• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümün Saati Yok !!!

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Sevdiklerinize Değer Verin; Kırmayın Onları !.. Durup Durup Sevdiğinizi Söyleyin Özel Hissettirin !.. En Ufak Bi şeyde Bitti Demeyin Ağlatmayın Üzmeyin !..
Neden mi? Çünkü ; Ölümün Saati Yok !.. Belki Son Sarılmanızdır, Belki Son Görüşünüz dür !.. Belki Saatler Sonra Ona Değilde Toprağına Dokunacaksınız !.. Onu Değil de Toprağını Öpeceksiniz !.. Belki Ettiğiniz Kavgalara Bile Pişman olacaksınız !.. Keşke Yanımda Olsa da Sarılsam Diyeceksiniz ?.. Sevdiklerinizin Değerini Kaybettikten Sonra Değil !.. Şuan Bilin !... Toprak Aldığını Geri Vermez !..

ÇÜNKÜ ÖLÜMÜN SAATİ YOK... :KK61:

Sevdiklerinize Değer Verin; Kırmayın Onları !.. Durup Durup Sevdiğinizi Söyleyin Özel Hissettirin !.. En Ufak Bi şeyde Bitti Demeyin Ağlatmayın Üzmeyin !..
Neden mi? Çünkü ; Ölümün Saati Yok !.. Belki Son Sarılmanızdır, Belki Son Görüşünüz dür !.. Belki Saatler Sonra Ona Değilde Toprağına Dokunacaksınız !.. Onu Değil de Toprağını Öpeceksiniz !.. Belki Ettiğiniz Kavgalara Bile Pişman olacaksınız !.. Keşke Yanımda Olsa da Sarılsam Diyeceksiniz ?.. Sevdiklerinizin Değerini Kaybettikten Sonra Değil !.. Şuan Bilin !... Toprak Aldığını Geri Vermez !..

Yakının mı vefat etti ?

Sevdiklerinize Değer Verin; Kırmdusununrı rup Durup Sevdiğinizi Söyleyin Özel Hissettirin !.. En Ufak Bi şeyde Bitti Demeyin Ağlatmayın Üzmeyin !..

Benim de babam gozumun onunde kaza gecirmisti 5yil olucak hala dusununce hungur agliyorum allah babami bana bagisladi sana da sabir versin cok zordur eminim

Babam vefaAkciğer2 yıl önce ama o günü düşününce hala aynı acı emin olabilirsiniz :KK43:
Merhaba bende babami kaybettim bu ayin sonunda 5ay olacak. 5ay da hasta yatti bir kosusturmaca ile hastalik dönemi geçti ama o anlari anlatamam.hastalik ayri zor ölüm ayri zor. Ben zaman cabucak gecsin istiyorum 2yil 5 yil biran önce gecsin biraz hafiflesin istiyorum galiba. Sadece yasayanlar bilir yaşamayan anlıyorum desede gercek manada asla anlayamaz

Artık öyle taşlaşmışım ki bazılarına karşı isminin sonuna "cığım"bile ekleyemiyorum. Zamanında yaptığımda "hayırdır kafan mı güzel?" "Yine ne isstiyorsun?" Gibi şeyler duyunca insanın içinden de gelmiyor artık.
Höt sötle işler daha kolay yürrür ollmuş nee yazık!

bugün söyledim bunu erkek arkadaşıma , 2 kez üzülmeye ne gerek var ölünce bir kere üzülürsün dedi :)

Merhaba bende babami kaybettim bu ayin sonunda 5ay olacak. 5ay da hasta yatti bir kosusturmaca ile hastalik dönemi geçti ama o anlari anlatamam.hastalik ayri zor ölüm ayri zor. Ben zaman cabucak gecsin istiyorum 2yil 5 yil biran önce gecsin biraz hafiflesin istiyorum galiba. Sadece yasayanlar bilir yaşamayan anlıyorum desede gercek manada asla anlayamaz
Rabbim size de sabır versin inşallah. Benim babamda trafik kazasında vefat ettiği için bende hep ani ölüm çok zor hasta olsa bir beklenti olur hazırlık olur diyorum ama işte öyle de en sevdiğinin acı çektiğini ve bişey yapamadıgını düşünüyorum oda çok zordur eminim. Ölüm demesi bile soğuk aslında... :(
Artık öyle taşlaşmışım ki bazılarına karşı isminin sonuna "cığım"bile ekleyemiyorum. Zamanında yaptığımda "hayırdır kafan mı güzel?" "Yine ne isstiyorsun?" Gibi şeyler duyunca insanın içinden de gelmiyor artık.
Höt sötle işler daha kolay yürrür ollmuş nee yazık!
Kesinlikle öyle. Yapmacık geliyor bana bazen..

Evet sevdiklerinizin acı cekmesi ve onlar için birsey yapamamak çok çok kötü ama ani ölüm de öyle hele pismanliklarin varsa birseyleri düzeltemeden olmasi. Ölüm çok zor. Cevremizde hep birileri ölür dü bize gelmez sanirdik sanki biz hic yasamayacaktik o acıyı. Insan şok oluyor ve hastada olsa inanın ölüm beklenmiyor. Sevdiklerine konduramiyorsun. çok karmasik duygular bizimkisi yada benim öyle bilmiyorum[/QUOTE]

Dedem dısında büyük bir kaybım olmadı...Allah yasatmasın. Birkac gün önce annemi sacma sapan bir sey yüzünden tartıstık kırdım, kırmama da degmeyecek bir seymis. Gönlünü aldım, ama yapmamak lazım...O ölse muhtemelen en cok canı yanan ben olurum...Ölürüm ben onun pamık ellerine..

Evet sevdiklerinizin acı cekmesi ve onlar için birsey yapamamak çok çok kötü ama ani ölüm de öyle hele pismanliklarin varsa birseyleri düzeltemeden olmasi. Ölüm çok zor. Cevremizde hep birileri ölür dü bize gelmez sanirdik sanki biz hic yasamayacaktik o acıyı. Insan şok oluyor ve hastada olsa inanın ölüm beklenmiyor. Sevdiklerine konduramiyorsun. çok karmasik duygular bizimkisi yada benim öyle bilmiyorum
Yakıştırmıyorsun sevdiklerine ölümü... Ama yapacak birşey yok unutmuyoruz ama alışıyoruz. Gülüyoruz hatta kahkaha bile atıyoruz ama insanın içi hep buruk..

çok severek izlediğim bir dizinin çok beğendiğim bir parçası...
Her an aklımızda olsa keşke hiç unutmasak ve bunun bilincinde yaşasak ama maalesef unutuyoruz
ben bugün yine ruh halime yenik düştüm ve bir yakınımı kırdım
çok pişmanım çok üzgünüm kendimden nefret ediyorum böyle zamanlarda
Başınız sağ olsun sizin de Allah geride kalanlara uzun ömürler, sabır versin inşallah...

Back