- 23 Nisan 2016
- 22
- 7
- 1
- 42
- Konu Sahibi nursenkaya
-
Çocuklarla intihar etmek ne demek?aslında nerden nasıl baslıycagımı bılmıyorum hepınızın beddular hakaretlerde soylıycegınızı bılıyorum ama bırılerının yardımına ıhtıyacım var! 12senelık evlıyım esım 2kere cezaevıne gırdı askerlıgını ılk oglum kucagımdayken bekledım 12senenın 8senesı yoktu yanımda oldugu surecede hep uyusturucu kullandı dısarlardaydı 3sene once esım yıne cezaevıne gırdı bana bıze sahıp cıkan kımse olmadı hep calıstım esımın borclarını odedım ben bır bosluga dusup eşimi aldattım kurtulmaya calısıncada ıyıce battım karsı taraf tehtıtlere basladı aıleme esıme kadar uzancagını soyldı hep gorumcemlere yanyan resmımızı yollamıs gorumcemlerde esım ıcerdeyken bunu gosterıyorlar...tabı ben o donemde tehtıtlere boyun egıyorum once para karsılıgı susturuyorum sonra arkadaslarım calıstıgım kısılere rezıller edılıyorum enson 5kere sıddete magruz kaldım bırınde beyın kanaması gecırdım..enson babasını aradım durumu anlattım babası susturup evden kovuyor...esım bana guvenıyorud cok oyun oldugunu dusundu hep enson ıtıraf ettım cunku telefon kayıtlarını falan cıkarcagını soyledı herseyı anlattım kasım ayında ona hala içerde esım..ilk basta affetcegını soyledı benı sevdıgını soyledı duzelıcek dedı 3ayda bır evıne gelıp gıdıyor kendını suclu gordu sonra bosanıcam cocukları alıcam dıye tuturdu 2oglum var ve cocuklarımı asla bırakamam kotude olsa hem anane hem baba oldum yanıma geldıgınde esım ıyı ama cezaevıne dondugunde hergun aynı konuları acıp hergun bana sourlar soruyor yapmadıgım seylerı soyluyor hakaretler kufurler...haklı bısey dıyemıyorum ama bosanırsamda aıleme anlatıcagını ıntıkam alacagını soyluyor dun aksam cok buyuk tartıstık ne kaltaklıgım kaldı ne orospulugum kendımı haklı gormuyor oldurseydı daha ıyıdı dıyorum dun aksam dedımkı kendı kendıme cocuklarla bırlıkte ıntıhar et....hıcbıseye hakkım yok bılıyorum cezanın bıtmesıne 5ayımız kaldı cocukları bırakmayı goze alamıyorum bosansam aılem herkes duycak ıntıhar etsem cocuklarım annesız kalıcak....cok ama cok caresızım rabbım kımseye yasatmasın bunu nelolur bana evlatlarım ıcın akıl verıp yardım edın....
dun aksam dedımkı kendı kendıme cocuklarla bırlıkte ıntıhar et...
Evet dusundum dusunuyorumda ben anne hem baba oldum onlara seytan diyor yogurdun icine koy fare zehirini intihar et herkes rahatlasin
Bu arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. 5 ayda neler yapılmaz. Yuklu bir miktar olunca elinizde çocuklarla birlikte kaçın. Oradan da boşanma davası açın. Veya koruma talep edin.İlk önce şu intihar meselesini aklından çıkar.Çok kötü şeyler geçmiş başından amma suçlusun amma suçsuzsun ama iyi bir annesin belli ki.Çocuklarınıda al uzaklaş oralardan.Korunma iste yada seni kimsenin bulamayacağı bir yere git yada tabiki yüklü bir miktar para bulundurarak. Yani ben olsam öyle yapardım mücadeleni ver.Sağlıklı düşünmeye çalış ve etrafını kendini çevreni en iyi sen biliyorsun.Kaçış planları için en ince ayrıntısına kadar tasarla gözden ırak bir yerde herşeye sıgırdan başla tabi kolay sanma çok zor yeni bir sayfa açmak ama çocukların ve kendi akıl sağlığın için yap.yoksa başka kurutuluşun yok gibi...
Evlatlarını bu pis dünyada bırakmama düşüncesi çünkü en iyi kendisi bakardı yavrularına psikolojisi normal değil bende ona verdim.En çok bu lafınıza üzüldüm nasıl evlatlarınızı öldürmeyi düşünebilirsiniz..
Boşanın ve başka bir yere gidin yerleşin çok uzaklara..
Allah yardımcınız olsun..
Teşekkür ederim.Tamm zor olabilir yeni bir hayata baştan başlamak ama şundan eminim ki kötü olan evliliği devam ettirmektense hele ki bu evlilik akıl sağlıyla oynayacak bir evlilikse;zar zor ayakta kalma hayata tutunma çabası veririm daha iyi tabi ki sağlam adımlarla...Bu arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. 5 ayda neler yapılmaz. Yuklu bir miktar olunca elinizde çocuklarla birlikte kaçın. Oradan da boşanma davası açın. Veya koruma talep edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?