum.
ayrıca yarın işe gitmeyecek olanları, yarım gün çalışacak olanları kıskanıyorum.
pazar günü işe gitmeyenleri hele daha da çok kıskanıyorum!:83::83:
bende çalışanları kıskanıyorum evde boş boş oturmakta sıkıldım
fatmagülü kıskanıyorum keşke benide bu kadar çok seven biri olsa
ailesiyle yaşayıpta akşam eve geç kalma problemi olmayan insanları kıskanıyorummmmmmmmmm
benimkiler 6 oldumu evde olmamı istiyor :18:
üniversiteden mezun olucam kaç yaşına geldim bu kurallar hiç değişmiyor..Katılıyorum canım sana..Gerçi saatler ileri alındı da hava biraz geç kararıyor:87:
Neden başkaları için bize yasaklar konuluyor anlamış değilim
bende ünv 1. sınıfım ablam il dışında okuyor o rahat onun o halini gördükçe beni afakanlar basıyor dedğin gibi başkaları yüzünden bize yasak konuluyorsaatler ileri alındığında babama dedim artk 19,30 da hava kararıyor daha geç gelebilcem diye
Son kıskanç olarak bende geldim:)topacımız hayırlı olsun canım benim
Hımmm bir bakalım ben neleri kıskanıyorum:44:
Sabah erken kalkıp,tüm gününü dolu dolu yaşayanları kıskanıyorum bir kere,
bir oturuşta dünyaları yiyen ama hiç kilo almayanları ise deli gibi kıskanıyorum:84:
Aylık giderlerini planlayıp,o plana bağlı kalanları,ihtiyaç fazlası alışveriş yapmayanları,
para biriktirmeyi başaranları kıskanıyorum
Sorunsuz apt hayatı olanları,komşusu adile teyze,hulusi kentmen gibi tonton ve sevimli olanları
Yumurta kapıya gelmeden önce düzenli ders çalışabilenleri kıskanıyorum
En çok da sahil kasabalarında müstakil evlerinde yaşayan,bahçelerinde domates,salatalık,biber yetiştiren,alışverişe bisikletle çıkan,akşamüstü balık tutup bahçesinde mangal yapan ve o sade hayatları bize ultra lüks gelen bütün kasaba eşrafını şuursuzca kıskanıyorum:84:
Ayyy ne kıskançmışım beee
canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde abim var dışarda okuyo gerçi ben atlaya atlaya yetiştim onaonun da son senesi..Bazen acaba dışarda mı okusaydım diyorum ama onun da zor yanları var...
Acaba çalışıp iş sahibi olsak yine aynı şeyleri mi yapacaklar:90:
onlarla birlikte yaşadığımız sürece böyle yapacaklarından emin olabiliriz
kafası sayısala zehir gibi basan insanları kıskanıyorummmmmmmmmmmmmm
Mimarları çok kıskanıyorum hele stajerleri olanları daha bi kıskanıyorum.Hele karnı içe göçük olanlara tahammül edemiyorum
Kpssden 85 ve üzeri alanlara deliriyorum.O atanan öğretmenler hele gözüme gözükmesinler bile
bende evinde hizmetcisi olanları kıskanıyorum...hergün ne pişirsen derdi olmayanları kıskanıyorum..... 4b li olarak 657ye tabi devlet memurlarını kıskanıyorum...ama en cok ama encok kazayla hamile kalanları kıskanıyorum......yeni topiğiniz HAYIRLI OLSUN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?