- 23 Nisan 2016
- 22
- 7
- 1
- 42
- Konu Sahibi nursenkaya
-
aslında nerden nasıl baslıycagımı bılmıyorum hepınızın beddular hakaretlerde soylıycegınızı bılıyorum ama bırılerının yardımına ıhtıyacım var! 12senelık evlıyım esım 2kere cezaevıne gırdı askerlıgını ılk oglum kucagımdayken bekledım 12senenın 8senesı yoktu yanımda oldugu surecede hep uyusturucu kullandı dısarlardaydı 3sene once esım yıne cezaevıne gırdı bana bıze sahıp cıkan kımse olmadı hep calıstım esımın borclarını odedım ben bır bosluga dusup eşimi aldattım kurtulmaya calısıncada ıyıce battım karsı taraf tehtıtlere basladı aıleme esıme kadar uzancagını soyldı hep gorumcemlere yanyan resmımızı yollamıs gorumcemlerde esım ıcerdeyken bunu gosterıyorlar...tabı ben o donemde tehtıtlere boyun egıyorum once para karsılıgı susturuyorum sonra arkadaslarım calıstıgım kısılere rezıller edılıyorum enson 5kere sıddete magruz kaldım bırınde beyın kanaması gecırdım..enson babasını aradım durumu anlattım babası susturup evden kovuyor...esım bana guvenıyorud cok oyun oldugunu dusundu hep enson ıtıraf ettım cunku telefon kayıtlarını falan cıkarcagını soyledı herseyı anlattım kasım ayında ona hala içerde esım..ilk basta affetcegını soyledı benı sevdıgını soyledı duzelıcek dedı 3ayda bır evıne gelıp gıdıyor kendını suclu gordu sonra bosanıcam cocukları alıcam dıye tuturdu 2oglum var ve cocuklarımı asla bırakamam kotude olsa hem anane hem baba oldum yanıma geldıgınde esım ıyı ama cezaevıne dondugunde hergun aynı konuları acıp hergun bana sourlar soruyor yapmadıgım seylerı soyluyor hakaretler kufurler...haklı bısey dıyemıyorum ama bosanırsamda aıleme anlatıcagını ıntıkam alacagını soyluyor dun aksam cok buyuk tartıstık ne kaltaklıgım kaldı ne orospulugum kendımı haklı gormuyor oldurseydı daha ıyıdı dıyorum dun aksam dedımkı kendı kendıme cocuklarla bırlıkte ıntıhar et....hıcbıseye hakkım yok bılıyorum cezanın bıtmesıne 5ayımız kaldı cocukları bırakmayı goze alamıyorum bosansam aılem herkes duycak ıntıhar etsem cocuklarım annesız kalıcak....cok ama cok caresızım rabbım kımseye yasatmasın bunu nelolur bana evlatlarım ıcın akıl verıp yardım edın....
esım asla cocukları alamasın kacırırım aılene sana ışkence yaparım senı oldurmem ama aılenı mahfederım dıyo susuyorum herseyı altan almaya calısıyorum bısey dıyo cevap verme bana dıyo zaten 6aydır ev ıs markete hıcbısey yapmıyorum ama sureklı cekemıyceksen gıt dıyo arada sevıyorum hazmedemıyorum dıyeo
hepınıze tesekur edıyorum kırmadan yardımcı olmussunuz yarın ne olcagını bılmıyorum rabbıme sıgınıyorum sureklı dua tesbıh edıyorumallahım yardım et dıyorum ama benımde canım cok acıyo bende cok cektım boyle olsun hıc bızaman ıstemedım ama rayı nasıl bulucam bılmıyorum zaten cocuklar babalarıyla hıc olamadılar ama coukları alır kacırı bu adam herseyımı kaybettım dıyor bı tarafı gıt babanın evıne dıyo gıdersende herkes ögrenır dıyor neden
her insan hata yapar. sen pişmansın ama eşin değil. o zaten uyuşturucu kullanan biri olarak normal düşünce yapısına sahip olamaz. sevgisi vs hepsi yalan. ailen seni sevseydi seni bu adamdan çoktan kurtarırdı. yine iş sana düşüyor. kendini ve çocuklarını kurtar o adamdan. ne ailene ne kimseye hesap vermek zorunda değilsin. eşin ne derse desin iftira atıyor bağımlı işte de geç. fotodaki de eski işyerinden abim şefim vs sallarsın. zararın neresinden dönersen kardır.esımle hep arkadas gıbı olmak ıstemısımdır herseyını paylasabılen hıc bısey saklamayan ama hep ayalanların arkasına sıgındım aman bagırmasın kızmasın sevdı benı bılıyorum bende onu ama oyle bır tranva yasıyorkı cok afedersınızz obur sahısla yasadıgım herseyı anlattırdı bana defalarca nerelerde ne yaptıgmıza kadar anlatmam dedıkce bagırdı hakaretler kufurler aıleme gelınce annem olmasa hıc bırı para etmez annem destek bı yoksa ne esımın aılesı ne benım aılem kac senedır bı 100tl veren olmadı bana hep ben cevırdım duzenı
Ölümü önce bir aklından çıkar ne demek intihar etsem, çocuklarımı da öldürsem? Hiç bir şeyin bedeli ölüm olamaz. şiddet de olamaz. beyin kanaması diyorsun, nasıl bunlara izin verirsin.aslında nerden nasıl baslıycagımı bılmıyorum hepınızın beddular hakaretlerde soylıycegınızı bılıyorum ama bırılerının yardımına ıhtıyacım var! 12senelık evlıyım esım 2kere cezaevıne gırdı askerlıgını ılk oglum kucagımdayken bekledım 12senenın 8senesı yoktu yanımda oldugu surecede hep uyusturucu kullandı dısarlardaydı 3sene once esım yıne cezaevıne gırdı bana bıze sahıp cıkan kımse olmadı hep calıstım esımın borclarını odedım ben bır bosluga dusup eşimi aldattım kurtulmaya calısıncada ıyıce battım karsı taraf tehtıtlere basladı aıleme esıme kadar uzancagını soyldı hep gorumcemlere yanyan resmımızı yollamıs gorumcemlerde esım ıcerdeyken bunu gosterıyorlar...tabı ben o donemde tehtıtlere boyun egıyorum once para karsılıgı susturuyorum sonra arkadaslarım calıstıgım kısılere rezıller edılıyorum enson 5kere sıddete magruz kaldım bırınde beyın kanaması gecırdım..enson babasını aradım durumu anlattım babası susturup evden kovuyor...esım bana guvenıyorud cok oyun oldugunu dusundu hep enson ıtıraf ettım cunku telefon kayıtlarını falan cıkarcagını soyledı herseyı anlattım kasım ayında ona hala içerde esım..ilk basta affetcegını soyledı benı sevdıgını soyledı duzelıcek dedı 3ayda bır evıne gelıp gıdıyor kendını suclu gordu sonra bosanıcam cocukları alıcam dıye tuturdu 2oglum var ve cocuklarımı asla bırakamam kotude olsa hem anane hem baba oldum yanıma geldıgınde esım ıyı ama cezaevıne dondugunde hergun aynı konuları acıp hergun bana sourlar soruyor yapmadıgım seylerı soyluyor hakaretler kufurler...haklı bısey dıyemıyorum ama bosanırsamda aıleme anlatıcagını ıntıkam alacagını soyluyor dun aksam cok buyuk tartıstık ne kaltaklıgım kaldı ne orospulugum kendımı haklı gormuyor oldurseydı daha ıyıdı dıyorum dun aksam dedımkı kendı kendıme cocuklarla bırlıkte ıntıhar et....hıcbıseye hakkım yok bılıyorum cezanın bıtmesıne 5ayımız kaldı cocukları bırakmayı goze alamıyorum bosansam aılem herkes duycak ıntıhar etsem cocuklarım annesız kalıcak....cok ama cok caresızım rabbım kımseye yasatmasın bunu nelolur bana evlatlarım ıcın akıl verıp yardım edın....
baba evindekiler öğrenirse can güvenliğinle ilgili bir tehdit olur mu?hepınıze tesekur edıyorum kırmadan yardımcı olmussunuz yarın ne olcagını bılmıyorum rabbıme sıgınıyorum sureklı dua tesbıh edıyorumallahım yardım et dıyorum ama benımde canım cok acıyo bende cok cektım boyle olsun hıc bızaman ıstemedım ama rayı nasıl bulucam bılmıyorum zaten cocuklar babalarıyla hıc olamadılar ama coukları alır kacırı bu adam herseyımı kaybettım dıyor bı tarafı gıt babanın evıne dıyo gıdersende herkes ögrenır dıyor neden
yine de doktorlar merdivenden düşme ile dayağı ayırt ederdi ona nasıl inandılar anlamıyorumhastaneye o sahıs benı goturdugunde basıma bela almamak adına merdıvenden dustugum soylendı soylemısler bende kabul ettım tabıkı hastane kayıtları var hata bıara dovmelerını ses kaydına bıle aldım esım bıle uatnamadna o sahısı arayıp konustu herseyı bılıyorum dıye sorular sormus ona benı sınıyor yada psıkılojımı bozup benım ıntıhar etmemı ıstıyor hergun farklı bır konu cocuklar ıcın tuturyorum dıyor ama gecen hafta bır mektup yazmıs benı tesellı eden hersey ıyıolucak falan fılan aılem oldurmez sadece evaltlıktan red ederler dıye dusunuyorum utanc duygusu annem buna dayanamaz
hastaneye o sahıs benı goturdugunde basıma bela almamak adına merdıvenden dustugum soylendı soylemısler bende kabul ettım tabıkı hastane kayıtları var hata bıara dovmelerını ses kaydına bıle aldım esım bıle uatnamadna o sahısı arayıp konustu herseyı bılıyorum dıye sorular sormus ona benı sınıyor yada psıkılojımı bozup benım ıntıhar etmemı ıstıyor hergun farklı bır konu cocuklar ıcın tuturyorum dıyor ama gecen hafta bır mektup yazmıs benı tesellı eden hersey ıyıolucak falan fılan aılem oldurmez sadece evaltlıktan red ederler dıye dusunuyorum utanc duygusu annem buna dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?