Ölüm bizi ayırdı... Devam etmem için bir neden.

burcin_umut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
184
2
96
Diğer
4ay önce sevgilimi kaybettim yaza evlilik planlarımız vardı. Çok çaresizim çok mutsuzum herkes zamanla acıların geçecek diyor ama bişeyin değiştiği yok her sabah yeniden aynı anları yaşıyorum her sabah yeniden artık onun olmadığını idrak ediyorum... Kendimi işe ve kitap okumaya verdim yinede zamanı geçiremiyorum... Daha önce kötü bir evlilik geçirdim onca dertle uğraştım bebeklerimi kaybettim tam mutlu oldum derken hayatımın anlamını yitirdim... Dua bile edemiyorum bazı şeylere inancım sarsıldı ben ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresizim çokkkkk...

zaman herseyin ilaci.....zamanla unutmazsan bile bu aciyla yasamaya alisiyorsun.....basin sagolsun.....

Annen baban yasiyor mu bilmiyorum ama devam etmen icin en buyuk neden onlar. Bir gun hepimiz olecegiz, bu hayatin acimasiz gercegi. Bu gercegi ne kadar cabuk kabul edersen hayatina devam etmen de o kadar cabuk kolaylasir. Basin sagolsun.

Kendimi ne kadar senin yerine koymaya çalışsam da tamamen asla anlayamam yaşamadan. Zaman yada güç demiycem çünkü az çok idrak edebiliyorum bunların senin gözünde ne kadar anlamsızlaştığını. Ama bişeyden emin oldum şuan. Eğer ben yaşasaydım bunu sanırım ayakta kalamazdım devam etmeye çalışacak gücü ve aklı kendimde bulamazdım. Fark etmiyo olabilirsin ama aslında çok güçlü bi kadınsın. Bunun farkında olursan belki hayatında bikaç şey olumlu yönde biraz daha etkilenebilir. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum Allah'a sığın inancını geri kazan ona bol bol dua et canım dualarınla mutlu edeceksin gülüşünle sevginle içinde yaşatmaya devam edeceksin Allah yar ve yardımcın olsun mekanı cennet olsun.

Annen baban yasiyor mu bilmiyorum ama devam etmen icin en buyuk neden onlar. Bir gun hepimiz olecegiz, bu hayatin acimasiz gercegi. Bu gercegi ne kadar cabuk kabul edersen hayatina devam etmen de o kadar cabuk kolaylasir. Basin sagolsun.

Sağolasın. Evet ölümü kabullendim hatta korkunç birşey olmadığınıda her akşam uyuyayımda uyanmayayım diyorum dramatize etmek istemiyorum ama ölsem ölebilsem kurtulcam galiba. Babamı küçük yaşta kaybettim Annem hayatta çok şükür Allah acılarını göstermesin dahada dayanamam artık ne bileyim çok doldum galiba.

Kendimi ne kadar senin yerine koymaya çalışsam da tamamen asla anlayamam yaşamadan. Zaman yada güç demiycem çünkü az çok idrak edebiliyorum bunların senin gözünde ne kadar anlamsızlaştığını. Ama bişeyden emin oldum şuan. Eğer ben yaşasaydım bunu sanırım ayakta kalamazdım devam etmeye çalışacak gücü ve aklı kendimde bulamazdım. Fark etmiyo olabilirsin ama aslında çok güçlü bi kadınsın. Bunun farkında olursan belki hayatında bikaç şey olumlu yönde biraz daha etkilenebilir. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum Allah'a sığın inancını geri kazan ona bol bol dua et canım dualarınla mutlu edeceksin gülüşünle sevginle içinde yaşatmaya devam edeceksin Allah yar ve yardımcın olsun mekanı cennet olsun.

Böyle yazınca çok arabesk oldu ama çok acı çekiyorum yaaa hani öyle uzun yıllardır güçlü durmaya çalışıyorum kii... Teşekkürler iyi dileklerin için demem o ki; hayat çok kısa çok tuhaf. sevdiklerimizi her an kaybedebilir gibi yaşamalı...

Yoğun bakımda 4 gün. Çaresiz bir bekleyiş ve ardından veda. Doktorlar veda etmemi söylediler. Kablolardan yüzüne erişemedim. Ayaklarının altını öptüm çok yalvardım ama gitti. Hastaneye kaldırılmadan bir gün önce arabada ele ele hayat ne güzel demişti neden dedim bir öpücük mesafesindesinde ondan dedi. kulagına fısıldadım hayat senle çok güzel gitme... Basit bir operasyon dediler yarım saatçik dediler ameliyathaneye giderken ağladım diye doktorlar benle dalga geçti... Vedalaşırken güldüler... Ameliyata girmeden önce ya ölürsem dedi ölürüm dedim Hayır sen yaşa dedi. Ne tuhaf hala nefes alıyorum ve inatla yaşıyorum ihanet gibi. Çok özlüyorum artık dayanamıyorum.

Ama Erken Ama Gec Ölüm Hayatin Gercegi...Takdir-i ilahi..
Basiniz Sagolsun,ALLAH sabir versin...

Çok acı...
İçimde hissettim acını.
Böyle bir acının tarifi olamaz sanırım.
Başın sağolsun, Allah acılarını dindirsin.

Neden kaybetmiştin?
Hasta mıydı?

Çok acı...
İçimde hissettim acını.
Böyle bir acının tarifi olamaz sanırım.
Başın sağolsun, Allah acılarını dindirsin.

Neden kaybetmiştin?
Hasta mıydı?[/QUOTE

Teşekkür ederim iyi dileklerin için hasta değildi yani önemli bir hastalık değildi endoskopi için narkoz verildi uyandı gayet normaldi herşey sonrasında pıhtı oluşmuş akcigerlerinde kalp durdu beyne oksijen gitmedi ama savaştı ve kaybetti.

İşin enteresan tarafı bir taraftan acaip acı çekerken bi taraftanda çok huzurluyum. Çünkü bu olaydan sonra eskiden kafa yorduğun yada taktığın hiçbirşeye üzülmüyorsun bakış açın değişiyor herşeye daha ılımlı daha anlayışlı oluyor insan. Ama size bir tavsiye bir yakınınız birini kaybettiğinde arayın insan söyleyecek bişey bulamıyor ne diycem şimdi diye düşünmeyin... Zaten ne söyleseniz boş ama insan yanında birilerini istiyor duymaya değil anlatmaya ihtiyacı oluyor... Kısacası arayın ve sadece üzgünüm deyin öyle iyi geliyor ki ...

Başınız sağolsun...gercekten kelimeleri bi araya getirip biseyler söyleyebilmek cok zor ne söyleyebilirim hic bilmiyorum sanırım ne söylersem söyliyeyim zaten size bi faydası olmıyacagı bi ruh halindesiniz çok üzgünüm...Allahım sabır versin...

Bu acıyı senden daha iyi kimse bilemez, yaşamalısın seni sevenlere aynı acıyı yaşatmamak icin tutunmalısın!

Başınız sağ olsun ne söyleyeceğimi bilemiyorum çok zor anlayabiliyorum bir nebze sadece. Zamana bırakacaksınız üstünü örtecektir illa eğer çok daha kötüleşmeye başlarsanız psikolojik destek alın lütfen.

Başınız sağolsun.
Acınız daha çok taze.Zamanla geçer.Siz normal iş ve sosyal hayatınıza dönün,acınıza odaklanmamaya çalışın.Biraz sabır.

hic birsey unutulmuyor... fakat alisiliyor!!! allah kaldiramiyacagimiz dertler vermezmis insallah hersey yoluna girer canim herseyin hayirlisi...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back