ölüm korkusu

asim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
19
0
47
merhaba Meltem hanım..bende ölüm korkusu var.2 tane çocugum var ya bana birşey olursa çocuklarım ne olur diye kafama takıyorumm..herşeyden korkar oldumm..başım agrısa beyin kanaması,kolum agrısa kalp krizimi geçirecegim diye düşünüyorummm acaba bendeki panik atakmıdır yada annelik duygusu dedikleri bumuuu..teşekkürler ....

bende de aynı sorun var hatta hat safhada..ama çocuğum yok bunun annelik duyugusuyla ilgisi olmayabiliri ama kişiye görede değiştiğinden oladabilir...yani yaşama göre değişir bence...bende de ölüm korkusu var..panik atakta var...eşim yurtdışında 40 küsür gündür o yokken evde yalnız kalamıorum ama mecbur kalınca korkularımla yüzleşip sabah gün ağarıncaya kadar uyuyamıyorum..sizi çok iyi anlıyorum ve bunu kolay kolay kimse anlamaz anlamış gibi yaparlar ama onlara basit gelir..zor durum

Son düzenleme:
Bu yaşadıklarınızı neden kaderinizmiş ve çaresi yokmuş gibi algılıyorsunuz? Kaygı bozuklukları çeşitli nedenlerden temellenebilir, çeşitli nedenlerle teiklenebilir. HEr ikinizin de nedenleri ve semptomları mutlak farklıdır. Yapılması gereken önce bir psikiyatra giderek gerekli ilaç dedavisini başlatmak, sonrasında da ilaç kullanımızla eşzamanlı olarak bir psikologa başvurarak düzenli psikoterapi almaktır.
Çözüm varken, çözümsüzlük içinde kalmak zorunda gibi davranmamak doğrusu olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…