ne üreteceksin be canımıniçi...
olaya baksana...tutulup çekilecek bir tek noktası yok...işin içinden çıkılacak bir tek açık yok...
ya gerçekten bir senaryo yazıp oynayacaklar eğer inandırmayı başarabilirlerse, ya da hakikaten çok başları ağrıyacak...kızın başının ağırması açıkçası hiç de umurumda değil, yeter ki o masum bebeciğe bir zarar gelmesin...
sinirimden ağlıyorum oturdum işyerinde hayatımda hep problemler oldu babam anca kavga dovuscu bızımle ılgılenmedı hıc calısıp kendı basımıza bıseyler yapmaya calıstık annem ılgılensede kadın bı yere kadar o kostu herseyımıze cok zorluk cektık keske ımkanım olsa annemıde alıp defolup gıtsem burdan kardesımde tam bı pıslık bızı bugune kadar hıc dınlemedı tam hersey yoluna gırmeye baslamısken hayatımızda yaptıgı bı pıslık onların zevkı hepımızın hayatını mahvedıcek ne desenız haklısınız
zaten kardeşim hiç ama hiç konuşmuyo dünden beri ağzından tek kelime çıkmadı ne düşünüyosun diyorum madem biliyodun ne düşündün bu duruma getirdin diyorum hiç ama hiçbişey konuşmuyo bi adım ötesini hiç ama hiç düşünemiyo biz hep konuştuk anlattık ama nafile
durumumuz ıyı degılkı ev tutalım acıkcası su an bız zor gecınıyoruz çocukta askere daha bı hafta oldu gıdelı yanı 15 ay sonra gelıcek az bı zaman degıl bızde sehır dısına gondeerelım dedık ama nereye kıme çocukta çok fena fırlama serserının tekı bılmıyorum ya bılmıyorum teyzeme soyledık bı tek kımse ne yapacgını bılmıyo
o zaman sığınma evlerini araştırın siz en iyisi belki benim bildiğim gibi değildir. çocuğuda vermesin bir yere eninde sonunda işler düzelir. sen şimdi netten araştır bu sığınma evlerini... sonra bizede yaz bizde onun üzerine aklımıza gelenleri yazmaya devam edelim belki hamile olunca daha uzun süre tutuyorlardır. şimdi bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?