Ölüm Acisi Diyorum Geçer Mi?

Allah sabır versin konu sahibi ve tüm yakınını kaybedenlere.. Ölüm acısının hepsi zordur tabi herkesin derdi, acısı kendine ağır.. bende Allah rahmet eylesin iki dedemi ve babaannemi kaybettim ilk onlarla tattım bu acıyı zor, insanın yakınını kaybetmesi o acısı.. ama gencecik kardeşimi kaybettiğimde anladım ben asıl ölüm acısının ne olduğunu, tarifsizliğini :43:.. yaşlı olunca beklenir ya zaten yaşlıydı olağan bir şey gibi gelir.. ama hem genç hem zamansız olunca insan buna ne inanabiliyor ne de o acıyı yaşamı boyunca hiç bir acıyla kıyaslayamıyor.. ben hala her gün her dakika kardeşimin acısıyla yanıp kavruluyorum.. hayat devam ediyor mu ? ediyor belki ama her şey eksik her şey yarım eskiden yapmak istediğin hayalini kurduğun hiçbir şeyi yapamıyorsun hayattan zevk alamıyorsun. hala gelicek kaldığımız yerden devam edicekmişiz gibi düşünüyorsun.
Allah' ın takdiri elbette ki elden bir şey gelmiyor ama Rabbim sıralı ölüm versin.. Allah kimseyi en sevdikleriyle sınamasın, uzun hayırlı ömürler versin inşallah.

Allah gücünü veriyordur mutlaka ama bu kaybettiklerimizi geri getirmiyor ben teselli bulamiyorum, sizinde basiniz saolsun mekani cennet olsun insallah insan alisiyor alismasina da unutamiyor bi turlu zaten unutmak ihanet gibi geliyor
Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin

Rica ederim canim,sagol.
Evet hic unutulur mu,hep seninle bu hüzün ama hayat devam ediyor ve biz bu durumu hayatimiza bi türlü yerlestiriyoruz,bazen hüzün bazen eksiklik bazen gücsüz.
Sabir dileyelim...

Basin sagolsun!!!Deden senden dua bekliyor..Ve onun adina bi hayir islemelisin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basin saolsun benimde yillarca ayni sirayi paylastiim arkadasim vefat etti daha 10 gun oncede nisanlanmisti. Ben ilk gun uyuyamadim surekli kafayi suna taktim orda usur mu gelen meleklere dogru cvplar verdi mi ilk gunu nasil gecti topragin altina koyamadim unutamadim bazen guluorum egleniorum diorum bnm arkadasim hayatinin baharinda orda facesini ailesi kapatti twitterdan yazdiklarini okuorum hep aklimda geceleri onun icin dua ediorum bi muddet uyuyamadim

Yazdıklarınızı okudukça göz yaşlarımı tutamadım. Allah sabır versin :(
Dedem büyüttü beni de ben ona BABAM PAŞAM derim. Baba sıfatında olan o adam hayattayken babasızdım ben. 15 yaşıma kadar beni aramadı ama bir gün bile hissetmedim babasızlık ne demek. Çünkü benim paşam vardı her şeyin en iyisini düşünür yapardı benim için. Lise son sınıftayken aniden sağ tarafına felç geldi. Hafızası ve konuşması da etkilendi felçten. Sırf onun yanından ayrılmamak için avukatlık hayalimden vazgeçtim. İyi ki de gitmemişim diyorum. Onunla geçirilecek her dakika ömre bedel benim için. Bir başka şehre gitmek ondan uzak olmak ürküttü beni. 7 yıl oldu felç olalı ve bir kere bile adımı söyleyemedi. Ama gözlerindeki bana karşı olan sevgisi şefkati hiç değişmedi. Her gece defalarca uyanıp nefes alıyor mu diye bakıyorum korkuyorum onun gölgesi olmadan yaşamaktan.
En çok istediğim şey evimden paşamın kolunda gelinliklerle çıkabilmek. Şimdi nişanlıyım ve deli gibi korkuyorum onu kaybetmekten :(

Hem de nasıl… bu söz çok doğru Allah sıralı ölüm versin. Her acı kendi içinde zor ama anneni babanı o toprağın altına koyup dönmek…
Ben iki dedemi de kaybettim ama babamdan sonra yüreğim hep boş. “baba” diye bağırmak istiyorum bazen boşluklara..

Başınız sağolsun. Aynı acıyı bende yaşıyorum. Mesajınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım. Hergün telefonuma bakıyorum sanki beni arıyıcak gibi. Bir tarafım hep boş, annemlere gidince onun yerini hayal ediyorum, sanki o varmış gibi... Şimdi bayram geliyor, onsuz ilk bayramımız, içim çok kötü.. Allah hepimize sabırlar versin...

Amin canım.
İnşallah..

ipek hanım dün size üzülmüştüm bilmeden kırdığımı düşündüm ama görüyorum ki canınız dünki kadar acımıyor bu arkadaşa tepki vermediğinize göre.... anlaşılan adamına göre muamele yapıyorsunuz ...... dün söyleyemediklerimi bugün söylemek istiyorum...açtığım konunun içeriği sizi alakadar etmez.....ben babamı kaybetme korkusu yaşadım yaşayanlar var kimse size sordu mu neden babanızın ölümü üzerine konu açtığınızı bizim korkularımızı daha da depreştirdiğinizi.... sanırım herşeyi kendinize hak görüyorsunuz... hiç samimi değilsiniz hatta bayağı sahtesiniz şimdi emin oldum..

yazını okumaya başladığımda bir aşk hikayesi mi diye başladım ama DEDEM lafını görünce içimden bir şey koptu,ürperdim. Biri beni mi yazdı dedim kendimden şüphe ettim. Aynı şeyi bende yaşadım canım 2006da kaybettim onu benim koca çınarımı. Evlenirken bile aklımda dedem vardı çıksa gelse bu halimi görse diye.Nasıl bir acı hayla anlayamadım ama zamanla alışıyorsun her gün her saat kendini harap etmekten vazgeçiyorsun. Ama öyle anlar geliyor ki hıçkırarak ağlayası geliyor insanın.Ne desek boş canım gittiler.Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.

Dedeleriyle bu denli yakin olamayanlar bilmiyor hani diyolar ya anne baba acisi gibi olmaz diye oyle bir oluyorki bende istem universiteye gittigimi gormesini gurulanmasini evlendigimi gormesini mutlu olmasini ama olmadi iste.. hic beklemedigimiz bi anda bi telefon geldi ve o artik yok denildi o nasil bi his anlatilmaz elim ayagim bosaldi tepki veremedim kendime gelemedim sonra aglama krizleri tabi... evine gittigimde bikac esyasini almistim ya sacini taradigi taragi almistim hala duruyodu saci okadar garip biseyki daha dun sacini taramis saci orda duruyo ama o yok bu hayatimin en buyuk kabusuydu evime getirdim onlari masama koydum bidaha dokunamadim bakip bakip agladim hep kendime gelemedim hayata tekrar atilamadim, sonra annem taragini aldi odamdan ben resimlerini kaldirdim baktim olucak gibi degildi cunku ne var ne yok sakladim hep biraz daha toparlandim en azindan surekli gozumun onunde olmamis oldu bütün o hatiralar...
Amin , insallah obur dunyada kavusuruz allah bu aciyi yasayan herkese sabirlar versin

Allah sabır versin konu sahibi ve tüm yakınını kaybedenlere.. Ölüm acısının hepsi zordur tabi herkesin derdi, acısı kendine ağır.. bende Allah rahmet eylesin iki dedemi ve babaannemi kaybettim ilk onlarla tattım bu acıyı zor, insanın yakınını kaybetmesi o acısı.. ama gencecik kardeşimi kaybettiğimde anladım ben asıl ölüm acısının ne olduğunu, tarifsizliğini :43:.. yaşlı olunca beklenir ya zaten yaşlıydı olağan bir şey gibi gelir.. ama hem genç hem zamansız olunca insan buna ne inanabiliyor ne de o acıyı yaşamı boyunca hiç bir acıyla kıyaslayamıyor.. ben hala her gün her dakika kardeşimin acısıyla yanıp kavruluyorum.. hayat devam ediyor mu ? ediyor belki ama her şey eksik her şey yarım eskiden yapmak istediğin hayalini kurduğun hiçbir şeyi yapamıyorsun hayattan zevk alamıyorsun. hala gelicek kaldığımız yerden devam edicekmişiz gibi düşünüyorsun.
Allah' ın takdiri elbette ki elden bir şey gelmiyor ama Rabbim sıralı ölüm versin.. Allah kimseyi en sevdikleriyle sınamasın, uzun hayırlı ömürler versin inşallah.
Amin arkadasim. Hayat devam ediyor etmesine de dediğin gibi hersey yarim biseyler eksik , hastalikla gelen bisey olunca kendini alistirabiliyosun yine cok zor tabi ama habersiz olunca daha kotu ne helallik alabiliyosun ne gitmeden sarilip sarmalayabiliyosun cunku aksam eve gelecektir zaten... ama aniden hic beklenmedik bi anda olanlar ? Icinde kalanlar .... son kez sarilma opmeler hatalar icin özür dilemeler onu sevdiğini soylemeler hepsi icinde kaliyor
Allah bu acıyı yasayan herkese sabir versin seninde kardesinin mekani cennet olsun insallah

Basin saolsun benimde yillarca ayni sirayi paylastiim arkadasim vefat etti daha 10 gun oncede nisanlanmisti. Ben ilk gun uyuyamadim surekli kafayi suna taktim orda usur mu gelen meleklere dogru cvplar verdi mi ilk gunu nasil gecti topragin altina koyamadim unutamadim bazen guluorum egleniorum diorum bnm arkadasim hayatinin baharinda orda facesini ailesi kapatti twitterdan yazdiklarini okuorum hep aklimda geceleri onun icin dua ediorum bi muddet uyuyamadim

Merhaba sizin adiniza da cok uzuldum yasadiklariniz cok korkunc seyler hele bide böyle yeni evlenen/nisanlananlari duyunca daha bi kötü oluyorum. Allah size, nisanlisina ve ailesine sabirlar versin

Allah mekanını cennet etsin dedenizin. kızım doğmadan, babam dede olmadan önce yazdıklarınızı okusam belki bu kadar anlayamazdım sizi çünkü hiç dede, nine bilmedim ben ama şimdi babam için kızımın ne demek olduğunu görünce anlıyorum DEDE neymiş.

Bence yine de şanslısınız, dedeniz ile ne güzel zamanlar geçirmişsiniz, sevgisini tatmışsınız.

Herkes kendi yaşadığını bilir. baba, dede, dayı kaybı hep üzer insanı buna bir acı katsayısı koymak doğru değil bence. Kardeşini, babasını, yakınını kaybeden herkese Allah sabırlar versin. Mekanları cennet olsun.

Başınız sağolsun. Aynı acıyı bende yaşıyorum. Mesajınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım. Hergün telefonuma bakıyorum sanki beni arıyıcak gibi. Bir tarafım hep boş, annemlere gidince onun yerini hayal ediyorum, sanki o varmış gibi... Şimdi bayram geliyor, onsuz ilk bayramımız, içim çok kötü.. Allah hepimize sabırlar versin...

Evet canım bizim için de öyle. İlk onsuz bayramımız.. en mutlu anımızda bir şey eksik kalıyor. En çok korktuğum şey de sesinin kulaklarımdan silinmesi. Dün gece telefonda konuşuyorduk rüyamda. O bile çok güzeldi aynı ses….
Benim gibi babasını kaybedenler bilir ki: benim bir tane babam vardı. Onunla birlikte bu kelime de toprak altına gömüldü. Ben şahsen bundan sonra kpederime bile baba demem, diyemem. Babama ait en kutsal hitabet bir tek ona özel kalacak.
Allah mekanlarını cennet etsin inşallah.

ipek hanım dün size üzülmüştüm bilmeden kırdığımı düşündüm ama görüyorum ki canınız dünki kadar acımıyor bu arkadaşa tepki vermediğinize göre.... anlaşılan adamına göre muamele yapıyorsunuz ...... dün söyleyemediklerimi bugün söylemek istiyorum...açtığım konunun içeriği sizi alakadar etmez.....ben babamı kaybetme korkusu yaşadım yaşayanlar var kimse size sordu mu neden babanızın ölümü üzerine konu açtığınızı bizim korkularımızı daha da depreştirdiğinizi.... sanırım herşeyi kendinize hak görüyorsunuz... hiç samimi değilsiniz hatta bayağı sahtesiniz şimdi emin oldum..

Ne kadar yazık şunları yazman. Yani gerek var mıydı kin gütmene..
Ben içimden geçenleri yazdım hep. Hep kendi doğrularım ve inandıklarımı konuştum şimdiye kadar.
Aslında diyebileceğim çok şey var bu konuda ama bu konuya alet etmeyeceğim polemiklerini.
Beni bilen bilir diyerek bir klasiğe imza atıyorum. Ve stop..

Ne kadar yazık şunları yazman. Yani gerek var mıydı kin gütmene..
Ben içimden geçenleri yazdım hep. Hep kendi doğrularım ve inandıklarımı konuştum şimdiye kadar.
Aslında diyebileceğim çok şey var bu konuda ama bu konuya alet etmeyeceğim polemiklerini.
Beni bilen bilir diyerek bir klasiğe imza atıyorum. Ve stop..

ben kin gütmedim hatta dün özür bile diledim hiç gerek yokken...ama burayı okuyunca anladım ki sizin amacınız konu değil.....size şunu soruyorum madem canınız yanıyordu baba konusunda burada neden aynı tepkiyi vermediniz madem bu konuyu bu kadar canınız yanmadan geniş yorumlayabiliyorsunuz...benim konumda neden o uslubu kullandınız.... bunu kim olsa sorar..... tabi verecek cevabınız yok çünkü çok büyük bi çelişki....kibirinden başkalarıda nasibini almadan
bencede artık bi "stop"

Aradan yillar gecmisti halbuki, unutmam lazimdi belki de gercekten unutmustum da bu bir uyariydi, cunku o unutulmak istememisti...
Insanin en sevdigi hic unutulmayi hak eder mi? Ben istedim cok istedim unutmayi ama o buna izin vermedi bunca telasimin arasindan hic aklimin ucunda yokken cikip ruyalarima giriverdi, sen nerden çıktın? Hemde hic aklimda yokken?
Yillar sonra tam toparlandim derken tekrar aglayarak uyanmis oldum, aglamak rahatlatir derler ya rahatlatsa bile care olmuyor..hastalik degilki bu caresi de olsun sadece boğaz dugumleniyor, gozler çesmeye donuyor ve hatirliyorsunuz onu yasananlari, yasayacaklarinizi...
Ben yillar önce dedemi kaybettim, o benim icin sadece bir dede degildi kesinlikle, o benim icin bir babaydi, arkadasti, abiydi... en önemlisi ben onun icin herseydim.. kizlar ölürken bile benim adimi sayikladi biliyor musunuz bana okadar düşkünduki anlatamam beni o buyuttu zaten. Peki ben ne yaptim? "Ööf dede isim var arkadaslarimla gidicem" keske bu cümleyi diyip arkadaslarimla gitmeseydim de onun yerine ona son kez sarılma öpme firsatim olsaydi, onu ondan sonra hic canli görmedim farkli sehirlerdeydik sehrime döndüm dedeme doyamadan.. nerden bilebilirdimki?
Ruyalarim hep ayni bilincim acik gidiyorum yanina sorular soruyorum, sariliyorum bugun de gordum tam toparlanmisken tam alismaya baslamisken cikti girdi ruyama ozledim dedi ben de ozledim dedim sarildik agladik bittigini hissettim ruyamda bitmesin istedim ama bitti iste uyandim bugun birsuru onemli isim var bugün halletmem gereken ama kendimi toparlayamiyorum butun gun eve kapanip aglamak istiyorum. Her aci geçer geçebilir ama bu acı geçmiyor işte naparsam yapim istedigim kadar unuttum ben iyiyim diyim, yine cikiyor karsima
Ölümünün ilk zamanlari hergun gordum rüyamda hep ayni ruyalar herkes ruya oldugunun farkinda hep yanina gidiyorum ona nereye gittigini gittigi yerde nasıl oldugunu soruyorum sonra ozledigimizi söyleyip sariliyoruz birbirimize..
Dede de neymis evlat acisi baba anne acisi kadar eder mi demeyin öyle bir ediyor ki, ben nasil bilemedim degerini allah beni kahretsin yaziklar olsun bana, nasil öpmedim sarilmadim ona doya doya nasil yaptim böyle biseyi, hayattayken bana sadece ona degil herhangi birine sarilmak öpmek ölum gelirdi istemezdim onu kaybedecegimi bilseydim sarip sarmalamazmiydim öpmezmiydim ellerinden ayaklarindan... hic bir tarifi yok bu acinin, hicbir caresi de yok sadece yazmak anlatmak icimi dökmek istedim. Bizler ne kadar da nankörüz ne kadar şimarigiz bukadar guzel insanlarin degerini bilmiyoruz, hep kaybettik mi dank ediyoruz.
Sevdiklerinizin degerini bilin, hatta gidin doya doya sarilin onlara hazir sarilabiliyorken gidin onlara onlari cok cok sevdiğinizi soyleyin, ben soyleyemedim sarilamadim bunlari yapamadan gitti....
Unutmayin bir sabah kalktiginizda sevdiğiniz insan yaninizda olmayabilir, ölüm cok vefasiz... hic veda ettirmeden sessizce alip goturuyor ve siz en yakininizdakinin gidisini hic birsey yapamadan öylece izliyorsunuz.. keske bir firsatim olsaydi da cok guzel bir veda edebilseydim
Nur icinde yat benim güzel dedem, mezarına gelmiyorum degil gelemiyorum bana da hak ver korkuyorum herseyi hatirlamaktan.. yaptigim her hata icin, sana yasattigim her aci icin özür dilerim, bana da lanet olsun. Seni cok özledim, çoook. Artik gelme de diyemiyorum ruyalarima cunku ruya da olsa sarilabiliyorum sana ve kovmak istemiyorum seni canini acitmak istemiyorum. Nolur beni de al yanina telafi ediyim butun hatalarimi bak söz veriyorum en cok seni severim ben! En cok seni....

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun.. gozlerim doldu okurken , bende yillar once dedemi kaybettim en cok sevdigim insandi ama malesef uzak oldugumuz icin fazla gorusemiyorduk ancak tatilden tatile , cocuklari ona ne cok aci cektirdiler , bir baba 10 evlada bakar ama 10 evlat 1 babaya bakamaz :( babam surekli para yollardi kardeslerine baksinlar diye ama yinede dogru duzgun bakan olmadi melek gibi dedeme :( torunlarida fazla yaklasmazlardi yanina oysa karincaya bile zarari dokunmayan bi insandi. tatile gitigimizde sordugum ilk kisi dedem olurdu nerde diye yanina gider severdim sakaliyla oynardim sacini tarardim cok hosuna giderdi.. olmeden son 2 sene hic goremedim koyde oldugu icin bizde koye hic gitmezdik ordaki akrabalarla kavgali oldugumuz icin , cok ozlemistim dedemi :( yogun bakimda oldugu ve fazla omru kalmadigi haberini alinca babamla gittik yanina ve son kez canli gorebildim dedemi o bizi gormedi gozleri kapaliydi cok kotu gorunuyordu cok zayiflamisti :( gordukten bi kac gun sonra olum haberi geldi o aci anlatilmaz :( onu son kez tabutun icinde kefenle gormek hayatimin en aci gunuydu :( ne cok ozledigimi bi ben bi allah bilir..

Maalesef diyorum baba acısı yanında dede bana çok hafif geldi.
Acını küçümsemiyorum ama Allah başka acı yaşatmasın. O zaman hangisi ağır anlarsın.

Katılıyorum.... Allah sıralı ölüm versin diyorlar ya...erken kaybedilen anne, baba, kardeş -evlat acısıyla kimse imtihan olmasın.

.

Hem de nasıl… bu söz çok doğru Allah sıralı ölüm versin. Her acı kendi içinde zor ama anneni babanı o toprağın altına koyup dönmek…
Ben iki dedemi de kaybettim ama babamdan sonra yüreğim hep boş. “baba” diye bağırmak istiyorum bazen boşluklara..

Maalesef ben de aynı duyguyu çok iyi biliyorum. 3 yıl oldu ama hala adı geçince göz yaşlarıma engel olamıyorum. Her şeyde o geliyor akla. Torununu sevseydi, hep çalıştı bir rahat etseydi..şunu da tatsaydı, bunu görseydi...aman yalan dünya işte.

.

Aynı şeyleri hissettim biliyor musun şimdi. Benim de 44 gün oldu bugün babamın melek olması..
Hala inanamıyorum yani belki kabul edemediğimden.
En çok sevdiği karpuzu yiyemedi bu sene..
Güneş gözlüklerini takamadı bu sene.
Arkasından telefonu masa üstünde kaldı günlerce..
Kardeşim babamın borcu var mı diye küçük esnafı geziyormuş. Eczanesi vardı hep ilaç aldığı. Oraya girmiş borcu var mı diye sormak için.. eczacı kardeşime demiş: Başak sizin kızınız mı? Kardeşim de ablamın demiş. Eczacı “o babanızın hayatıydı” demiş. Şimdi parka gidiyoruz.. bir sürü dede torununu sallıyor falan… yani o an yıkılıyorum..
Bir kere ne oldu biliyor musun? Parktayız pamuk şeker satılıyor. Kızım pamuk şeker istedi. İçinde boya var falan diye açıklama yaptım. Bana dedi ki: ama dedem alıyor bana.
Sanki var olan bir zaman gibi,sanki yaşıyormuş gibi anlattı o an.
Biliyorsun işte anlatılmaz, yaşanınca anlaşılır duygular.
sizin yazıları okuyunca devamını okuyamadım baba deyince bende hersey kopuyor. 15 yaşında babamı kaybettım daha dün gibi 7 yıl olacak ama hala aynı acıyı yaşıyrumm :5::5::5: ikinizinde başı sağolsun

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun.. gozlerim doldu okurken , bende yillar once dedemi kaybettim en cok sevdigim insandi ama malesef uzak oldugumuz icin fazla gorusemiyorduk ancak tatilden tatile , cocuklari ona ne cok aci cektirdiler , bir baba 10 evlada bakar ama 10 evlat 1 babaya bakamaz :( babam surekli para yollardi kardeslerine baksinlar diye ama yinede dogru duzgun bakan olmadi melek gibi dedeme :( torunlarida fazla yaklasmazlardi yanina oysa karincaya bile zarari dokunmayan bi insandi. tatile gitigimizde sordugum ilk kisi dedem olurdu nerde diye yanina gider severdim sakaliyla oynardim sacini tarardim cok hosuna giderdi.. olmeden son 2 sene hic goremedim koyde oldugu icin bizde koye hic gitmezdik ordaki akrabalarla kavgali oldugumuz icin , cok ozlemistim dedemi :( yogun bakimda oldugu ve fazla omru kalmadigi haberini alinca babamla gittik yanina ve son kez canli gorebildim dedemi o bizi gormedi gozleri kapaliydi cok kotu gorunuyordu cok zayiflamisti :( gordukten bi kac gun sonra olum haberi geldi o aci anlatilmaz :( onu son kez tabutun icinde kefenle gormek hayatimin en aci gunuydu :( ne cok ozledigimi bi ben bi allah bilir..

Sizin de basiniz saolsun mekani cennet olsun. Benim dedemle annanem birbirlerine asikti ve annanem hic biseyinden tiksinmedi gocunmadi son zamanlarinda ona o bakti ( son zamanlarda yatalak olacak duruma gelmisti) sanirim annanem olmasa benim de dedeme oyle bakamazlardi. Dedenize bu konuda cok uzuldum nasil bi insan yardima ihtiyacı olan nur yuzlu ton ton dedelerine babalarina bakmaz ki nasil yani, keske yasasa da ben baksam ona ben tarasam saclarini ben cikartsam dolastirsam onu
Allahim tam da alismistim devam ediyordum hayatima yine girdi ruyama hatirlatti kendini neye ugradigimi sasirdim ben ona sarildm o bana sarildi ozledigimizi soyledim ruyamda agladim kalktigimdada agliyodum durduramadim kendimi kimseylede paylasamiyorum anneme soylesem oda aglama krizleri geciriyo, bi arkadas bana deden senden dua bekliyodur dedi suan ben musait degilim ozel durumumdan dolayi anneme soyledim o kuran okuycak ruhuna , bende bu guzel gunlerde onun adina bi yardimda bulunmak istiyorum kendi harçlıklarimla belki de tek ihtiyaci olan budur orda, sanirim o da unutulmak istemiyor
Siz de gorurseniz ruyanizda hatta ruyanizda degil simdi bile akliniza geldikce ruhuna dualae bagislayin her duada onun oralarda daha da guclendigini mutlu oldugunu dusunun ben suan o sekilde kendimi telkin etmeye calisiyorum
Tekrar basiniz saolsun rabbim sabirlar versin

Aynı şeyleri hissettim biliyor musun şimdi. Benim de 44 gün oldu bugün babamın melek olması..
Hala inanamıyorum yani belki kabul edemediğimden.
En çok sevdiği karpuzu yiyemedi bu sene..
Güneş gözlüklerini takamadı bu sene.
Arkasından telefonu masa üstünde kaldı günlerce..
Kardeşim babamın borcu var mı diye küçük esnafı geziyormuş. Eczanesi vardı hep ilaç aldığı. Oraya girmiş borcu var mı diye sormak için.. eczacı kardeşime demiş: Başak sizin kızınız mı? Kardeşim de ablamın demiş. Eczacı “o babanızın hayatıydı” demiş. Şimdi parka gidiyoruz.. bir sürü dede torununu sallıyor falan… yani o an yıkılıyorum..
Bir kere ne oldu biliyor musun? Parktayız pamuk şeker satılıyor. Kızım pamuk şeker istedi. İçinde boya var falan diye açıklama yaptım. Bana dedi ki: ama dedem alıyor bana.
Sanki var olan bir zaman gibi,sanki yaşıyormuş gibi anlattı o an.
Biliyorsun işte anlatılmaz, yaşanınca anlaşılır duygular.

Canim beni cok etkiledin.
Babamin onsuz gecirdigimiz 39 gunumuz .
Benimde kizim var dedesiyle iletisimi cok farkliydi.
Cok mutsuzum beni en iyi sen anlarsin.
Burda Mide kanseri basligim var bitmemis hikayem var ama devam edemiyorum

Siİn babanızı kaybettiğiniz günlere yakın bir yazınızı okumuştum helak olmuştum:5: çok çok çok zor bir durum ben babamdan ayrıyım inanın bende bazen boşluklara baba diye bağırmak istiyorum onu kaybettiğim günü düşünemiyorum

Back