- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
ne güzel takma adın varmış yahu
:82: kıskandın mıteşekkürler tatlım
mesaisi biten bu kıskanç bünye çıkarboş bırakmayın topiği yazın litfen
iyi akşamlaaaaaaaaar
kıskançlık sonradan kazanılan bir özellik değildir kıskanç olunmaz kıskanç doğulur
:82:ohhh ne alaaa kıskançılığın mı var huzurn var
Evet sloganımızı bulduk o zaman.
''Kıskanç olunmaz kıskanç doğulur'' sloganıyla yola devammm
hoşgelmişsin
yaş gelmiş 27'ye ve Türkiye'de yaşıyorum..offf bittim ben Allahım al canımı :18:yurt dışında yaşayanları öyle kıskanıyorum ki:97: hele benden gençleri:97:
Ben de seni kıskanayım o zaman
Yaşım 31 zira
evetttt sloganımızın isim anası oldum reca ediyorum kıskançlık yapmayın
meselaaaa şu anda sorunsuz bir şekilde fotoğraf ekleyebilen tüm form arkadaşlarımı kıskanıyorum lakinnn benim bilgisayarım devamlı hata vermekte
Ben de seni kıskanayım o zaman
Yaşım 31 zira
evetttt sloganımızın isim anası oldum reca ediyorum kıskançlık yapmayın
meselaaaa şu anda sorunsuz bir şekilde fotoğraf ekleyebilen tüm form arkadaşlarımı kıskanıyorum lakinnn benim bilgisayarım devamlı hata vermekte
ohooo 21 değilsen yaşlısın...o yüzden sen ben hepimiz kartızzBen de seni kıskanayım o zaman
Yaşım 31 zira
bence geldiğin nokta bunu kanıtlar annemvalla mesleğim gereği(!) benim düşünmem gerekirdi bu rumuzu! kıskandım tabii ne sandın
Günaydınnnnnnnnnnn
Tabi ki kıskanıcazzzBurada kıskanmamak abes olur dimi ama
Ben de forumda acayip nickli arkadaşları kıskanıyorum.Mesela ''baglacolanki'',''Dingiltere Kralicesi'' vs
Benim niye aklıma gelmez ki
valla mesleğim gereği(!) benim düşünmem gerekirdi bu rumuzu! kıskandım tabii ne sandın
Dingiltere Kraliçesi güzelmiş ya
bende sizi kıskanıyodum zatenEşi,işi,bebişi olan kadınları hep kıskanmışımdır. öğrencilik zor ya bak kıskanan bile yok:86:
Dingiltere Kraliçesi güzelmiş ya
bende sizi kıskanıyodum zatenEşi,işi,bebişi olan kadınları hep kıskanmışımdır. öğrencilik zor ya bak kıskanan bile yok:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?