• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüme çok yaklaştım ne yapmalıyım bilmiyorum

çok gençsiniz.Benim gençlik hikayem de sizinkine benzerdi. Babamın öfke sorunları, annemin çilekeş anne duruşuyla beni yanında tutma çabaları… okulumu okudum mezun oldum işimi buldum paranı biriktirdim ve olay çıkaracaklarını bilerek kendi evime çıkıp hayatımı kurdum. Çıkış yolunuz varken henüz bu yolları denememişken bile ölümü düşünmek şimdiye kadarki tüm yaşamınıza haksızlık. Başarabilirsiniz
Çok teşekkür ederim, şimdilik sınav sonuçları açıklanan kadar susmayı düşünüyorum. Listemde kendi şehrimde olur ama göstermelik. Çok haklısınız

intihar etmenin ne kadar günah olduğunu biliyor musun bu dünyada bunları çekiyorsun diğer dünyada da mı yanmak istiyorsun aklını başına al öldürmeyen Rabbim öldürmüyor ya inthar etsen dahi ölmezsen felç kalsan o zaman ne yapacaksın kendine gel böyle saçma sapan düşüncelere girme. Duymamazlıktan gel eğer sevdiğin konuştuğun güvendiğin biri varsa evlilik yoluna gir
Aferin yağmurdan kaçarken doluya tutulsun .

Ben en iyi siz anlamışsınız çok teşekkür ederim. Umarım çok daha güzel günleriniz olur
Hep birlikte olsun inşallah. Çok güzel deneyimler yaşarsın umarım bu hayatta. Güçlü kal ve plan yap lütfen.. Sarıldım kocaman 🥰

Hayat hepimiz için zorluklarla dolu. Herkesin yaşadığı sıkıntılar farklı. Sizin imtihanınız da bu şekilde. Şuan maddi açıdan ailenize bağlısınız, iş bulup evden ayrıl diyenlere bakmayın. İşe girseniz alacağınız asgari ücret, kira paranızı bile karşışamaz. Şuan ailenizin suyuna gideceksiniz ki ortam daha fazla gerilmesin. Bu ancak size zarar veriyor. Aynı şehir de mi okumanızı istiyorlar, tamam okuyun. Mezun olduktan sonra iş bulup kendi düzeninizi kurarsınız, işte o zaman rahat edeceksiniz. Bu aşamaya gelene kadar idare etmelisiniz, anne babanızı seçemezsiniz ama üniversite okuyup kendi geleceğinize şekil verebilirsiniz 💐 asla pes etmeyin, soruna odaklanmak yerine ileriye odaklanın, okuyup kendime hayal ettiğim geleceği yaşatacağım diye düşünüp motive olmaya çalışın💞

Sevdiğin güvendiğin diyorum git yolda bulduğun biri demiyorum

Sevmekle, güvenmeyle olmuyor o işler.
Bir cok kişi sevdigini, guvendigini dusunerek evleniyor zaten yolda bulduguyla değil ve başlarina neler geliyor. Herkes saglikli seçim yapacak durumda olmuyor apacik cok guvenilmez bir tipe güvenilir biri diyebiliyor.

Kiz daha okurken, elinde bir işi yokken arkasinda aile gibi aile yokken evleneyim kurtulayim derken ekstra hayatini mahvedebilir. Konu sahibinin tek kurtuluşu kendisi, işi olacak.

Back