Olumlamalar

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
Olumlamalar gerçekten insanın iç huzurunu dünyaya bakışını ve hayatını etkiliyor. Bu yüzden size önerim herkes hergün buraya hayatımızla ilgili olumlama 5 olumlama cümlesi yazsın. Böylece hem kendimize olumlama yapmayı unutmayız hem de burada gördüğümüz olumlama cümleleri hem bizi ferahlatir hem sevdiğimiz başka bir olumlama ögrenebiliriz birbirimizden..

Ben başlatıyorum o zaman.
1. Başarılı ve kendine güvenen bir kadınım.
2. Beni hayatım boyunca sevecek bir eşim olacak.
3. Güzel bakımlı ve mutluyum
4. Sağlıklıyım ve bunun için şükrediyorum
5. Güzel olan herşeyi hayatıma çekiyorum

Tam ihtiyacım olan bi konu olmuş. Şuan uykusuzluktan olumlama yapamıyorum. Uykumu alır almaz katılıcam. Takipteyim.

Bi soru sorucam ona göre olumlama yapıcam kafama yatarsa
Hamile olabilmek için
Nasıl cümleler kurmalıyım
Bakın ben olumlama uzmanı değilim bunun için kişisel gelişim ile ilgili videoları izlersEnis daha iyi anlayacaksınız. Özellikle erdem taşkınsu ve evrim balıkçı yı öneririm ben. Benim fikrim gelirse onlardan öğrendigüm kadar. Asla olumsuz bir ifade kullanmayın ve cümlenin kesin olsun ve sanki olmuş gibi o mutluluğu içinizde hissedin. BebeğimI kucağıma alacağım ve onu içimde yüreğimde hissediyorum gibi

Hayat bütün zorlukları ile muhteşem
Her yeni güne uyandığımda sukrediyorum
Doğan güneşi seviyorum batan güneşi seviyorum
Sokaktaki kuşların özgürlüğünü seviyorum
Dolunay yıldız geceye gökyüzüne hayranım
Görüyorum duyuyorum nefes alıyorum ve bir insanım bütün kâinatın hayran olduğu varlığim

Teşekkür ederim
Sağolun

'Hoşça bak zatına kim zübde-i alemin sen ' sanırım Şeyh galibin bir şiiri idi. Olumlamanızı görünce dayanamadım :)

Şimdiden başlarsanız da ocak a kadar hem alıştırma olur hem de zararı olmaz. Bu güzel mutluluk veren şeyi ertelemeyin bence
Defteri doldurmaya seneye yani :)
Şimdi alıştırmalara başlayayım
Pek inancım olmasa da :)
Kendimi Kandıra Kandıra inanmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…