Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşin o çocukla ev-le-ne-cek ve o bebek doğa-cak
bunun başka çözümü, formülü yok...
büyük fırtınalar kopacak ama başka bi yol gözükmüyor
işte o fırtınalar da işin bedel kısmı
sadece kopan fırtınayla da kalmayacak
bazı hatalar o kadar büyüktür ki
bedelini hayatınla ödersin yani karşılığında hayatını sunarsın
söyle söylimki benim kardeşimde az değil ne dayaklar yedı hep peşinde koştuk afedersiniz ama salağın teki hiç ama hiçbişey düşünmüyo akılsız işte ne deseniz haklısınız hep dedım bişey varsa bana soyle gıdıp arkadaşlarında kalmalar gezmeler tozmalar ne yaptıksa hep kıyametler koptu ama bıldıgınden şaşmadı aile artık tamamen dağılır belkı sehır degıstırmemız gerek artık boyle bişey çünkü el içine çıkmak mumkun degıl ne yapacagımı bılemıyorum bende yenı nısanlandım ama nısanlımın aılesı dogulu bırakın onlarda kız gezmez dısarı bıle cıkmaz bunu ogrendıklerı an bızım ısımıde bıter aılemız dagılır artık tamamen bılmıyorum cok kotuyum kafayı yıcem bu arada ozel mesaj demıs arkdaslardan bırı ama nasıl bakılır bılmıyorum
ayrıca kuzu kapama...evlilik öncesi cinsel ilişkinin akılla bir alakası yokmuş be kardeşim...
herşeyi yaşayıp korunursun akıllı olusun...korunmayanlar akılsızdır...yoksa biz de isterdik aklımızı kullandık felan gibi laflar gereksiz...söylemeyelim böyle şeyler...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aman yaa
madem cinsel hayatın var neden korunmazsın kı
hadı korunmadın ınsan 6 ay boyunca adet olmaz ve karnı şiserse
ustelıkte aktıf bır cınsel hayatı varsa neden hamıle oldugundan şüehelenmez
tecavüze ugramıs olması aklını basına getırmemıs heralde kardeşinizin
daha iyi işte yolunu açmış belkidesizin ve anneciğinizin adına üzüldüm ama en çokta karnındaki o günahsız yavru
için üzüldüm iki dakkalık zevk için ömürler heba edilmiş
allah ıslah etsin ne diyeyim
çözüm mü?
çocugu dogurmaktan başka çözüm varmı ki?
madem rezillikten korkuyorsunuz
gidin uzak biryerde doğurtun kardeşinizi sonrada artık bir çaresine bakarsınız
o iki cümleyi sarfetmeseydin keşke.
Lafı neresinden anlıyorsun bet suratlı, bilmembenneyaptımki.
Madem evlenmeden önce o haltı yemekte ısrarlısın hemde sonuçlarını düşünmeden, o zaman kimsenin, hele heleki masum bir yavrunun günahına da giremezsin. Buna hakkın yok. Ya bu işe (evlilik öncesi cinsellik)hiç kalkışmayacaksın, yada kalkışırsan yavrunu seve seve bağrına basacaksın. Kimseden utanmayacaksın, herkese göğsünü gere gere "evet bu benim yavrum severek ve isteyerek yaptım" diyebileceksin. Buna cesaretin olmalı.
ülen kuzu kapama...
bu konuda aynen senin düşündüğün gibin düşünüyorum be...
sadece ironi yaptım...mesajına teşekkür edip tersini savunmiiciim heralde di mi:mymeka:
saat de 12 yi geçmedi henüz ama neysseeee...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu