- 8 Ocak 2012
- 7
- 0
- 36
- Konu Sahibi pembepanjurluev
Öncelikle Merhabalar. Kimsenin başına kanser gibi bir illetin gelmemesi için dua ediyorum. Amcama yaklaşık bundan 2 buçuk ay evvel akciğer kanseri teşhisi kondu. Erken tanı ile durumu biraz daha hafifletmiş ve çok sevinmiştik çünkü kanser vücuda tam olarak yayılmadan teşhis konmuştu. Tabii hemen tedavi süreci başladı. Kemoterapi konusunda biraz tedirgindik. Bu süreç boyunca doktorumuzun da önerdiği üzere amcam, Reishi Mantarı kullanmaya başladı. Anladığım kadarıyla neredeyse tüm doktorların tavsiye ettiği bir ürün olmuş. Amcama çok katkısı oldu. uzakdoğudan kutu kutu aldım tam bir mucize. Üstelik sadece kanser değil şeker tansiyon baş ağrısı karın ağrısı timör vs herşeye iyi geliyor. tam bir mucize. sanırım 60 küsür dolara aldım ama piyasada satılan sahte ürünlerden değil gerçekten işe yarıyor. Doktorunuza bir sorun kemoterapiyle destekleyici olarak kullanabilir miyim diye. benim bildiğim kadarıyla siz sormadan doktorunuz zaten tavsiye ediyor. Mucizevi bir ilaç Allah kullanan kullanmayan herkese acil şifalar versin ama kesinlikle tavsiye ediyorum gerçek bir mucize sonuçlarına siz bile inanamıyacaksınız.
Bu arada piyasada orjinal olmayan 50-60tl ye ürünler var insan sağlığı bu sonuçta. benim aldığım bu ürün reishi mantarı çayı. çay hiç bir şekilde metale değmeden kaynamalı öyle demlikte falan olmuyor cam çaydanlıkta hiç bir şekilde metal değmiyecek kaşık dahil.
Günlük olarak 3-12 gr kurutulmuş mantardan hazırlanan çayın, sabah ve akşam, aç karnına (yemeklerden yarım saat önce) içilmesi önerilir. 3gr , günde en az 1 paket, bağışıklığı zayıf olanlar 2-4 paket kullanarak çay hazırlamalıdır.
Çayın sabah ve akşam, aç karnına birer bardak içilmesi önerilir; ancak günlük miktarı bir defada sabah içmek de aynı etkiyi sağlar; mide problemi olanlar veya tadı nedeni ile aç karnına içemeyenler yemekten sonra içebilir. Çay tercihan ılık olarak içilir.
REISHI çok nadir bulunan, değerli bir Çin Doğal İlacıdır. Yakın tarihe kadar sadece Çin İmparatorluk bireylerinin kullanma ayrıcalığı olan bir bitkidir.
MUCİZE MUCİZEE MUCİZE. Kızlar önceki hesabımın şifresini unuttum ececeydi bilirsiniz ordan beni tavsiye ettiğim ürünler sayesinde bir çok arkadaşımızın güzel yorumlarını almıştım inşallah allah acil şifalar verir bu bitkide sizi sağlığınza kavuşturur.
Benim reishi mantar çayımı görmeek isterseniz yazmanız yeterli hemen resimlerini falan atarım siz yeterki isteyin :)
Herşeyin başı sağlık, kendinize iyi bakın :)
Bu arada piyasada orjinal olmayan 50-60tl ye ürünler var insan sağlığı bu sonuçta. benim aldığım bu ürün reishi mantarı çayı. çay hiç bir şekilde metale değmeden kaynamalı öyle demlikte falan olmuyor cam çaydanlıkta hiç bir şekilde metal değmiyecek kaşık dahil.
Günlük olarak 3-12 gr kurutulmuş mantardan hazırlanan çayın, sabah ve akşam, aç karnına (yemeklerden yarım saat önce) içilmesi önerilir. 3gr , günde en az 1 paket, bağışıklığı zayıf olanlar 2-4 paket kullanarak çay hazırlamalıdır.
Çayın sabah ve akşam, aç karnına birer bardak içilmesi önerilir; ancak günlük miktarı bir defada sabah içmek de aynı etkiyi sağlar; mide problemi olanlar veya tadı nedeni ile aç karnına içemeyenler yemekten sonra içebilir. Çay tercihan ılık olarak içilir.
REISHI çok nadir bulunan, değerli bir Çin Doğal İlacıdır. Yakın tarihe kadar sadece Çin İmparatorluk bireylerinin kullanma ayrıcalığı olan bir bitkidir.
MUCİZE MUCİZEE MUCİZE. Kızlar önceki hesabımın şifresini unuttum ececeydi bilirsiniz ordan beni tavsiye ettiğim ürünler sayesinde bir çok arkadaşımızın güzel yorumlarını almıştım inşallah allah acil şifalar verir bu bitkide sizi sağlığınza kavuşturur.
Benim reishi mantar çayımı görmeek isterseniz yazmanız yeterli hemen resimlerini falan atarım siz yeterki isteyin :)
Herşeyin başı sağlık, kendinize iyi bakın :)