Olumlu düşün olumlu olsun?

O tarz videoları izlemedim ama gerçekten olumlu düşündümü olumlu şeyler olduğuna olumsuz düşündümü olumsuz şeyler olduğuna kendi hayatımda çok denk geldim.onun için olumsuz şeyler düşünmeye korkuyorum.

Palavra bunlar. Cok pozitif bi insanimdir ama yakın çevremde çok negatif bir insan var. Onun herseyi hep yolunda gider bende hep bi terslik çıkar .

Videolar degil de
Kitaplara bakinsaniz. Daha ise yarar bilgiler bulabilirsiniz. Kisisel gelisim tarzinda degil ama,daha cok parapsikoloji turunu oneriyorum. Youtubede sacmaliklarla vakit öldürmeyin.
Arkadaşa katılıyorum. The secret/ Günlük Öğretiler kitabını tavsiye ederim şu anda okuyorum ve beğendim.

Teşekkür ederim. Sizde ne değişti mesela?
Ben suanda okumayi bıraktım,ama o zamanlar sabahlari sinirli uyanmiyordum. Normalde cok asabi olurum evdekiler gunaydin diyince selam bile vermem. Ilk fark ettigim buydu 2. Gece rahat uyuyordum normalde uykuya dalmak guc oluyor 3.su ise gun icerisinde kafama takilan seyler gelmiyordu kafamda ayni olumsuz seyler dönüp durmuyordu Birde cevremdekileri yanlis anlamamaya baslamistim .

Bu şamanist davranışı gök tengriye inananlar yapar yani muslumanlasmamis türkler bana göre yanlis bizim dinimizde öyle birsey yok

Olumlu düşününce olmuyor bence denedim olmadı. Benim yöntemim hiç düşünmemek o zaman ne olsa başım üstüne diyorsunuz.

Eft yi bende uyguluyorum zaman zaman ve gucu ne inaniyorum

YouTube’da öyle ilginç videolara denk geldimki bugün, olumlu enerji yollamak, enerji almak ve bu sayede hastalıkların bile gerilemesi vs... Konu ile ilgilenenler; bence bunları denemekte bir fayda var. Kim bilir, zihin engellerini aşarız, olumlu düşünelim olumlu olsun.

Ben de rica edebilir miyim? Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…