- 24 Nisan 2018
- 660
- 381
- 31
-
- Konu Sahibi resurrection93
Denemekte fayda var. :)Ya bana acilen yirmi bin lazım bu yöntemlerle gelir mi inanayım mı olur mu ayh çok heveslendim ki
İnanırım uygularım. Hani şöyle bir şey. Olunlu düşününce her şey mükemmel olmuyor. Ama üzülsen de sevinsen de üzüntünün ve sevincin insana mahsus olduğunu gelip geçici olduğunu düşünüp huzur içinde olabiliyorsun.Merhabalar... Bir dert değil ama bir konu hakkında düşüncenizi merak ediyorum. Bu ara YouTube’da sürekli “olumlu düşün olumlu olsun, düşündüğün şeyi kendine çekersin, içinde bir mıknatısla yaşıyorsun olumlu düşün olumlu şeyleri çek, mutluluğun da mutsuzluğun da kaynağı sensin, bilinçaltı kodlarını değiştir hayatın değişsin” tarzı videolara denk geliyorum, spiritüel tarzı Videolar daha çok. Aranızda hiç bu tarz videolara inanıp uygulayan ve olumlu sonuçlar alan oldu mu, inanır mısınız bu tarz şeylere? Benim için bi Umut oldu açıkçası, paylaşmak istedim sizlerle de.
Uygulamalarınızdan olumlu dönüş aldınız mı peki?İnanırım uygularım. Hani şöyle bir şey. Olunlu düşününce her şey mükemmel olmuyor. Ama üzülsen de sevinsen de üzüntünün ve sevincin insana mahsus olduğunu gelip geçici olduğunu düşünüp huzur içinde olabiliyorsun.
Edit: kullanıcı adımın altında da bu motto yer alır zaten :)
Evet canım. İmkansıza yakınken tereyağından kıl çeker gibi atamam gerçekleşti bir kamu kurumuna mesela.Uygulamalarınızdan olumlu dönüş aldınız mı peki?
Ben kisisel gelisim tarzinda seyler okuyorum ama parapisikoloji yide merak ettim simdi.. sizin bir oneriniz varmi bende merak ettim suan herhangi bir yazar ya da kitap? Konu dikkatimi cektiVideolar degil de
Kitaplara bakinsaniz. Daha ise yarar bilgiler bulabilirsiniz. Kisisel gelisim tarzinda degil ama,daha cok parapsikoloji turunu oneriyorum. Youtubede sacmaliklarla vakit öldürmeyin.
Dogru. Bilincalti 21 gunde kendini yeniler...İşte böyle anlık olarak olmasın yani etkisi geçici olmasın diye en az 21 gün dinleyin diyorlar. İlginç.
Teşekkür ederim. O tarz su ve çiçek videolarını ben de gördüm evet. Yani benim hayatıma çekmek istediğim sıralamar önem sırasına göre şu şekilde mesela;
1. Sevdiklerim ve kendimin sağlığı
2. Çok istediğim bir iş var, o işe kabul edilmem
3. Maddi özgürlük
4. Doğru insanla tanışmak.
Ben kendimi telkin ede ede bunlara yönelik olumlamaları dinlersem, bir şeyler değişebilir mi?
Akaşa Yayinlari var,tum kitaplarini oneririm,ben tamamini okudum ve cok faydasini gordum.Ben kisisel gelisim tarzinda seyler okuyorum ama parapisikoloji yide merak ettim simdi.. sizin bir oneriniz varmi bende merak ettim suan herhangi bir yazar ya da kitap? Konu dikkatimi cekti
Cok tesekkur ederim.Akaşa Yayinlari var,tum kitaplarini oneririm,ben tamamini okudum ve cok faydasini gordum.
Rica ederim,kendi ilgi alaniniza gore olanlari secersiniz,inanin kisisel gelisim zirvalarindan cok daha faydaliCok tesekkur ederim.
Peki hic gelecege dair kaygilandiginiz durumlar olmuyor mu? Yani cozulemeyecek birseyse kaygiya gerek yok inanisina istinaden soruyorum,insaniz hayatta mutlaka kaygilandigimiz durumlar olabiliyor ve kaygili insan once durumu degistirebilirim belki diye harekete gecer.Harekete gecmeden de cozulemeyen birsey olup olmadiginin ayrimina varamaz..Siz gecmeyip hep mi akisina mi birakiyorsunuz? Yani nasil bas ediyorsunuz böyle durumlarla cunku ben de pek inanmam enerji motive olaylarina cok da anlam yuklemem..ben böyle şeylere pek inanmam. olumlama, meditasyon, ritüel şu bu. hiç de yapmam.
ama şöyle bi felsefem var; tibet’te 7 yıl filminde geçen bir replik var, “eğer sorun çözülebilecekse, kaygılanmanın bir anlamı yok. eğer çözülemeyecek bir şeyse, kaygılanmak yine hiçbir fayda getirmez”
aşağı yukarı böyle bir sözdü.
gelecekle ilgili endişe duyduğum her an aklıma bunu getiririm. her halükarda gelecek için kaygılanmak gereksiz gelir.
bu yüzden başarısız olduğumda oturup üzüntümü yaşarım mesela, başarısız olmadan önce kendimi paralamam :)
benim kişisel gelişim mottom bu yönde, genelde pozitifimdir o yüzden
Ama onlarda guzel oluyor be arkadasim yani bilmiyorum ben cok rahatladim o dönem.. sabahalri mutlu uyandim hatta esim degisimler var sende falan diyordu . Bilemedim simdiRica ederim,kendi ilgi alaniniza gore olanlari secersiniz,inanin kisisel gelisim zirvalarindan cok daha faydali
Bu yayinevinin kitaplarini okudugunuz zaman aradaki farki daha iyi anlayacaksiniz zaten, anlatim dili falan cok farkli, fazlasiyla akademik gorusler var, anlik rahatlamalar degil de kalici bilgilendirmeler diyelim.Ama onlarda guzel oluyor be arkadasim yani bilmiyorum ben cok rahatladim o dönem.. sabahalri mutlu uyandim hatta esim degisimler var sende falan diyordu . Bilemedim simdi
hayır aksine bu cümlede anlatılmak istenen şey şu, sen elinden geleni yap. uğraş, didin. yaptığın şeyler sonucunda eğer durum olumluya dönecekse bu esnadaki üzüntülerin tamamen boşa çıkmış olacak, hiçbir fayda sağlamayacak. e zaten elinde olan bir şey değilse boş yere kendini yemenin bi anlamı yok. o yüzden hiçbir şekilde kendini yeme :) nasılsa bir faydası yokkaygili insan once durumu degistirebilirim belki diye harekete gecer.Harekete gecmeden de cozulemeyen birsey olup olmadiginin ayrimina varamaz..
Teşekkür ederim. Sizde ne değişti mesela?Değişir