ölüme sürükleniyorum!

cocuklarım 12 ve 6yasındalar bana senınde hataların var dedıgımde sunu dıyo ben uyusturucu kullandım saattım bunu herkes yapabılır bundan dolayı benım oglum benı vurmaz ama senın yaptıgn namussuzluk oglun duysa senı vurur dıyor kanıt deyınce sahısla yanyan resım var masada oturmus baskada bırsey yok ıfıraf ederek hata yaptım bılıyorum ama gercekten kurtulmak adına cok cabaladım ben

ben tovbemı ettım allaha sıgındım zaten o affetsın benı dıyorum ızne geldıgınde cok sakın davranıyor hıc bısey yokmus gıbı arada ıla laf sokuyor tabı ama herseyde hatalı suclu benım gecen hafta geldı mesela 1hafta kalıp gıdıyor uzak duruyorum ben konuları acmasın dıye sohbet edıyor gezdırıyor bızı ama gıttıgınde dusman kesılıyor

Çocuklarla intihar etmek ne demek?
Şiddet var tehdit var, bir baltaya sap olamamış suçlu bir adam var.
Sen neden tehdit ediliyorum diye savcılığa gidip bu kocayı da boşamadın, ben onu anlamadım. İntiharı aklından bile geçirme.
Ama şunu da unutma, çocukların adına karar verme hakkın yok, belki de onlar ölmek yerine babalarıyla yaşamayı tercih ederler?
Savcılığa git suç duyurusunda bulun.

Boşanmak ölmekten daha mı zor ?Neden boşanmıyorsunuz ?Ortada evlilik yok ki.

Boşan başka bi şehre yerleş hem kendi ailenden hem bu pisliklerden uzakta yeni bi hayat kur boşansan da rahat bırakmazlar o kesin çünkü eşin de seni seviyo ki eve gelip kalıyo aana halen iyi davranıyo ama hazmedemez bigün cinnet geçirir Allah korusun dua ve sabırla Allaha sığın boşan kurtul hepsinden aldatıldım derse iftira dersin itiraf etmek zorunda değilsin evladın da sana namussuz filan demez babaları okadar ezik olmamak için çocuklara zaten diyemez yavruların küçük sanırım

Bi çift vardı bildiğim oğlan işsizdi babasından her ay para alıyodu onu da içkiye kumara harcıyodu pavyonlara gidiyodu.Kadın da adamı evli bi adamla aldatmıştı en son mahkemelik oldular boşanacaklardı...

Hakim ikiniz de aynı haltsınız diyerek boşamamıştı.Daha sonra boşanma oldu fakat kadına çocuklarını vs verdi yine de çünkü adam da sütten çıkma ak kaşık değildi.

Böyle bi karara istinaden, bence çocuğunu falan alamaz.Hapislerden çıkmayan adama mahkeme çocık vermez sen napmış olursan ol..

Bunu da bugüne kadar kimse için söylemedim ama adam da haketmiş aldatılmayı...

buyuk oglum babasını hıc sevmıyor ben hesp bablarını sevdırmek ıcın cok ugrastım ama babasının sucunu yenı ogrendı cevreden ondan nefret edıyor bıde babamız kendı dogrularını bıze kabul etıtıren bır tıp yanı bana durust olun der durust oluruz sonrada cocuklara bana bagrırı sız yanlıs bılıyosunuz v.b oyuzden ogum babasına uzak anne 18ya

dun aksam dedımkı kendı kendıme cocuklarla bırlıkte ıntıhar et...

En çok bu lafınıza üzüldüm nasıl evlatlarınızı öldürmeyi düşünebilirsiniz..
Boşanın ve başka bir yere gidin yerleşin çok uzaklara..
Allah yardımcınız olsun..

Oglum 18yasina kadar sabret ben buyuyim bosan diyo neden evlendin diyor bana simdi aradi esim seni aramiycam cocuklar icin ariycam seni diyo kendini ak kasik ilan etmis ben bir hata yaptim diye sen sucunu kabul ediyosun diyo oyiki yaptim diyosun sanki diyo ne desem yanlis anliyor algiliyor herseye cevap veriyoaun ugrasicammi boyle diyo kafayi yemek uzereyim

Evet dusundum dusunuyorumda ben anne hem baba oldum onlara seytan diyor yogurdun icine koy fare zehirini intihar et herkes rahatlasin

Bence eşiniz hapiste yalnız kalmamak para falan veriyorsanız bunun için sizinle bitirmemiş sona yaklaşınca yüzünü göstermiş boşan çocuklara da sana da zarar vermesin çekip git kolay mı çok zor ama tanıdık yakın olan başka şehire

Evet dusundum dusunuyorumda ben anne hem baba oldum onlara seytan diyor yogurdun icine koy fare zehirini intihar et herkes rahatlasin

İntihar et çocuklar ne olacak bunca Zaman hep yanındasınız babadan hayır yok bari anneleri olsun aklınızdan çıkarın ki çözüm yollarını düşünün bu Nasıl bi laftır sakinleşin

Bu arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. 5 ayda neler yapılmaz. Yuklu bir miktar olunca elinizde çocuklarla birlikte kaçın. Oradan da boşanma davası açın. Veya koruma talep edin.

Sizin suçunuz en başında boşanmamanız , eşinizi aldatmanız . Ölümle her şey bitse keşke bunun diğer tarafı da var. Bi kere ölümü aklınızdan çıkarın sizin suçunuzu evlatlarınız mı çekecek ne kadar adil bu ? Yapacağınız şey eşinden boşanmak ve uzak bir yere taşınmak olacak. Herkes öğrenmiş yaptıklarını ailen öğrense ne olur işler bu duruma gelmişken. Tehtid ediyor uzaklaştırma kararı çıkmaz mı eşin için.

En çok bu lafınıza üzüldüm nasıl evlatlarınızı öldürmeyi düşünebilirsiniz..
Boşanın ve başka bir yere gidin yerleşin çok uzaklara..
Allah yardımcınız olsun..
Evlatlarını bu pis dünyada bırakmama düşüncesi çünkü en iyi kendisi bakardı yavrularına psikolojisi normal değil bende ona verdim.

Bu arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. 5 ayda neler yapılmaz. Yuklu bir miktar olunca elinizde çocuklarla birlikte kaçın. Oradan da boşanma davası açın. Veya koruma talep edin.
Teşekkür ederim.Tamm zor olabilir yeni bir hayata baştan başlamak ama şundan eminim ki kötü olan evliliği devam ettirmektense hele ki bu evlilik akıl sağlıyla oynayacak bir evlilikse;zar zor ayakta kalma hayata tutunma çabası veririm daha iyi tabi ki sağlam adımlarla...

ne dusuncegımı bılemıyorum artık esıme para gondermıyorum bırgun ıyı bır gun kotu demınde aradı artık senı aramıycam cocuklarımı arıycam dıyo bagrıp cagrıyor ben aıleme anlatıcam demıstım ılk basta bunu yaparsan ezılırsın demıstı ben herseyı unutmak ıstıyorum ama okadar ıgrenc seyler soruyorkı bana gecmısle alakası herseyı noktasına kadar defalarca soruyor kendını temız ılan etmıs butun hata bendeymıs gıbı davranıyor

Uyuşturucu kullanıp ceza evine düşüp duran ailesini düşünmeyen adam aldatilmayi hak eder. Adı aldatmak bile olmuyor bunun o hıyarın yaptıklarının yanında solda sıfır.

Daha düzgün bi tip bulsan yaptigina degseymis hic olmazsa. Yanlış adamlari secme kabiliyetin yoksa sayet durup bi kendini sorgulayacaksin. Sen yanlış oldugun icin yanlış denk geliyor.

Kocana hazmedemiyorsan bosanalim de. Kabul etmeyecek kadar takıntılı bir adamdır muhtemelen seninle birlikte olup hayatı sana zehir etmek gibi bir seçeneği varken niye boşansın tabi kolay kurtulmuş olursun.

Senin yerinde olsam adamı boşar (ki içerdeki birini boşamak zor olmasa gerek- cocuklari alacakmış kendi matah şeker sanki) çocukları alır kaçardım izbe bir kasabaya. Eker biçer doyurursun onlari. Izini kaybettirirsin bir kac yil. Sonra döndüğünde ortada bisey kalmaz zaten. Yorgan gitti kavga bitti. Belki iki salak herif birbirini öldürür senin yokluğunda birbirlerinden bilip de rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…