- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
-
- Konu Sahibi resurrection93
O tarz videoları izlemedim ama gerçekten olumlu düşündümü olumlu şeyler olduğuna olumsuz düşündümü olumsuz şeyler olduğuna kendi hayatımda çok denk geldim.onun için olumsuz şeyler düşünmeye korkuyorum.Merhabalar... Bir dert değil ama bir konu hakkında düşüncenizi merak ediyorum. Bu ara YouTube’da sürekli “olumlu düşün olumlu olsun, düşündüğün şeyi kendine çekersin, içinde bir mıknatısla yaşıyorsun olumlu düşün olumlu şeyleri çek, mutluluğun da mutsuzluğun da kaynağı sensin, bilinçaltı kodlarını değiştir hayatın değişsin” tarzı videolara denk geliyorum, spiritüel tarzı Videolar daha çok. Aranızda hiç bu tarz videolara inanıp uygulayan ve olumlu sonuçlar alan oldu mu, inanır mısınız bu tarz şeylere? Benim için bi Umut oldu açıkçası, paylaşmak istedim sizlerle de.
Bu gün itibariyle başladım 21 gün boyunca o yirmi bin bana gelcek dicem her sabah her akkıma geldiğinde olursa yazarımDenemekte fayda var. :)
Olursa paylaşın tabi, seviniriz. :) Bolluk ve bereket olumlamalarına bakabilirsiniz bu konu için.Bu gün itibariyle başladım 21 gün boyunca o yirmi bin bana gelcek dicem her sabah her akkıma geldiğinde olursa yazarım
Arkadaşa katılıyorum. The secret/ Günlük Öğretiler kitabını tavsiye ederim şu anda okuyorum ve beğendim.Videolar degil de
Kitaplara bakinsaniz. Daha ise yarar bilgiler bulabilirsiniz. Kisisel gelisim tarzinda degil ama,daha cok parapsikoloji turunu oneriyorum. Youtubede sacmaliklarla vakit öldürmeyin.
Ben suanda okumayi bıraktım,ama o zamanlar sabahlari sinirli uyanmiyordum. Normalde cok asabi olurum evdekiler gunaydin diyince selam bile vermem. Ilk fark ettigim buydu 2. Gece rahat uyuyordum normalde uykuya dalmak guc oluyor 3.su ise gun icerisinde kafama takilan seyler gelmiyordu kafamda ayni olumsuz seyler dönüp durmuyordu Birde cevremdekileri yanlis anlamamaya baslamistim .Teşekkür ederim. Sizde ne değişti mesela?
Bu şamanist davranışı gök tengriye inananlar yapar yani muslumanlasmamis türkler bana göre yanlis bizim dinimizde öyle birsey yokMerhabalar... Bir dert değil ama bir konu hakkında düşüncenizi merak ediyorum. Bu ara YouTube’da sürekli “olumlu düşün olumlu olsun, düşündüğün şeyi kendine çekersin, içinde bir mıknatısla yaşıyorsun olumlu düşün olumlu şeyleri çek, mutluluğun da mutsuzluğun da kaynağı sensin, bilinçaltı kodlarını değiştir hayatın değişsin” tarzı videolara denk geliyorum, spiritüel tarzı Videolar daha çok. Aranızda hiç bu tarz videolara inanıp uygulayan ve olumlu sonuçlar alan oldu mu, inanır mısınız bu tarz şeylere? Benim için bi Umut oldu açıkçası, paylaşmak istedim sizlerle de.
Eft yi bende uyguluyorum zaman zaman ve gucu ne inaniyorumBu tarz videolara inanmaya gerek yok, bu çok daha büyük, geniş bir düşünce.
EFT yöntemini araştırabilirsiniz.
Ben inanıyorum. Bilinçaltımız bizim ağzımızdan çıkan her şeyi not ediyor ve söylediklerimize inanıyor. Biz ne söylersek ona göre şekil alıyor. Evrenin bir parçası, hatta evrenin kendisi olduğumuz için de bence kesinlikle böyle bir etki var.
Benim babam bir ara bu konuya çok merak saldı. Çok şey öğrendi ve uyguladı. Bana da öğretti. Ondan öğrendiğim en güzel şeylerden biridir.
Mesela babamın başının üstünde çakra rengini görmüştüm, hiç unutmuyorum :)
Bir kez de denize gittiğimizde gözlüğünü denizde kaybetti. Aşırı aşırı dalgalı bir deniz, vurduğunu alıp götürüyor yani. Biz baya üzüldük ve aradık ama ben gelmeyeceğini düşünüyordum artık. Sonra bir baktık yandakiler bize gözlüğü getirdiler. Babam kendisinin şanslı olduğuna inandığı için böyle olduğunu söylemişti.
Velhasıl kelam, youtube videolarıyla olmaz bu işler.
Bana atarmısın ?Konuyla ilgilenenlere; bu konuyla ilgili bir kaç güzel YouTube kanalı buldum, isteyenlere mesaj olarak atabilirim. Buradan paylaşmayayım da şimdi reklam gibi olmasın. :)
YouTube’da öyle ilginç videolara denk geldimki bugün, olumlu enerji yollamak, enerji almak ve bu sayede hastalıkların bile gerilemesi vs... Konu ile ilgilenenler; bence bunları denemekte bir fayda var. Kim bilir, zihin engellerini aşarız, olumlu düşünelim olumlu olsun.
Tabii ki. :)Ben de rica edebilir miyim? Teşekkürler :)