Gayet rahatım ne kızgınlığım var ne de sinir.. Sinirli anıma rastlasaydınız daha farklı yerlere giderdi konu inanın:)
Yaşıma gelince isterseniz hiç sormamış olun:)
maşallah hece ile uğraşmaktan konumdan uzaklaştım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet rahatım ne kızgınlığım var ne de sinir.. Sinirli anıma rastlasaydınız daha farklı yerlere giderdi konu inanın:)
Yaşıma gelince isterseniz hiç sormamış olun:)
maşallah hece ile uğraşmaktan konumdan uzaklaştım...
yani sinirli olmanızı isterdim nasıl olacaktı merak ettim .yaş konusunda da sormuş bulundum işte...
Başka bir konuda kısmetse.. İkinci cümlenizi okuyamıyorum yaşlılıktan olmalı:)
Neyse başka konularda görüşmek üzere.. Bir kazaya uğramadan konudan çıkayım ben:)
Başka bir konuda kısmetse.. İkinci cümlenizi okuyamıyorum yaşlılıktan olmalı:)
Neyse başka konularda görüşmek üzere.. Bir kazaya uğramadan konudan çıkayım ben:)
hem konuyu dağıt hem de kaç! Bu arada yerin belli olur hece iyi sabahlar...
bence gereksiz yere uzatiyorsunuz bile bile konuyu tartismaya gotureceksiniz...
:)Öylemidir gerçekten?
Doğrularım ve yanlışlarım vardır vicdanımda başımı yastığa koyduğum zaman huzurla uyuyabimektir..
Öldükten sonra kendi yaşayacağı cehennem korkusuna değil de bu dünya da etrafınızdaki insanlara yaşatacağı cennete yoğunlaşsaydı insanlar inanın dünya çok daha güzel olurdu..
Allah a layık olmak onun rızasını kazanmak illaki tessettür den yada hepimizin bildiği ibadetlerden mi geçer ki ki bu tür konuları açanlar hep buna değinirler?
Neden insan olmanın gerektirdiği diğer değerlerden bahsetmezsiniz de bundan bahsedersiniz her fırsatta..
Sadece bunları yaptınız diye içiniz rahat ölebilecek misiniz?
Şimdi bana o konularda da (örnek yazmak istedim ama o kadar çok ki gerek duymadım zaten insan olan herkes bilir bunları) dikkatli olmadığımı nerden biliyorsunuz demeyin çünkü özellikle tekrar baktım konunun başından bu yana yaptığınız yorumlara konunun ana fikri tessüttür dü, başka da bi şey yoktu zaten.
Bu arada anlamadığım bir şey var niyeyse kapanlı bayanların hepsinin avatarı pek hoş açık bayanlar, bu bilinç altının bir oyunu olabilir mi acaba sizlere diye aklıma geliyor..
Ben konuyu okuduktan sonra yorumda değişiklik yapılmış ve gıybetten bahsedilmiş o yüzden ne desem bilemedim şimdi, en azından ona da değinmişsiniz sonradan:)
ben de buolayı anlamıyorum :birisi tesettürden ya da başka bişiyden örnek veriyor birisi de hemen sadece testtürle mi oluyor diyor.bak canım;hepsinin yeri ayrıdır.kimse sadece namazla sadece tesettürle ya da sedece hac ile oldu bitti kurtuldum diyemez..Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellem bile tertemiz olduğu halde sbaahlara kadar ibadet ediyorsa; biz -seni tenzih ederim sözüm dışarıda söyleyenlere" dışarıda duyuyorum benim kalbim temiz deyip nasıl bu kadar kolay sıyrıldığını sanıyor.peygamberimizn kalbi temiz değil miydi ibadet etmiş..kokuya gelince;korku ümit arasında şükür ve ibadeti herkese nasip etsin Allah ım..hem korkarak hem ümitlenerek ibadet gerekir..
bu konular hakiaten ince konuşar..kendim için söyleyim ah her konuda araştırma yaparken dinim için de böyle araştırsam ince ince...çocuklarımızı da öyle yetştirsek..
seni kırmak için demedim ..kırdıysam da hakkını helal et.
bence konunun kapanmaması gerekir..ne güzel fikir alaışverişi yapıyoruz bilmediklerimizin bile farkında olamıyoruz çoğu zmaan bazen bunların farkettiren yorumlar geliyor...
Ölüm zor bir duygu yaşayan için, şu güne dek ölümden öğrendiğim geride kalan olmanın zorluğu...
Dünyayı bırakıp gitmekte bir şey yok, zaten çok yaşanası bir yer değil ....
ne kadar doğru söylemişsin,zor olan geride kalmak..
ölümü hep düşünürdüm ama son 3 yıldır daha çok düşünür oldum.doğum yaparken ölümden döndüm,5 dk daha geç kalınsaydı ölecekmişim.şimdi hep şunu düşünüyorum;bana birşey olursa çocuklarım ne olur? onlar için yaşamak istiyorum aslında çünkü çok küçükler daha.3 yıldır ölümden korkmaya başladım![]()