Allahım herkese hayırlı, aklı başında, vicdan sahibi evlatlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Benimde bir kızım var ve bu konuyu okuduktan sonra ilk aklıma gelen kızım oldu.Sanki bu olay benim başıma gelmiş gibi ürperdim. Kendimi annenin yerine koydum. Kızın bu, atsan atamazsın, satsan satamazsın. Sahipleneceksin, koruyacaksın.Nasıl güç bir durum, atlatılması hiçde kolay değil.:1no2: Kızkardeşiniz artık akıllanmaz. Düşene bir tekmede ben vurmak istemiyorum ama 19 yaş küçük değil. Bizde geçtik o yaşlardan ama hiçbir zaman erkek arkadaşımızın elini tutmaktan öteye geçmedik. Niye, çünkü aklı başında insanlardık. Biz istemedikmi sevgilimizle birlikte olmayı, biz istemedikmi öpüp koklamayı, bizim içimiz kıpır kıpır olmadımı. Bunların hepsini yaşadık ama herşeyin bir yeri bir zamanı var. Kızkardeşiniz için söylüyorum"madem yedin bir halt niye korunmuyorsun a akılsız". Bu kadar mı saf olunur. Madem korunmadın o zaman sonuçlarına da katlan demek geliyor içimden.
Arkadaşlarında dediği gibi burada korunması gereken tek kişi daha doğmamış olan o minik günahsız yavru. Eğerki ona bir kötülük ederseniz bilinki bu vebalin altından kalkamazsınız.
Allah size bu olayda sabır,güç kuvvet, hepimize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.