Ölüm bizi ayırdı... Devam etmem için bir neden.

Başınız sağolsun... Ne yazılır? Hangi cümle teselli edebilir sizi bilmiyorum ama eğer ki o yaşamanızı istemişse hayatı dolu dolu yaşayın...
O bunu istemişti unutmayın. Rabbim sabrını versin

İyi dilekleriniz için yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Düşüyoruz kalkıyoruz iyi kötü yine devam ediyoruz ama hiç birşey eskisi gibi olamıyor. Herhalde yaşam böyle birşey. Ama ders almak önemli. Birileri söyleyince değil de illede yaşamak gerekiyor. Allah sevdiklerinizin acısını göstermesin inşallah...

Allah sabırlar versin, mekanını cennet eylesin.. Ölüm zor, alışmakta zor ama alışılıyor bunu çok iyi bliyorum.. Sevdiğin bir insanı kaybetmenin acısı nedir çok iyi biliyorum.. Onsuz yaşamak pişmanlık verirmiş gibi sanki ama bir yandan da zorunlulukmuş gibi.. Sizin için Allahtan güç ve sabırlar dilerim . Dilerim çok mutlu,huzurlu bir hayatınız olur bundan sonra. Sıkıntılar insan için.Allah kimseye kaldıramayacagı yuku vermez. Tekrar Başınız sagolsun..

Başınız sağolsun
Ölüm çok acı birde aniden olunca dahada acı veriyor insana :14:
Rabbim sabrınızı artırsın sabır versin ailesine ve size.
Çok üzüldüm :43:

Çok üzüldüm canım. Biliyorum burdan üzüldüm demesi kolay yaşamayan bilemez en iyi sen anlarsın. Derdi veren Allah sabrını da versin inşallah canım.Sevdiğinin de mekanı cennet olsun.Hepimiz bir gün öleceğiz ama ölüm kimseye yakıştırılmaz.Sen iyi ol ki o da huzurlu uyusun

başınız sağ olsun.ALLAH mekanını cennet eylesin...ama sakın inancınızı kaybetmeyin.herkesin bu dünyada imtihanı farklı oluyor.gerçekten zor ağır bir yük..ama inşALLAH atlatacaksınız.hayat devam ediyor çünkü..bu acıyla yaşamayı öğreniyorsunuz.ALLAH yardımcınız olsun:((

Başınız sağolsun. Çok üzücü.
Ölüm hayatın en acı gerçeği.
Uzaktan gelen ölüm haberleri pek etkilemiyor.
İnsan en sevdiğini verince o acı gerçek tokat gibi iniyor yüzüne.

Back