Ölüm var...

Ama ahiret olmasa da ben emredildiği gb yaşarım diyorum yalnızca yaradan için...

Son düzenleme:

Vicdanınızı günah ve sevaba göre nasıl tartabiliyorsunuz?

tartmadim ki sadece gunahi sevabi bilen yani ALLAHTAN korkan insan vicdandanda haberdardir diyorum tartigimi nerden cikardiniz..

dini konularin yasak olmasina simdi hak veriyorum daha ilk yorumdan konu fikir ayriligina ordanda tartismaya gidecek gibi..

azarlar gibi degilde ögretici gibi anlatsanizda bizde bilgilensek ?

tartmadim ki sadece gunahi sevabi bilen yani ALLAHTAN korkan insan vicdandanda haberdardir diyorum tartigimi nerden cikardiniz..

:)Öylemidir gerçekten?

Doğrularım ve yanlışlarım vardır vicdanımda başımı yastığa koyduğum zaman huzurla uyuyabimektir..
Öldükten sonra kendi yaşayacağı cehennem korkusuna değil de bu dünya da etrafınızdaki insanlara yaşatacağı cennete yoğunlaşsaydı insanlar inanın dünya çok daha güzel olurdu..

niye hep soru soruyorsunuz ki ?

alttaki yazina aynen katiliyorum sadece kendimi ifade edemedim..

Bu banaysa eğer ne haddime ben sadece düşüncelerimi belirtiyorum o kadar tıpkı sizler gibi!

evet size yazdim kotulemek icin degil ama,
surekli yargilar gibi sorgular gibi yaziyorsunuz,
bilgilerinizi anlatin bizde kendimize bi pay cikaralim ordan...

evet size yazdim kotulemek icin degil ama,
surekli yargilar gibi sorgular gibi yaziyorsunuz,
bilgilerinizi anlatin bizde kendimize bi pay cikaralim ordan...

Konuşma tarzım bu olduğu için öyle algılanıyor olabilirim:)

Diğer söylediğinize gelince bu konuda bilgi aktarabilecek konumda değilim sadece kendimce doğru bildiğim fikirlerimi paylaşırım o kadar dahası yok.

Ama bunu parçalarla siz getirdiniz önümüze.. Ölüm dediniz sonra kapanmaya bağladınız konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…