Psikiyatri ilaçları hemen etki etmez öncelikle bende 7 seneyi aşkındir bu ilaçları kullanıyorum nerdeyse bütün antidepresanlari kullandım procazda olmak üzere kaygı bozukluğu ve aşırı derecede sinir problemim vardı bende sizin gibi sürekli düşünüp kendimi helak ediyordum ilaçları kullanmaya başladıktan sonra yaklaşık 3 ay sonra fayda etmeye başlamıştı ilk başlarda ve aile hekimi bu şekilde yazmaz ilk olarak psikiyatri doktoru yazar size ve 3 aylık ilaca alışma sürecinize bakar 3 ay sizi her ay çağırır olumlu sonuç alıyorsa sizden 3 ayın sonunda rapor haline getirir ve artık aile hekiminden yazdırıp alabilirsiniz siz psikiyatriye gidin derdinizi anlatın dediğim gibi hemen geçecek bı durum değil şöyle de oluyor bazen ilaçlar yeterli zamanda size fayda etmez onuda doktorunuza söylüyorsunuz başka ilaç veriyor ilacınızı değişiyor geçmiş olsun çok zor durum yaşayan biri olarak anlıyorum
Psikiyatri ilaçları hemen etki etmez öncelikle bende 7 seneyi aşkındir bu ilaçları kullanıyorum nerdeyse bütün antidepresanlari kullandım procazda olmak üzere kaygı bozukluğu ve aşırı derecede sinir problemim vardı bende sizin gibi sürekli düşünüp kendimi helak ediyordum ilaçları kullanmaya başladıktan sonra yaklaşık 3 ay sonra fayda etmeye başlamıştı ilk başlarda ve aile hekimi bu şekilde yazmaz ilk olarak psikiyatri doktoru yazar size ve 3 aylık ilaca alışma sürecinize bakar 3 ay sizi her ay çağırır olumlu sonuç alıyorsa sizden 3 ayın sonunda rapor haline getirir ve artık aile hekiminden yazdırıp alabilirsiniz siz psikiyatriye gidin derdinizi anlatın dediğim gibi hemen geçecek bı durum değil şöyle de oluyor bazen ilaçlar yeterli zamanda size fayda etmez onuda doktorunuza söylüyorsunuz başka ilaç veriyor ilacınızı değişiyor geçmiş olsun çok zor durum yaşayan biri olarak anlıyorum sizi
Çok teşekkür ederim gerçekten tüm hayatımı etkiledi bu durum