Olumlu düşün olumlu olsun?

Meditasyon, hipnoz , olumlama vs bu tarz birçok şeye inanıyorum. İnsan zihninin keşfedilmemiş bir çok yönü olduğunu düşünüyorum ve hayata pozitif enerji vermenin, beynimizin pozitif dusunmesinin olumlu olayları çektiği kanisindayim. İyi düşün iyi olsun.

Ben de yeni yeni sarmaya başladım bu konulara. Ve zamanla aslında birçok olumsuzluğu elimde olmadan kendime bizzat kendim çektiğimi fark ettim. Galiba beyin gerçekten çok gizemli ve farklı çalışıyor gerçekten de.

Bu kesinlikle benim de çoğunlukla uyguladığım bir şey, değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme.
İnsanoğlu bence büyük sağlık sorunları vs. gibi durumlar dışında %90 kendi isteği ile mutsuz oluyor, açık ve net.

Ben güzel düşünceye inanıyorum. Çok istediğim şeyleri hep istedim oldu derim ve olur. Olmuş kabul etmek yani ama sürekli polyanna gibi gezen insanlardan hiç hazetmiyorum neden bilmiyorum sevimsiz geliyorlar. Birşeyi istersin olmuş kabul edersin acabasını gerisini düşünmez akışına devam edersin ve olur. Ben bunu ilk kez bebek isteğimde göz ardı ettim çok yüklendim kendime sonucunda daha çok sorunlar çıktı ve bıraktım tevekkül en güzel çözüm o zaman hayatın yükünü bir nebze indirmiş oluyor insan.

Denemesi bedava deneyin bi konuda :)

Beyin dehşet şahane bir şey. Kendinizi motive edip sartlayinca neler çıkıyor meydana.

Özgüven sorunu da bu şekilde asiliyor.

Örnek olarak sunu diyeyim.

Benim çocuğum var olsun. Ben O' na çocuğum senden bi cacik olmaz , a senden akilli a. tibbi kazandi sen kaldirim muhendisi olursun anca diyerek çocuğumun böyle biri olmasini saglarim.

Ben çocuğuma yavrum çalış kapasiten var ben sana guveniyorum ve kendi kararini ver dersem çocuğum mutlu olur hayatinda.

Youtube da videolar var izleyin cicege kötü sozler soyledikce cicek curuyor deneyin.

Su bile cirkinlesiyor kötü sozler ile ve guzellesiyor iyi sozlerle youtube da var bu da.

Gozde enerji var bedende yok mu.
Dünya' da sesler kaybolmuyormus uzmanlar öyle diyor.

Nasıl faydasını gördü mesela?
Kendi diyor hayatımda herşey yoluna girdi diye ama benim kızkardeşim daha cok tesbih ve dua üzerine yoğunlaşmış vaziyette mesela hayatında hep şükretmeyi eksik etmez çok dua eder cokkk tesbih çeker çok esma çeker sayılara göre iste tuğçe ışınsu kitabında esmalar var onlara yoğunlaşmış vaziyette

Kızkardeşimin okulunda çiçek deneyi yapıldı ve gerçekten de söylenen gibi olmus

Teşekkür ederim. O tarz su ve çiçek videolarını ben de gördüm evet. Yani benim hayatıma çekmek istediğim sıralamar önem sırasına göre şu şekilde mesela;
1. Sevdiklerim ve kendimin sağlığı
2. Çok istediğim bir iş var, o işe kabul edilmem
3. Maddi özgürlük
4. Doğru insanla tanışmak.
Ben kendimi telkin ede ede bunlara yönelik olumlamaları dinlersem, bir şeyler değişebilir mi?

Anladım teşekkür ederim.

ben de video izleyenlerdenim ama anlık olarak iyi geliyorlar. Makaleler okuyorum hayata dair, olumlu vs. okurken tamam diyorum ben oldum, öyle bir özgüven. Ama kötü bir durum yaşayınca yine dibe batıyorum. Sonra tekrar pozitif düşünceler vs. asla bir Şeyma Subaşı takmamazlığım olamayacak sanırım
konuyu takipteyim.

İşte böyle anlık olarak olmasın yani etkisi geçici olmasın diye en az 21 gün dinleyin diyorlar. İlginç.

Sağlık için bilinçli yaşam ve sağlıklı beslenme şart.

Is icin telepati ile o iş olmaz tabi :) En iyi ise layik oldugunuzu ve sahip olacaginizi düşünün.

Is randevularinda bekletirken mutluluk testi yapan büyük firmalar var bekleme odalarinda başlıyor esas görüşme.

Sizin enerjiniz etkili olur bence özgüven önemli ve tabi deneyim arayan çoğunluk kitle de hafife alınır gibi değil.

Isiniz olunca kendi kanatlarinizla ucacaksiniz inşallah hayirlisiyla. Ulasamayacaginiz bir şey degil :)

Allah iyileri iyilere denk getirsin es olarak.
Zaman malum olsa da herkes kötü değil şükür ve siz varsaniz elbette sizin gibi insanlar da vardır.

Düşünmekle olmaz her şey.

Düşünüp yol haritasi çizip eyleme dökmek lazım.

Evde oturursak kim görecek de sevecek. Gezersek ve sosyallesirsek kaç kisiden kimi sececegiz gibi.

Parcalar birbirini tamamlayacak.

Kötü duusununce kotu enerji ve sözler bizi de tüketir ama bunu soyleyebilirim.
Umudunuzu koruyun.

İnanırım.
Özellikle herhangi bir konuda kendimi olumlamak i.in şartlandırmadım, genel olarak mucizelere falan da inandığım için benim için zor olmuyor ama evet ruh hali olaylara etki ediyor bence.
Bunun daha geniş bir versiyonuna "kader motifi" deniliyor yanılmıyorsam.

Çok doğru tespitler teşekkür ederim. İş için gerekli adımları attım ben, olumlu görüşmeler oldu. Şu an beklemedeyim. Umarım olur. Tekrar teşekkür ederim açıklayıcı cümleleriniz ve ilginiz için. :)

Bende bir ara meditasyona sarmıştım ama gördüm ki meditasyonla kafamdan armaya çalıştığım şeyleri ben aklıma getiriyorum düşünceleri salmaya başladım meditasyonu bıraktım.
Aslında her şeyin insan zihninde bittiğine inanıyorum,yorumlarda bahseden olmuş mesela bundan 10 yıl sonrayı etkilemeyecek olayları kafama takmamaya çalışıyorum kendi içimden amaan boşver yaa'yı sık sık tekrarlıyorum :) bu sayede benim için çok önemli gibi görünen olumsuzlukları aşmaya başladım hatta öyle ki bazen kendime inanamayıp,bunu aslında benim kafama takmam lazımdı diyorum alışkanlık olmuş :)

Estağfurullah hepimiz insaniz ve benzer şeyler yaşıyoruz hayatta. Siz de sağ olun ve olumlu guncellemelerinizi bekleyecegim ben de :)

Kesinlikle inaniyorum
Ama bir de inandigim ve bildigim birsey var ki; herzaman pozitif olmak oyle kolay degil.

Dusunsenize dunya kadar borcunuz var bes paraniz yok
Eh gel de pozitif dusun bakalim
Yapabilsek kesinlikle inaniyorum.gucune
Tabii ki dünya kadar borcu olan da bu tarz olumlamalar işlemez. Ben iş işten geçmeden bu olumlamaların işe yarayacağının kanaatindeyim. Örneğin bir kişi bir borç batağına doğru sürükleniyorsa, bir durup "ben ne yapıyorum?" dediği an ve hayatına da olumlamaları sokmaya başladığı an olumlamalar sonuç verir gibime geliyor. Olumlamalarda önemli olan farkındalığı erken sağlamak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…