Keşke biraz katılım olsaydı daha güzel olurdu ama olmazsa beraber yaparızTam ihtiyacım olan bi konu olmuş. Şuan uykusuzluktan olumlama yapamıyorum. Uykumu alır almaz katılıcam. Takipteyim.
Aaa neymiş şartinizzBende katılırım ama bi şartla
Bi soru sorucam ona göre olumlama yapıcam kafama yatarsaAaa neymiş şartinizz
Bakın ben olumlama uzmanı değilim bunun için kişisel gelişim ile ilgili videoları izlersEnis daha iyi anlayacaksınız. Özellikle erdem taşkınsu ve evrim balıkçı yı öneririm ben. Benim fikrim gelirse onlardan öğrendigüm kadar. Asla olumsuz bir ifade kullanmayın ve cümlenin kesin olsun ve sanki olmuş gibi o mutluluğu içinizde hissedin. BebeğimI kucağıma alacağım ve onu içimde yüreğimde hissediyorum gibiBi soru sorucam ona göre olumlama yapıcam kafama yatarsa
Hamile olabilmek için
Nasıl cümleler kurmalıyım
Teşekkür ederimBakın ben olumlama uzmanı değilim bunun için kişisel gelişim ile ilgili videoları izlersEnis daha iyi anlayacaksınız. Özellikle erdem taşkınsu ve evrim balıkçı yı öneririm ben. Benim fikrim gelirse onlardan öğrendigüm kadar. Asla olumsuz bir ifade kullanmayın ve cümlenin kesin olsun ve sanki olmuş gibi o mutluluğu içinizde hissedin. BebeğimI kucağıma alacağım ve onu içimde yüreğimde hissediyorum gibi
Rica ederim siz de katılırsınız inşallah bize :)Teşekkür ederim
Sağolun
Tamam olur :) olumlama defteri de almıştım ama seneye başlıcamRica ederim siz de katılırsınız inşallah bize :)
'Hoşça bak zatına kim zübde-i alemin sen ' sanırım Şeyh galibin bir şiiri idi. Olumlamanızı görünce dayanamadım :)Hayat bütün zorlukları ile muhteşem
Her yeni güne uyandığımda sukrediyorum
Doğan güneşi seviyorum batan güneşi seviyorum
Sokaktaki kuşların özgürlüğünü seviyorum
Dolunay yıldız geceye gökyüzüne hayranım
Görüyorum duyuyorum nefes alıyorum ve bir insanım bütün kâinatın hayran olduğu varlığim
Şimdiden başlarsanız da ocak a kadar hem alıştırma olur hem de zararı olmaz. Bu güzel mutluluk veren şeyi ertelemeyin benceTamam olur :) olumlama defteri de almıştım ama seneye başlıcam
Ayları da gösteriyor çünkü
Ocaktan başlarım
Defteri doldurmaya seneye yani :)Şimdiden başlarsanız da ocak a kadar hem alıştırma olur hem de zararı olmaz. Bu güzel mutluluk veren şeyi ertelemeyin bence