- Konu Sahibi burcin_umut
-
zaman herseyin ilaci.....zamanla unutmazsan bile bu aciyla yasamaya alisiyorsun.....basin sagolsun.....
Annen baban yasiyor mu bilmiyorum ama devam etmen icin en buyuk neden onlar. Bir gun hepimiz olecegiz, bu hayatin acimasiz gercegi. Bu gercegi ne kadar cabuk kabul edersen hayatina devam etmen de o kadar cabuk kolaylasir. Basin sagolsun.
Kendimi ne kadar senin yerine koymaya çalışsam da tamamen asla anlayamam yaşamadan. Zaman yada güç demiycem çünkü az çok idrak edebiliyorum bunların senin gözünde ne kadar anlamsızlaştığını. Ama bişeyden emin oldum şuan. Eğer ben yaşasaydım bunu sanırım ayakta kalamazdım devam etmeye çalışacak gücü ve aklı kendimde bulamazdım. Fark etmiyo olabilirsin ama aslında çok güçlü bi kadınsın. Bunun farkında olursan belki hayatında bikaç şey olumlu yönde biraz daha etkilenebilir. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum Allah'a sığın inancını geri kazan ona bol bol dua et canım dualarınla mutlu edeceksin gülüşünle sevginle içinde yaşatmaya devam edeceksin Allah yar ve yardımcın olsun mekanı cennet olsun.
Çok acı...
İçimde hissettim acını.
Böyle bir acının tarifi olamaz sanırım.
Başın sağolsun, Allah acılarını dindirsin.
Neden kaybetmiştin?
Hasta mıydı?[/QUOTE
Teşekkür ederim iyi dileklerin için hasta değildi yani önemli bir hastalık değildi endoskopi için narkoz verildi uyandı gayet normaldi herşey sonrasında pıhtı oluşmuş akcigerlerinde kalp durdu beyne oksijen gitmedi ama savaştı ve kaybetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?