- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Maalesef diyorum baba acısı yanında dede bana çok hafif geldi.
Acını küçümsemiyorum ama Allah başka acı yaşatmasın. O zaman hangisi ağır anlarsın.
Katılıyorum.... Allah sıralı ölüm versin diyorlar ya...erken kaybedilen anne, baba, kardeş -evlat acısıyla kimse imtihan olmasın.
.
Hem de nasıl bu söz çok doğru Allah sıralı ölüm versin. Her acı kendi içinde zor ama anneni babanı o toprağın altına koyup dönmek
Ben iki dedemi de kaybettim ama babamdan sonra yüreğim hep boş. baba diye bağırmak istiyorum bazen boşluklara..
Maalesef ben de aynı duyguyu çok iyi biliyorum. 3 yıl oldu ama hala adı geçince göz yaşlarıma engel olamıyorum. Her şeyde o geliyor akla. Torununu sevseydi, hep çalıştı bir rahat etseydi..şunu da tatsaydı, bunu görseydi...aman yalan dünya işte.
.
Aynı şeyleri hissettim biliyor musun şimdi. Benim de 44 gün oldu bugün babamın melek olması..
Hala inanamıyorum yani belki kabul edemediğimden.
En çok sevdiği karpuzu yiyemedi bu sene..
Güneş gözlüklerini takamadı bu sene.
Arkasından telefonu masa üstünde kaldı günlerce..
Kardeşim babamın borcu var mı diye küçük esnafı geziyormuş. Eczanesi vardı hep ilaç aldığı. Oraya girmiş borcu var mı diye sormak için.. eczacı kardeşime demiş: Başak sizin kızınız mı? Kardeşim de ablamın demiş. Eczacı o babanızın hayatıydı demiş. Şimdi parka gidiyoruz.. bir sürü dede torununu sallıyor falan yani o an yıkılıyorum..
Bir kere ne oldu biliyor musun? Parktayız pamuk şeker satılıyor. Kızım pamuk şeker istedi. İçinde boya var falan diye açıklama yaptım. Bana dedi ki: ama dedem alıyor bana.
Sanki var olan bir zaman gibi,sanki yaşıyormuş gibi anlattı o an.
Biliyorsun işte anlatılmaz, yaşanınca anlaşılır duygular.
Seni çok iyi anlıyorum. Daha fazla yorum yapamayacağım zaten. Ofiste niye ağladığımı insanlara açıklayamıyorum sonra. Yattıkları yer cennetten bir mekan olsun inşallah.
.
Hem de nasıl bu söz çok doğru Allah sıralı ölüm versin. Her acı kendi içinde zor ama anneni babanı o toprağın altına koyup dönmek
Ben iki dedemi de kaybettim ama babamdan sonra yüreğim hep boş. baba diye bağırmak istiyorum bazen boşluklara..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşım
babannem 17 gün arayla hem kızını hem kocasını kaybetti. ikisinde ani bir hastalıktan çeke çeke vefat ettiler..sülalecek çok büyük acı yaşadık. ben bebeğimi kaybettim üzüntüden . şimdi bakıyorum babanneme bi yanı eksik ama hayat devam ediyor..
ben hep çok güzel anılarımızla hatırlamaya çalışıyorum hep gülen gözleriyle..
Hem de nasıl… bu söz çok doğru Allah sıralı ölüm versin. Her acı kendi içinde zor ama anneni babanı o toprağın altına koyup dönmek…
Ben iki dedemi de kaybettim ama babamdan sonra yüreğim hep boş. “baba” diye bağırmak istiyorum bazen boşluklara..
Başınız sağ olsun. Ne kadar acı bilmiyorum, sizi anlamadan yorum yapmak gibi olsun istemiyorum. Korkularımı okudum yazdıklarınızda. Bir gün düğünüm olur da babamın elini öpemezsem bir gün evladım olur da dedesinin elini öpmesi yerine mezarına götürürsem yaşarken ölmek nedir belki o zaman anlarım. Ne kadar anlamayı hiç istemesem de..Aynı şeyleri hissettim biliyor musun şimdi. Benim de 44 gün oldu bugün babamın melek olması..
Hala inanamıyorum yani belki kabul edemediğimden.
En çok sevdiği karpuzu yiyemedi bu sene..
Güneş gözlüklerini takamadı bu sene.
Arkasından telefonu masa üstünde kaldı günlerce..
Kardeşim babamın borcu var mı diye küçük esnafı geziyormuş. Eczanesi vardı hep ilaç aldığı. Oraya girmiş borcu var mı diye sormak için.. eczacı kardeşime demiş: Başak sizin kızınız mı? Kardeşim de ablamın demiş. Eczacı o babanızın hayatıydı demiş. Şimdi parka gidiyoruz.. bir sürü dede torununu sallıyor falan yani o an yıkılıyorum..
Bir kere ne oldu biliyor musun? Parktayız pamuk şeker satılıyor. Kızım pamuk şeker istedi. İçinde boya var falan diye açıklama yaptım. Bana dedi ki: ama dedem alıyor bana.
Sanki var olan bir zaman gibi,sanki yaşıyormuş gibi anlattı o an.
Biliyorsun işte anlatılmaz, yaşanınca anlaşılır duygular.
Arkadasim Allah rahmet eylesin,nur icinde yatsin,sen bilemezdin ki bôyle olacagini,kendine beddua etme,deden duysaydi cok kizardi sana.
Ölüm Allah'in emri ,hepimizin tadacagi bisey,yillar önce abimi kaybettik biz,hayat meger nasil degisiyor,cogu zaman diyorum nicin yanimizda degil,artik yok,artik bu dünyadaki münasebetimiz bitti((
Ama Allah gücünüde veriyor,birgün karsilasiriz diyorum...
Ben hicbiseyiyle hatirlamak istemiyorum çünkü insan hatirlayinca farkina da variyor bidaha ayni seyleri yasayamacaginin..
Sizin de basiniz saolsun , 2 en sevilen insan birden bilemiyorum cok agir olmali
Bende dedemi kaybettikten sonra en cok annaneme uzulmustum 50 yillik hayat arkadasini kaybetmek bi dedeyi kaybetmekten çok daha zor olmali hele birbirlerini hala okadar cok severken.. benim dedem de ölmeden bikac ay once yatalak olmaya baslamisti tam degildi ama biraz daha yasasa sanirim oyle olucakti belkide böylesi onun icin daha iyi oldu bilmiyorum.. dusunmek istemiyorum... allah hepimize sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?