- 11 Eylül 2023
- 679
- 79
- Konu Sahibi Kleopatra11
Bebeğim emiyor diye ama artık yani sabah sütümü sagarim emzirmem içerim ilacı valla bunaldimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bebegine şuan en cok sen lazimsin doktora git daniş emzirdiginide söyle bebegin kac aylikBebeğim emiyor diye ama artık yani sabah sütümü sagarim emzirmem içerim ilacı valla bunaldimm
Ben kizima 9 aydan sonra ufak ufak bebek bisküsine başlamiştim9 aylık mama icmiyo denemediğim mama kalmadı ya
Canim önce senin sagligin önemli panik ataksa bunu sana yardim ederek cözeriz emin olYok ek.gida alıyor günde 2 defa ama öncesinde sonrasında sürekli memede boşta olsa.emiyor
Canim önce senin sagligin önemli panik ataksa bunu sana yardim ederek cözeriz emin ol
Sen saglikli olmazsan bebegine nasil bakican onun en güzel günlerini böylemi gecircen bebegin bir daha bu günlere gelemicek her anini kacirma biraz sakin ol nefes al bol bol kendine rahatlatici cay yap ic bu bir panik ataktir de
Şunu unutma panik atak öldürmez ferc birakmaz o bir anlik korku hissi boyle diye diye kendine gelmeyi sagla ama sen doktora git
Halen hayatdaysan demekki panik atak bu demi ben artik oyle kendimi sakinleştiriyorum diyorumki bu bir panik atak ve halen hayattayimSanki boyle her an ölecekmisim.gibi kalbike ağrı girecekmis gibi göğsüme hafif sızı girsin sen beni gör yerimde duramıyorum resmen göğsüm yanıyor kolum ağrıyor bacağım.hep sol tarafim ağrıyo sırtım boynum çok kötü
1 hafta çok iyiydim ama şuan gene kötü bir şey olacak hissi kalbime sızı giriyor aha kalp krizi bu defa kolumda bı segirme vardı korkup doktora gittim bayılacak hissi falan beni mahfediyor İstanbul'a gidiyorum artık düzgün psikolog bulmak icinHalen hayatdaysan demekki panik atak bu demi ben artik oyle kendimi sakinleştiriyorum diyorumki bu bir panik atak ve halen hayattayim
sen fazla kendine zarar vermeden git doktora sakinleştirici verir belki
Şuan iyimisin peki
Nasılsın psikiyatriye gittin mi ilaç kullaniyormusun24 yaşındayim ailede kalp krizi geciren biri yok Fakat haberlerde ve yakın arkadaşım eşimin komsularindan köylülerin den kalp geçiren oldu ve öldüler. Ben kötü haber duymayı ve okumayı pek sevmem bı gün aniden panik atak yaşadım yani kalp krizi geçiriyorum sandım kalbim aniden atmaya başladı sıkıntı bastı gözüm karardı boğazıma yumru oturdu nefes alamadım ölüyorum korkusu başladı 1 saatten fazla sürdü hastaneye gittim herşey normal di ardından bende bidaha olur mu korkusu başladı ciddi bı ölüm korkusu sardı Allah'a inancım tam birgün öleceğimi zaten biliyorum dünyaya kazık çakmaya gelmedim ama sürekli göğsümü dinliyorum kalp krizi geçirip öleceğim diye ufacık bı agri olsun kol ağrısı vs panik oluyorum hemen dün kol ağrısı vardı ambulansı aradım ben ölüyorum diye söylemedim onlara panik atak olduğumu çünkü bakmazlardi ilgilenmelez diye sonra EKG falan temizdi nabız düzensizdi 110 falan oluyordu en fazla sonra kan degerimde troponin değeri kalp ile ilgili bı değer yüksek çıktı dediler bidaha bakcaz teyit etmek için bazen yanlış olabiliyor dediler 2 defa daha 1 saat arayla o değere bakıldı ama normal çıktı ama ben sürekli onu düşünüyorum kardiyolojiden randevu aldım gidecem ölümden Korkmaz'dim.bebegim olana kadar bebeğim oldu korkmaya başladım var mı benim gibi olan
Sende demi patik atak varNasılsın psikiyatriye gittin mi ilaç kullaniyormusun
Panik atak depresyon okb bu aralar hepsi yakamda 10 gün oldu ilaca basladimSende demi patik atak var
2 haftaya kadar birseyin kalmaz raporlumu yapti ilaci ben 2 sene raporlu kullandimPanik atak depresyon okb bu aralar hepsi yakamda 10 gün oldu ilaca basladim
1 ay sonra gel duruma göre bakalım dedi selactra ve zestat verdi siz ne kullandiniz2 haftaya kadar birseyin kalmaz raporlumu yapti ilaci ben 2 sene raporlu kullandim
Ben cipralex kullandim 25 mg bana cok iyi geldi ben 1 sene savaştim ama baktim olucak gibi degildi doktora gittim1 ay sonra gel duruma göre bakalım dedi selactra ve zestat verdi siz ne kullandiniz
Sizin sorununuz tam olarak neydi nasil hissediyordunuzBen cipralex kullandim 25 mg bana cok iyi geldi ben 1 sene savaştim ama baktim olucak gibi degildi doktora gittim
1 ay kullandim gene ayniyim dedim gene gittim rapor yazildi 2 ay sonra cok iyi geldi ama tabi yan etkileri var sürekli uyku hali ara ara mide bulantisi baş dönme
Panik atak ileri derecede şuan iyim eskisi gibi degilim cok şükür arada vuruyor ama artik bunun panik atak oldugunu bildigim icin kendimi kontrol altina aliyorumSizin sorununuz tam olarak neydi nasil hissediyordunuz
Çok geçmiş olsun benim depresyon çok zor gerçekten Allah dusmanima vermesinPanik atak ileri derecede şuan iyim eskisi gibi degilim cok şükür arada vuruyor ama artik bunun panik atak oldugunu bildigim icin kendimi kontrol altina aliyorum
Egzersiz yapin sürekli yürüyüş vs cok zor bilirim allah yardimciniz olsunÇok geçmiş olsun benim depresyon çok zor gerçekten Allah dusmanima vermesin