- 26 Kasım 2018
- 259
- 132
- 23
- Konu Sahibi Ayparcamm59
-
Esim komiser yardımcısı yani polis kesinlikle haklısınız normal gelirlerde iki insanız ayruca ben halen atanamadim özelde çalışıyorum düğünden sonra başka bir şehire gideceğim için isimden de ayrılmam gerekecek.Borcumuz olmayacak düğünden sonra ama birikim yapmak istiyoruz.Hayat şartları zor malesef ...Kusura bakmayın ama kuzeninize hiç katılmıyorum. Bu "Ben yeni gelinim, her şeyim prenseslere layık olmalı" kafasını asla anlamıyorum. Eşiniz karun değilse, normal gelirlerde iki insansanız, hele de borç harç içinde evlenecekseniz bir zahmet her şeyiniz mükemmel olmayıversin. Borçlar kapanana kadar, biraz para birikene kadar, hele de iki kişi, eğer bu lojman çadır gibi bir yer değilse gayet de oturabilirsiniz. Zaten ne kadar mükemmel bir eviniz olursa olsun yıllar içinde eskiyecek, ya da sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz. Bir şeyleri yavaş yavaş, emek harcayarak kazanmak çok daha anlamlı bence.
Çok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun.benim kuzenim lojmanda oturuyor öğretmen eşi
ankarada geçen yıl evine gittim bayıldım desem yeridir
her haliyle mükemmel heryer yeşillik ev kocaman tertemiz
komşuları çok iyi kimi avukat kimi doktor vs heryer aynı değildir
iyi de vardır kötü de çocuğu okula gidiyor dışardan öğrenciler can atıyormuş
o okul için az kişi falan diye demem o ki kimseye bakmayın siz siz nasıl
isterseniz öyle yapın hayat sizin belkide kısa sürede ev alırsınız kendi evinize
çıkarsınız bütün güzellikler hemen olmuyor sabır lazım direnmek lazım.
Çok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?