yağmur perisi,ben bundan 1 yıl önce kapalı değildim ve kapanmayı hiç düşünmüyordum,ibadetlerimi düzensiz yapardım.ama birgün artık ibadetlerimi düzenli yapacağım dedim ve yapmaya başladım.ve bir buçuk ay sonra bir rüya gördüm rüyamda kapanmam isteniyordu ve ben bir gün sonra kapandım.ve sonra o özel rüyalardan bir tane daha gördüm istihareye yatarak.maneviyatım gelişti sanki ama ben dedikodu yaptım nefsime uyarak ve tövbe ettim.şimdi düşünüyorum da o ruhani aleme layık davranamadım diye.çooook üzgün ve tövbeliyim...Bir sorunmu var tatlım?
yağmur perisi,ben bundan 1 yıl önce kapalı değildim ve kapanmayı hiç düşünmüyordum,ibadetlerimi düzensiz yapardım.ama birgün artık ibadetlerimi düzenli yapacağım dedim ve yapmaya başladım.ve bir buçuk ay sonra bir rüya gördüm rüyamda kapanmam isteniyordu ve ben bir gün sonra kapandım.ve sonra o özel rüyalardan bir tane daha gördüm istihareye yatarak.maneviyatım gelişti sanki ama ben dedikodu yaptım nefsime uyarak ve tövbe ettim.şimdi düşünüyorum da o ruhani aleme layık davranamadım diye.çooook üzgün ve tövbeliyim...
INSALLAH konu dini konu acmak yasaktir diye kapatilmaz
ölüm benim her an aklimdadir ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN ÖLÜMÜN BILE HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH(AMIN)
Rüyandan bir gün sonra kapanman kulağıma nedense çok hoş geldi!
Dogrusu ne yazacağımıda şaşırdım:)
Peki ölüm olmasa "inançlarınızın" gereğini yerine getirmeyecek misiniz; korku mu sizi bunları yapmaya zorlayan?
Şimdi, beş dakika sonra yarın ya da ertesi gün her an hazırım ölüme ve hiç korkmuyorum ölmekten..
Benim tek korkum ölememek..:)
ahiret olmasa kimse ne gunahi nede sevabi dusunur bence...
Peki ölüm olmasa "inançlarınızın" gereğini yerine getirmeyecek misiniz; korku mu sizi bunları yapmaya zorlayan?
Ölüm olmasa da ben Allah'ın kuluyum ve emrettiklerini gerekirse sonsuz bir ömürde de yapmaya razıyım yeter ki ALLAH'IN rızasını kazanayım.yani ölümden korkmuyorum ALLAH'a layık olamamaktan korkuyorum...
Günah sevap değil de vicdani yönden bakarsanız olaya beni anlayabilirsiniz.
Ölüm olmasa da ben Allah'ın kuluyum ve emrettiklerini gerekirse sonsuz bir ömürde de yapmaya razıyım yeter ki ALLAH'IN rızasını kazanayım.yani ölümden korkmuyorum ALLAH'a layık olamamaktan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?