ölüme sürükleniyorum!

ya bana dıyorkı katlanamıycaksan bıtır gıt cocukları anneme bırak ben cıktıktan sonra napacagım bellı degıl dıyo karsı taraftan alıcakmıs ıntıkamını ama suanda 12senenın butun suclarını bana yıkma pesınde bende dogruları soyleyınce zoruna gıdıyor aklı sıra aılesıde bılıyor bu durumu kayınvalıdem bosanırsan sutumu helal etmem dedı gorumcmeler herkes hayta yapar yengem cok yanlız kaldı dedı ama hergun gel gıt akılla yasıyor yasatıyor resmen uzakta dıyemı boyle dıyorum acaba geldıgınde hıc bısey demıyor cunku ılk geldıgınde hele sankı o benı aldatmıstı hep tesellı ettı benı ıcımı dokebılcegım kımsem yok

Hata yapmak biz insanlar için var . Lakin intihar etmek çözüm diildir. Zorluklar karşısında en kolay kaçış yoludur. Çocuklarınızın ve kendi canınızı almaya hakkınız yok ! Evet en başta eşinizin etik olmayan hayatı, sizi ciddi bunalıma sürüklemiş ve sizde geri dönüşü olmayan bir yanlışa sürüklemiş. Asıl korkunuz eşiniz hapishaneden çıkınca nolacak ben söyliyim ; bu herif sizi boşamaz sömür sömür çalıştırır paranızı duygularınızı sömürür ,birde üstüne o tehdit edip susturur. Çıkış noktası, ailenizden eşinizden kaçın başka bir şehre gidin çalışıyorsunuz çokta o herife veya ailenize ihtiyacınız yok. Gerekirse devlete başvurun can güvenliğiniz olmadığı gerekçesi ile ... Sorunlara odaklanmayın, çözümlere odaklanın. Kimseyi yargılama hakkına sahip diiliz. Doğru bulmayız gerekli eleştiriyi insan yapar fakat asıp kesmek küfretmek çirkin şeyler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yalnız eşinizi aldattığınız kişi de aynı eşinizin karakterinde dövme tehdit herşey var
ki bence eşinizi aldatmış da sayılmazsınız çocuklarını çok seven adam adam gibi oturur çocuklarının başında

ya bi de allah aşkına şu çocukları rahat bırakın zaten sizin gibi ebeveynlere sahip oldukları için hayata 5-0 yenik başlıyorlar
bi de çocuklarını öldürmeyi düşünüyosun be kadın, kendini öldürürsen intihar çocuklara bişey yaparsan bu cinayet olur farkında mısın?
ver yuvaya çocukları siz kendi aranızda ne yapıyorsanız yapın. öfff asabım bozuldu ya

hepınıze tesekur edıyorum kırmadan yardımcı olmussunuz yarın ne olcagını bılmıyorum rabbıme sıgınıyorum sureklı dua tesbıh edıyorumallahım yardım et dıyorum ama benımde canım cok acıyo bende cok cektım boyle olsun hıc bızaman ıstemedım ama rayı nasıl bulucam bılmıyorum zaten cocuklar babalarıyla hıc olamadılar ama coukları alır kacırı bu adam herseyımı kaybettım dıyor bı tarafı gıt babanın evıne dıyo gıdersende herkes ögrenır dıyor neden

Sizin kocanız da aileniz de para etmez. Şehir dışında iş bakın, sonra da kinseye haber vermeden basın gidin yeni bir hayat kurun derim.

esımle hep arkadas gıbı olmak ıstemısımdır herseyını paylasabılen hıc bısey saklamayan ama hep ayalanların arkasına sıgındım aman bagırmasın kızmasın sevdı benı bılıyorum bende onu ama oyle bır tranva yasıyorkı cok afedersınızz obur sahısla yasadıgım herseyı anlattırdı bana defalarca nerelerde ne yaptıgmıza kadar anlatmam dedıkce bagırdı hakaretler kufurler aıleme gelınce annem olmasa hıc bırı para etmez annem destek bı yoksa ne esımın aılesı ne benım aılem kac senedır bı 100tl veren olmadı bana hep ben cevırdım duzenı

arkadaslar gerekeni soylemis.bende aynisini soyleyecem bosanin.ZAten oglum babasini sevmiyor diyorsunuz.Mahkemede birde cocuklarin fikrini soruyorlar bildiyime gore.cocuklarinizla kendinize yep yeni bir hayat kura bilirsiniz.esiniz sabikali lafina kimse cidei almaz herhalda.

kullanıcı adınız gerçek isim soy isminiz değil, değil mi? kendi kendinizi deşifre etmeyin burda.

Ne kadar ilginc hayatlar var. Fakat her sey biz insanlarin elinde. Siz bu hataya dusmemeli bastan bosanip evlatlarinizla yasamaliydiniz.
Kaderini insan kendisi belirlermis.
Bi hataya dusmussunuz. Bol tovbeler edin, Allaha dua edin sizi iki beladan da kurtarsin. Ve bosanip uzaklasin her yerden. Telefonunuzu, yerinizi yurdunuzu degistirin. Gerekirse ad soyad da degistirin kimse bulamasin. En mantiklisi bu..
Bastan o adami polise sikayet etseydiniz belki isler boyle sarpa sarmazdi..

her insan hata yapar. sen pişmansın ama eşin değil. o zaten uyuşturucu kullanan biri olarak normal düşünce yapısına sahip olamaz. sevgisi vs hepsi yalan. ailen seni sevseydi seni bu adamdan çoktan kurtarırdı. yine iş sana düşüyor. kendini ve çocuklarını kurtar o adamdan. ne ailene ne kimseye hesap vermek zorunda değilsin. eşin ne derse desin iftira atıyor bağımlı işte de geç. fotodaki de eski işyerinden abim şefim vs sallarsın. zararın neresinden dönersen kardır.

Ölümü önce bir aklından çıkar ne demek intihar etsem, çocuklarımı da öldürsem? Hiç bir şeyin bedeli ölüm olamaz. şiddet de olamaz. beyin kanaması diyorsun, nasıl bunlara izin verirsin.
Hadi kocanı da aldattın aldatmadın ben orasında da değilim, aldattıysan kocan sindiremiyorsa boşar seni mahkeme çocukların durumuna karar verir bitti. bu işkence nedir canım? neden seni hem yanında tutup hem eziyet ediyor.
Acil olarak suç duyurusunda bulun seni döven kişi için, beyin kanaması diyorsun, hastane rapor tutmadı mı, onu anlamadım, adli soruşturma başlatılmadı mı? bir insanın dayak yediğini doktor anlar neticede..
Eşin tehdit ederse onun için de ayrı başvur.. koruma kararı aldır.
Peki ailen böyle bir şeyi duysa namus töre vs durumları mı olur? Ondan mı duymasınlar diyorsun utançtan mı ölüm korkusundan mı?

Son düzenleme:
baba evindekiler öğrenirse can güvenliğinle ilgili bir tehdit olur mu?

hastaneye o sahıs benı goturdugunde basıma bela almamak adına merdıvenden dustugum soylendı soylemısler bende kabul ettım tabıkı hastane kayıtları var hata bıara dovmelerını ses kaydına bıle aldım esım bıle uatnamadna o sahısı arayıp konustu herseyı bılıyorum dıye sorular sormus ona benı sınıyor yada psıkılojımı bozup benım ıntıhar etmemı ıstıyor hergun farklı bır konu cocuklar ıcın tuturyorum dıyor ama gecen hafta bır mektup yazmıs benı tesellı eden hersey ıyıolucak falan fılan aılem oldurmez sadece evaltlıktan red ederler dıye dusunuyorum utanc duygusu annem buna dayanamaz

yine de doktorlar merdivenden düşme ile dayağı ayırt ederdi ona nasıl inandılar anlamıyorum
tamam hastane kayıtları da varsa onları da bildir polise .. elinde ses kayıtları da varmış. önceliğin seni döven o psikopat için uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarttırmak. ondan sonra tek bir telefon açsa bile şikayet edersin. merak etme.

Çocukların ailenden önce gelmeli , eşinle nereye kadar devam etmeyi planlıyorsun ? Biraz dik dur evet bir hata yaptım ama sen defalarca hata yapmışken... Ailen belki seninle uzun zaman konuşmaz lakin elinde sonunda barışırlar. Toplumun şu yargısına çok kızıyorum erkek aldatınca aileler bir şey demiyor kadınlar aldatınca o.... diyorlar. Kadın olsun erkek olsun aldatmaya karşıyım fakat toplumda ki iki yüzlülük midemi bulandırıyor.

bence kadın hakl ama keşke boşansaydın sadece kötü şey boşanmaman...olan olmuş sana sahip cıkmayan biri hesap soramaz...ve en buyuk sucun tehtitlere boyun eğmişsin en buyuk yanlısn orda ben balıkkesirdeyim istersen gel sana yardım ederim ellimden geldiği kadar ..bide intihar etmek sacmalık aptalık sen cıcukların için yaşa sen ölsen cıcukların kötü dürüma düşse kim bakacak iyi düşün istersen gel yanıma yardımcı olayıım ALLAH YARDIMCIN OLSIN

keske esım ılk cezaevıne dustugunde bosansaydım ben butun hatalarında arkasında oldum onun kendımı bıldım bılelı yanlızım herseye ben kosturdum 2007de 2sene yattı sımdıdede 4sene olucak oncedende askerlık evet kolay bırsey degıl anlıyorum onu okadar sey yasadımkı bende kaldıramadım artık sadece suc bendemı hatalaıyım dıyorum tamam dıyorum sabret zaman dıyorum bı ıyı bı kotu bugunde kalkmıs aramıycakmıs benı cocuklar ıcın arıycakmıs oyle dıyor

uyusturucu kullanmayı 2010da bıraktı ama o senenın cezası 2013de geldı ıste uyusturucu kullanma ve satmaktan hukum yedı daha 2dosyasıda var bırgun esımın olmesı ıcın dua edecegm aklıma gelmezdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…