- 26 Haziran 2016
- 129
- 120
- 103
- Konu Sahibi Asumanpansuman
-
Her derdin çaresi yok derdi olan her zaman çare aramaz bazen sadece paylaşır neyi nereye yazacağımı da sana soracak değilimDerdi olan çare arar.
Yazmak seni rahatlatıyorsa, blogda yaz, günlük tut...
Allah rahmet eylesin'Den ötesi olamaz ki burda.
Mekanı cennet olsun, yakın zamanda ben de büyük kayıp yaşadım
AaaaHer derdin çaresi yok derdi olan her zaman çare aramaz bazen sadece paylaşır neyi nereye yazacağımı da sana soracak değilim
Derdi olan çare arar.
Derdi olan çare arar.
Şehir dışında üniversite öğrencisiydi kilo verdi midesi bozuldu bunlar belirtiydi ama biz anlayamadık çünkü çoğu öğrenci yurt yemeklerine alışamaz ve ilk sene kilo verir diye biliyorduk ayrıca şişmandı ve kilo vermeyi kendi istedi diye algılandık durumu zaten belirtiler ve ölümü arasında bir ay var uzun sürmedi lenf kanserinin en hızlı ilerleyen türlüydü gençlerde hücre yenilenmesi hızlı olduğundan hastalık çabuk ilerlediGozlerim doldu ..
Allah rahmet eylesin ..
Hic belirti vermedi mi
Bir anda mi oldu
Ne yasadiginizi anlayamam ama
Allah sabrini versin ,annenize babaniza ve size ...
Sen niye beni takip ediyorsun şımarık?Bu forumda her acilan konuya yorum yapma zorunlulugu ve akil vermezsen oleceksin mecburiyeti yok ..
Mesajiniz maalesef itici ...
Şehir dışında üniversite öğrencisiydi kilo verdi midesi bozuldu bunlar belirtiydi ama biz anlayamadık çünkü çoğu öğrenci yurt yemeklerine alışamaz ve ilk sene kilo verir diye biliyorduk ayrıca şişmandı ve kilo vermeyi kendi istedi diye algılandık durumu zaten belirtiler ve ölümü arasında bir ay var uzun sürmedi lenf kanserinin en hızlı ilerleyen türlüydü gençlerde hücre yenilenmesi hızlı olduğundan hastalık çabuk ilerledi
Sen niye beni takip ediyorsun şımarık?
Allah sabır versin, dayanma gücü versin, bebeğinizin doğumu da kardeşinizin ölüm yıldönümü zamanına denk geldiği için duygularınız doldu taştı değil miŞehir dışında üniversite öğrencisiydi kilo verdi midesi bozuldu bunlar belirtiydi ama biz anlayamadık çünkü çoğu öğrenci yurt yemeklerine alışamaz ve ilk sene kilo verir diye biliyorduk ayrıca şişmandı ve kilo vermeyi kendi istedi diye algılandık durumu zaten belirtiler ve ölümü arasında bir ay var uzun sürmedi lenf kanserinin en hızlı ilerleyen türlüydü gençlerde hücre yenilenmesi hızlı olduğundan hastalık çabuk ilerledi
Evet bu tarihlerin denk gelişi,yükselen hormonlarım ve duygularım hepsi bıraya yazmaya itti beni ve kardeşimle aramda on yaş vardı ben büyüttüm onu evlat gibiydi zaten tek kardeşimdi olan oldu işte bundan sonrası sadece durumu kabullenme zorunluluğundan ibaretAllah sabır versin, dayanma gücü versin, bebeğiniz doğumu da kardeşinizin ölüm yıldönümü zamanına denk geldiği için duygularınız doldu taştı değil mi
Dökün içinizi rahatlayın, bu sitede yazmayacaksınızda nerede yazacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?